• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar Ovülasyondan sonra kuruluk yaşayıp hamile kalan var mı ?

Tam kasıkta mı biraz üstü mü inşallah yerleşmedir canım ya

Tam kasıkta mı biraz üstü mü inşallah yerleşmedir canım ya

Şişlik mi ? İnşallah YerleşmEdir dediğin gibi . Ben ilk gebeligimde böyle bi kanama gördüm . Sonrasında bitki çayı içtim Tabi gebe olduğumu bilmiyordum çok fazla bi kanamam oldu form çayıydi bide . Ama şunu çok net hatırlıyorum belim tek taraflı agriyordu beni mahvetmisti . Çok agriyordu

Ilkinde varmıydı bulantı

Sana söyle soylim bebegimi 5 aylıkken kaybettim ben ve 3 ay boyunca 8 kilo verdim . Benim çok çok fazla bulantim olmuştu . Her sabah akşam kusuyordum . Basımı kaldiramiyordum yastiktan bazen yarım kase çorba tek icebiliyordum . Çok fena ydi benim ya . İlaçla mide bulantısı azalıyordu oda tam olarak geçmiyordu azaliyordu

Zormuş senin canım ya ev hanımısın dimi

Kpss ye hazırlanıyorum bitti bu sene okul . Ve finallerimë o halde giriyordum . Çok zor bi donemdi ama elim Karnıma gidince orda olduğunu bilmek herseyi unutturuyordu bana . Ayyyy çok güzel bi duyguydu Allah im lütfen tkrar yaşamayı nasip et . Ders çalışıyorum bu ay olursa 8 aylıkken sınava gircem

Kpss ye hazırlanıyorum bitti bu sene okul . Ve finallerimë o halde giriyordum . Çok zor bi donemdi ama elim Karnıma gidince orda olduğunu bilmek herseyi unutturuyordu bana . Ayyyy çok güzel bi duyguydu Allah im lütfen tkrar yaşamayı nasip et . Ders çalışıyorum bu ay olursa 8 aylıkken sınava gircem
Gercekten çok güzel bir duygu inşallah canım en kısa zamanda mis kokulu bebeğimizi alırız kucağımıza Nerelisin canım

Gercekten çok güzel bir duygu inşallah canım en kısa zamanda mis kokulu bebeğimizi alırız kucağımıza Nerelisin canım

İnşallah insallah nasip olur beraber güzel haberler veririz . Ben ankara dayım suan eşimin işinden dolayi aslen istanbul . İstanbuldan geldik sen nerelisin

Çamaşır suyu olanı denemistim hamile değildim o zaman kopurmustu yani bende yanlış sonuç verdi limon testine göre hamıleyım :D bardağı camin önüne koydum bulut oluşuyor yukarda olursa hamileymissin benim aşağıdaydi yani ona göre de değilim :D bilemiyorum artık kaynatmayi denemedim deneyemem de

Çamaşır suyu olanı denemistim hamile değildim o zaman kopurmustu yani bende yanlış sonuç verdi limon testine göre hamıleyım :KK70: bardağı camin önüne koydum bulut oluşuyor yukarda olursa hamileymissin benim aşağıdaydi yani ona göre de değilim :KK70: bilemiyorum artık kaynatmayi denemedim deneyemem de
Köpürürse hamilesin diyo ama ne zaman denedin :)

Back
X