- 18 Ağustos 2015
- 265
- 54
- 18
- 33
Can'ım ovu yu şimdi diğerini yarın sabah idrarıyla
Hadi bekliyoruz yap gel hemen :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Can'ım ovu yu şimdi diğerini yarın sabah idrarıyla
Saol canim 7 yasinda 2ye gecti esim tutturdu tek kalsin diye kizim kardes krizine girince karar verdik 2 senedr adami ikna etmeye calisiyordum
Aminnn yuzum alev alev hala ya normalde hic isinmam ben kansizlikda var
Ins canim kizim deli gibi takmis durumda sinifta kardesi olmayan tek benim diyip cok uzuluyoSen yanıyosun ben donuyorumeşim de sıcaktan bunaldım cam açalım diye söyleniyor
Bu mide bulantisi bebi suphelendiren tek sey kizimda 8 ay boyunca mide bulantisi cektim oyuzden acaba mi diyorum esimin arkadaslari yanimiza gelirken poset hediye ediyorlardiSen yanıyosun ben donuyorumeşim de sıcaktan bunaldım cam açalım diye söyleniyor
Bu mide bulantisi bebi suphelendiren tek sey kizimda 8 ay boyunca mide bulantisi cektim oyuzden acaba mi diyorum esimin arkadaslari yanimiza gelirken poset hediye ediyorlardi![]()
Offf yarin buyuk gun :) catliycam meraktan resmen kendimi hamile gibi hissediyorum bugun galiba olmazsam cok uzulucem zaten regli olursam regli biter bitmez kuafore kosucam galiba :)Ay inşallah ablasının hatrina nasip olur bi bebis :)
Bende de mide bulantısı var hala ve dediğin gibi ben ilk gebeligim de bebegimi kaybedene kadar 5 ay ayni mide bulantisindan mahvoldum.
Offf yarin buyuk gun :) catliycam meraktan resmen kendimi hamile gibi hissediyorum bugun galiba olmazsam cok uzulucem zaten regli olursam regli biter bitmez kuafore kosucam galiba :)
Olur canim merak etme bak daha once olmus olup olmadigini bilmeyenler var kotu bi teselli oldu farkindayim ama oyleBenim saatlerce aglayasim var . Kuaför falan da Kesmez. Zaten yalnızım ankara da esimle beraber geldik burayı sevemedim de tüm gün evdeyim . Bebek güzel oluyor ya varlığı bile mutlu ediyor
Amin canım kan testini yeniledim değerim 17.2 olmuş çok şükür bi günde iki katınıda geçmişCanim ya ne kadar zor gunler atlatmissindir Allah bebeğini sana bağıslasin cok dikkat et kendine
Kiz bu @Figennbade ne yapti :) gelmedi bi turlu ins guzel haberlerle gelirBenim saatlerce aglayasim var . Kuaför falan da Kesmez. Zaten yalnızım ankara da esimle beraber geldik burayı sevemedim de tüm gün evdeyim . Bebek güzel oluyor ya varlığı bile mutlu ediyor
Degrlerden pek anlamam ama cook sevindim kucagina da al insAmin canım kan testini yeniledim değerim 17.2 olmuş çok şükür bi günde iki katınıda geçmiş
Olur canim merak etme bak daha once olmus olup olmadigini bilmeyenler var kotu bi teselli oldu farkindayim ama oyle![]()
Kiz bu @Figennbade ne yapti :) gelmedi bi turlu ins guzel haberlerle gelir
Ins canim@Figennbade nerelerdesiiiiin :)
Gelir gelir inşallah . Nete giremiyodur meşgul demekki . Güzel haberle gelsin
Senden de bkliyorum güzel haberTuanam21
Ins canim![]()
Ah canim bi hatirlasam :) 7 sene oldu bide ikinci ayimizda hamile kalmistim belirti ariycak vaktim kalmamisti 4 gun gecince test yapmistim silik cizgi cikmistiBiliyo musun ben de kendimi hamile gibi hissediyorum ne kadar kaptirdiysam artık. Sen ilk gebeliğinde hangi belirtileri yaşadı