- 18 Ağustos 2015
- 265
- 54
- 18
- 33
Nasilsiniz kizlar
Heyecanlı ve meraklı :) sen nasılsın nasıl oldun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasilsiniz kizlar
Aynen bende merakli :) daha iyiyim mercimek corbasil limonlu cay fln yaptim insanin hastayken kendine bakmaya calismasi cok zor yaHeyecanlı ve meraklı :) sen nasılsın nasıl oldun
Bu arda dun cok acayip bisey oldu birden karnim sisti iki buklum oldum resmen biri bicakliyodu 2 saat oyle kaldim acayip gazim vardi gögsumun altindan kasiklarima kadar ani sancilar ve cok kotu bel agrisi halada var normalde belimin hep sol tarafi agrirdi bu sefer sag tarafi fikrinz varmi
Canim senin reglide daha var simdiden regli lekessi olan kahverengi gelmezki o bencede yerlesme lekesi hadi ins dayan canim az kaldi :)Benim hiç bir fikrim yok valla bunları yaşayıp adet olan da var okuduklarima göre hamile olanda var . Çok ilginc bi durum yani hiç belli olmuyor . Beklemek çok sıkıcı çok zor . Benimde kahve rengi lekem var şimdide . Hoc bişey anlamadım kafam çatlicak gibi tüm gün okudum baktım forumlarda dolandım . Bi çok kişiye göre kahverengi akıntım hamilelik bazıları a göre adet olacağımin belirtisi. Moralim çok bozuk kafam karışık . MideM bulanıyor baş dönmesi yaşıyorum son 2 saattir . Sol tarafımda düzenli bi ağrı . Yani artık olacaksam adet olayım da bitsin modundayim.
Canim senin reglide daha var simdiden regli lekessi olan kahverengi gelmezki o bencede yerlesme lekesi hadi ins dayan canim az kaldi :)
Aynn canm negatif cikti ama kirmizi karti gormeden inanmiycam galibaBeklemek sıkıcı ve yorucu öğrenince insan sıkılsada çabuk alışıyor
Boyle devam ederse bence gercekten gebesinn :)Kızlar tesT yaptım yine bekleyemedim ovu testi 1 saat birsey içmedim ve idrarımı yapmadım kısa bir süre ama test yine silik çizgi çıktı
Kızlar tesT yaptım yine bekleyemedim ovu testi 1 saat birsey içmedim ve idrarımı yapmadım kısa bir süre ama test yine silik çizgi çıktı
Olsun canım hiç Sıkma kendini öbür ay daha sıkı hazırlanırsınHayirlisi bakalım bencede gebelik var sende sanırım . Bu arada adet oldum ben çok stres yaptım demekki erkenden adet oldumhadi bakalım sen güzel bi haber verirsin insallah
Inşallah canım ya ama sende keşke erken gebelik testi yapsaydın yada ovu olmasa bile sonra kullanırdın
Hadi ya eminmisin peki regli mi uzulme dicemde mumkun degil biliyorumHayirlisi bakalım bencede gebelik var sende sanırım . Bu arada adet oldum ben çok stres yaptım demekki erkenden adet oldumhadi bakalım sen güzel bi haber verirsin insallah
Hadi ya eminmisin peki regli mi uzulme dicemde mumkun degil biliyorum
Canım bencede alın ovu tam zamanını bilirsinizOlmadı alırım şimdi vücuduma kizginim biraz uf yaa bebek istiyodum benalırım pazartesi Ovulasyon testi onunla denerim bu ayda
Su erken gebelik testlerinden yapsana canm kac gun vardi bata varsa ordada cikar artikResmini attım bakın bakalım kızlar yarın 4 saat bekleyip yapıcam belki koyulaşır ama bu ilkine göre daha koyu gibi
Resmini attım bakın bakalım kızlar yarın 4 saat bekleyip yapıcam belki koyulaşır ama bu ilkine göre daha koyu gibi