Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam kasıkta mı biraz üstü mü inşallah yerleşmedir canım ya
Ilkinde varmıydı bulantı
Zormuş senin canım ya ev hanımısın dimi
Gercekten çok güzel bir duygu inşallah canım en kısa zamanda mis kokulu bebeğimizi alırız kucağımıza Nerelisin canımKpss ye hazırlanıyorum bitti bu sene okul . Ve finallerimë o halde giriyordum . Çok zor bi donemdi ama elim Karnıma gidince orda olduğunu bilmek herseyi unutturuyordu bana . Ayyyy çok güzel bi duyguydu Allah im lütfen tkrar yaşamayı nasip et . Ders çalışıyorum bu ay olursa 8 aylıkken sınava gircem
Gercekten çok güzel bir duygu inşallah canım en kısa zamanda mis kokulu bebeğimizi alırız kucağımıza Nerelisin canım
Ben Aydın ama bodrumda yaşıyorum eşinin işi neİnşallah insallah nasip olur beraber güzel haberler veririz . Ben ankara dayım suan eşimin işinden dolayi aslen istanbul . İstanbuldan geldik sen nerelisin
Ben Aydın ama bodrumda yaşıyorum eşinin işi ne
Burasıda serin akşamları bi kaç gündür çok üşüyorum bende canım ne kadar değişik gebelik testleri varmışEşim memur canım . Bodrum güzel yer valla biz donuyoruz burda :) sen çalışıyorsun sanırım
Burasıda serin akşamları bi kaç gündür çok üşüyorum bende canım ne kadar değişik gebelik testleri varmış)
:)) çok iyi ya acaba nasıl sonuç aldılar hamile birine denetmek lazımAy sorma sorma limonla yapılanı mı diyim karbonatla yapilani mi çamaşır suyuyla yapilani mi idaririni kaynatan bile varmış :)
Köpürürse hamilesin diyo ama ne zaman denedin :)Çamaşır suyu olanı denemistim hamile değildim o zaman kopurmustu yani bende yanlış sonuç verdi limon testine göre hamıleyımbardağı camin önüne koydum bulut oluşuyor yukarda olursa hamileymissin benim aşağıdaydi yani ona göre de değilim
bilemiyorum artık kaynatmayi denemedim deneyemem de
Köpürürse hamilesin diyo ama ne zaman denedin :)
Demek ki yanlış sonuç bende mi denesem :)Bebegimi kaybettikten sonra çünkü gebelik ihtimalin var demişti doktor korunma vermedi o ay denemistim kopurmustu ama adet oldum baya kopuruyordu hemde
Demek ki yanlış sonuç bende mi denesem :)
AkşAma :) bakalımDene bakalım bi merak ettim bende :)