Evet erkegin gelmesi daha iyiymis burdn bi hamisten duydum dun burda bi yeni hamisle konustum o ay tek gun iliski olmus ondada hamile kalmis tam yumurtlama gunu olmus super valla ya :)Ayyy çok güldüm Allah'ta seni güldürsün bırak o sana gelsin canım ya :)))
Evet erkegin gelmesi daha iyiymis burdn bi hamisten duydum dun burda bi yeni hamisle konustum o ay tek gun iliski olmus ondada hamile kalmis tam yumurtlama gunu olmus super valla ya :)
Bende de eşimden Kaynaklı bir kuruma sorunu var sanırım :))
3 gün çok 1 gün olsun en fazla ara o Günler'de her gün yapın 1 kez de olsa çok mu açık oldu
Canım yani başladı mı bitmiyor :))Nasıl yani eşinden kaynaklı ?
Canım yani başladı mı bitmiyor :))
Ay 3 muz hamile kalalim yaa bu arada 3 muz sayfayi resmen isgal etmisiz :))Bu ay da somurucem hergün olmasa dakanamam durmuş kırmızı da değil ki . Bakalım yarına kadar olucak mi tekrar kafam karışıyor böyle olunca da .
Sayfa bizim kıslar :)) 3 müz hamile olursak süper olur yaAy 3 muz hamile kalalim yaa bu arada 3 muz sayfayi resmen isgal etmisiz :))
Sen ne durumdasn cnm kanama devammi durdumuAyyy ağzınızdan bal damliyor kızlar keşke keşke 3 umuzde gebe olsak .. bebislerimizi konuşsak ileriki günlerde çok cok güzel olur ya
Sen ne durumdasn cnm kanama devammi durdumu
Inşallah yerleşmedir yaKanamam durmuş ve kahverengi bi kanamaydi . Şu anda durmuş
Canım senin akıntı durumu nasılSen ne durumdasn cnm kanama devammi durdumu
Inşallah yerleşmedir ya
Beyaz canim ama bugunde bir kere geldi biraz daha fazlaydi az bide o su gibi akinti bugun yine oldu ama cok cok azCanım senin akıntı durumu nasıl
Bende de var o ama az Canım göğüslerim çok acıyo bugünBeyaz canim ama bugunde bir kere geldi biraz daha fazlaydi az bide o su gibi akinti bugun yine oldu ama cok cok az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?