O bende gecen ay olmustu minik pit pitlar kizlar iki kere cikardim hastaligimami yoriyim bebegemi bilemedim :) yuzum alev alevKızlar sizden ses geliyor mu karnınızdan böyle pıt pıt diye seyirme gibi birde
Yerlesme kanamasi bu yaa :)Kızlar nolur kusuruma bakmayın . Yani bunu atmam hoşunuza gitmez belki ama böyle oluyor işte kahverengi yapışkan bi sıvı şeklinde
Ayyy ne guzel umut oldun canim regline ne kadar vardi test yaptinCanım ben varım yumurtlama günlerinden sonra kupkuru olmuştum hiç akıntım yoktu daha adetime iki gün vardı bende bugün ovulasyon testi yaptım çiftizgi çıktı sonra gebelik testi yaptım o da çiftizgi çıkınca kan verdim o da 7.1 çıktı şuan pozitif ama biraz erken tabi değerimin sağlıklı şekilde yükselmesini beklicem biraz sabırsızım ben galiba
Yerlesme kanamasi bu yaa :)
Yuppii canım testin nasıl çıktı ovuCanım ben varım yumurtlama günlerinden sonra kupkuru olmuştum hiç akıntım yoktu daha adetime iki gün vardı bende bugün ovulasyon testi yaptım çiftizgi çıktı sonra gebelik testi yaptım o da çiftizgi çıkınca kan verdim o da 7.1 çıktı şuan pozitif ama biraz erken tabi değerimin sağlıklı şekilde yükselmesini beklicem biraz sabırsızım ben galiba
Reglim pazartesi bu sabah ucuz testlerden yaptim ilk idrarla sence olsa cikarmiydi???Canım ben varım yumurtlama günlerinden sonra kupkuru olmuştum hiç akıntım yoktu daha adetime iki gün vardı bende bugün ovulasyon testi yaptım çiftizgi çıktı sonra gebelik testi yaptım o da çiftizgi çıkınca kan verdim o da 7.1 çıktı şuan pozitif ama biraz erken tabi değerimin sağlıklı şekilde yükselmesini beklicem biraz sabırsızım ben galiba
Canım yarına kadar bekle azalma olacak mı bakalımKızlar nolur kusuruma bakmayın . Yani bunu atmam hoşunuza gitmez belki ama böyle oluyor işte kahverengi yapışkan bi sıvı şeklinde
Canım ateş bendede var ama ilginç tarafı akşamları çok üşüyorum ya ayaklarım ısınmıyorO bende gecen ay olmustu minik pit pitlar kizlar iki kere cikardim hastaligimami yoriyim bebegemi bilemedim :) yuzum alev alev
Canım ateş bendede var ama ilginç tarafı akşamları çok üşüyorum ya ayaklarım ısınmıyor
Inşallah canım yaKızlar bende gece çok üşüyorum . Gün içinde de polar üstüne hırka giyiyorum doğalgazda açık bide . Kızlar hadi güzel haberler verin . Rabbim utandirmasin
Kızlar sizden ses geliyor mu karnınızdan böyle pıt pıt diye seyirme gibi birde
Canım yarına kadar bekle azalma olacak mı bakalım
Ne zaman oldu canım bende reglden önce çok olur bu kez daha çok seyirme gibi ve sağdaaBende oldu bi kaç kere hissettim öyle . Kan akışı mi fazla oldu dedim acaba gebelikte oluyor ya kan akisi
Aynen canım azalması lazım kızma ama bence regl bu arkadasım BaşlangıcıAzalma mi olmasi lazim canım yerlesmeyse
Ne zaman oldu canım bende reglden önce çok olur bu kez daha çok seyirme gibi ve sağdaa
A
Aynen canım azalması lazım kızma ama bence regl bu arkadasım Başlangıcı
Bakalım canım ya kişiden kişiye Değişiyor sonuçtaBenimde öyle canım benim sol kasık ilk bebisim de de hep sol kasikti. Aslında ilk bebegimde de yerlesme kanaması yaşadım ama hatirlayamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?