• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar Ovülasyondan sonra kuruluk yaşayıp hamile kalan var mı ?

Kızlar sizden ses geliyor mu karnınızdan böyle pıt pıt diye seyirme gibi birde

Kızlar nolur kusuruma bakmayın . Yani bunu atmam hoşunuza gitmez belki ama böyle oluyor işte kahverengi yapışkan bi sıvı şeklinde

Eklentiler

• 20151010_232118.webp
    20151010_232118.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 203
Canım ben varım yumurtlama günlerinden sonra kupkuru olmuştum hiç akıntım yoktu daha adetime iki gün vardı bende bugün ovulasyon testi yaptım çiftizgi çıktı sonra gebelik testi yaptım o da çiftizgi çıkınca kan verdim o da 7.1 çıktı şuan pozitif ama biraz erken tabi değerimin sağlıklı şekilde yükselmesini beklicem biraz sabırsızım ben galiba

Canım ben varım yumurtlama günlerinden sonra kupkuru olmuştum hiç akıntım yoktu daha adetime iki gün vardı bende bugün ovulasyon testi yaptım çiftizgi çıktı sonra gebelik testi yaptım o da çiftizgi çıkınca kan verdim o da 7.1 çıktı şuan pozitif ama biraz erken tabi değerimin sağlıklı şekilde yükselmesini beklicem biraz sabırsızım ben galiba
Ayyy ne guzel umut oldun canim regline ne kadar vardi test yaptin

Yuppii canım testin nasıl çıktı ovu

Reglim pazartesi bu sabah ucuz testlerden yaptim ilk idrarla sence olsa cikarmiydi???

O bende gecen ay olmustu minik pit pitlar kizlar iki kere cikardim hastaligimami yoriyim bebegemi bilemedim :) yuzum alev alev
Canım ateş bendede var ama ilginç tarafı akşamları çok üşüyorum ya ayaklarım ısınmıyor

Canım ateş bendede var ama ilginç tarafı akşamları çok üşüyorum ya ayaklarım ısınmıyor

Kızlar bende gece çok üşüyorum . Gün içinde de polar üstüne hırka giyiyorum doğalgazda açık bide . Kızlar hadi güzel haberler verin . Rabbim utandirmasin

Back
X