• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar Ovülasyondan sonra kuruluk yaşayıp hamile kalan var mı ?

@Figennbade Tuanam21 Tuanam21

Kızlar En tembel olan benim demekki esimle pinekledim valla tüm gün :)

Artık yitiriyorum umudumu . Alışverişten geldim yeni ağrım çok fena ağrıdı çok fazla poşet olmamasına rağmen . Geldim baktım açık pembe lekelenme var . Ay neyse yarın ogleden sonra sonucu öğrenicem şu ovu testinden alcam bende .

Artık yitiriyorum umudumu . Alışverişten geldim yeni ağrım çok fena ağrıdı çok fazla poşet olmamasına rağmen . Geldim baktım açık pembe lekelenme var . Ay neyse yarın ogleden sonra sonucu öğrenicem şu ovu testinden alcam bende .
Benim az az kahverengi lekem geliyo hala midem bulanıyo :KK43: of ya çok sıkıldım ya

Pembeye donmesi adet sanki neyse Canım diğer aya beraber bekleriz

Tuanam21 Tuanam21
Kuzenimle konuştum yeni oda bugün adet olmasi gerekiyordu 2 gün önce kırmızı kanaması başladı ara ara leke şeklinde . Dün bitmiş bugün test yapmış pozitif . Büyük ihtimalle hamile o kırmızı lekelenme oldu diyince mutlu oldum birazda bi umut belki bende de pozitif olur

Tuanam21 Tuanam21
Kuzenimle konuştum yeni oda bugün adet olmasi gerekiyordu 2 gün önce kırmızı kanaması başladı ara ara leke şeklinde . Dün bitmiş bugün test yapmış pozitif . Büyük ihtimalle hamile o kırmızı lekelenme oldu diyince mutlu oldum birazda bi umut belki bende de pozitif olur
Ay ne güzel hamiş haberi duyunca çok seviniyorum ya darısı basımıza

Tuanam21 Tuanam21

Forum forum dolaniyorum hala. Kırmızıya döndü biraz fazlalasti bnm lekeler sabaha kadar acilirim büyük ihtimalle.

Sen napiosun nasıl oldun

Slm kızlar temizlik bitti bende bittim testlerimi aldım dua edin bana ovu ve erken gebelik aldım kızlar

Back
X