• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar Ovülasyondan sonra kuruluk yaşayıp hamile kalan var mı ?

Anlıyoruz tabiki de . Rahat ol . Bak ben eşime moralim bozulmamış gibi davranıyorum ama çok üzüldüm buraya dokuyrum içimi
Aynen bende esimle hic kimseyle paylasmiyorum erkekler bizim gibi degil anliyamiyorlar bu kadar taktigimi gorse varya delirdin sen der heralde

Aynen bende esimle hic kimseyle paylasmiyorum erkekler bizim gibi degil anliyamiyorlar bu kadar taktigimi gorse varya delirdin sen der heralde

Aynen öyle canım . Eşime bu hallerimi bi yansıtsam genciz olur niye bu kadar telaş yapıyorsun dicek kadar rahat davranır ama ben valla utanmasam gelen kanamami saatlerce incelicem adet mi oldum yerlesme kanaması mi diye hala inanamıyorum :(

Onun için diyorum ya 3 gün önce yapın diye batlarınızı hesaplayın 14 gün Çıkarın size kalmış ama ben baya bi erken başlıyordum

Onun için diyorum ya 3 gün önce yapın diye batlarınızı hesaplayın 14 gün Çıkarın size kalmış ama ben baya bi erken başlıyordum

Ya biz bu ay hiç bi günü atlamadik adamı kuruttum belkide keçi boynuzu pekmezi içirdim cevizler yedirdim kendim de yedim . Belki de hergün olması Sperm kalitesini etkilemiştir

Canım yani bat tan 14 gün Çıkarın
Ya canim ben yumurtlama donemimi biliyorum ki zaten cunku akinti mide bulantisi bel agrisi sol kasik bunlarin hepsini cok net hissederim 3 aydir deniyoruz ama 2 ayi yumurtlamaya denk getiremedim esimle yan yana degildik ilk defa bu ay denk getirdim aslinda ulniye bukadar umutsuz oldugumu anlamadim

:)) o kAdar üstüne gitmEseydin benIm ovu günüm 12 si 11 12 ve 14 de yaptık

Ya canim ben yumurtlama donemimi biliyorum ki zaten cunku akinti mide bulantisi bel agrisi sol kasik bunlarin hepsini cok net hissederim 3 aydir deniyoruz ama 2 ayi yumurtlamaya denk getiremedim esimle yan yana degildik ilk defa bu ay denk getirdim aslinda ulniye bukadar umutsuz oldugumu anlamadim

Hadi bakalım sende güzel bi haber verirsin . İnşallah ikimizde hamilesinizdir ya

Ya biz bu ay hiç bi günü atlamadik adamı kuruttum belkide keçi boynuzu pekmezi içirdim cevizler yedirdim kendim de yedim . Belki de hergün olması Sperm kalitesini etkilemiştir
Evet gun asiri yapilmasi lazim kiz nasil her gun yaptiniz ben sıkılırım valla birak adami :KK8::-)

Ağrılar yaklaşık 3 gün önce Başlıyor canım akıntına bak önce beyaz oluyor ovu gün Şeffaf ve parmak Arasında uzuyor

Ayyy çok güldüm Allah'ta seni güldürsün bırak o sana gelsin canım ya :)))

Hhhhhhh sen bana sor bide :KK70: bide kiskirtmak için neler neler yaptım ayyy Allah' ım .. çok ugrastim çoook :)
:-) Allahim ya ne güldüm bebek icin her yol mübahtir ama sen yinede gun asiri yap hatta ben 3 gunde bir yapiyorum bazen spermler daha kaliteli olur

Back
X