Arkadaşlar pembe bir çigi var yorumlarınızı bekliyorum

ikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2008
59
0
86
41
İstanbul
Dün test yaptım 2. si açık pembe çizgi çıktı. böle olupta hamile olan varmı?:asigim::uhm:

canım tebrik ederim hamilesinnn:))) çünkü böle olan yani silik pembe olan %80-90 hamile oluyo canım gecikmenin kaçıncı günü?

hehe kız hamişsin işte ayyy darısı bizlerin başına... bizede nasip et yarabbim ...

canım bak şimdi gebelik hormaonu hcg hergun 2 katına cıkıyor diye bilşyorum yakn arkadaşım 6 jaftalık hamiş o ilk test yapıyıgnda çizgi silik çıkmıstı ama 1 hafta sonra iyice belirginleşmiş çünkü hcg miktarı idrarda da artıyor istersen birde kanda yaptır hayırlı olsun tatlım

canım benim de adetimin geçtiği ikinci gün silik çizgi çıkmıştı..
ertesi gün sabah idrarıyla yeniden yaptım daha belirgin bir çizgiydi..
tebrik ederim canım inşAllah hamilesindir ..

arkadaşlar çok teşekkür ederim allah olmayanlarada nasip etsin yarın sabah tekrardan yapıcam inş. daha belirgin çıkar çok sağolun

benimde öyle olmustu hatta çizgi öyle silikti ki ilk yaptığımda sadece ben görebiliodum....hamilesin hayırlısı olsunnn

tebrikler tatlım..sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin rabbim....

tbr canım hamilesin bendede öle silikti sonraki gün belirgin olmuştu allah tamamına erdirir inşallah

canım ben adetimin gecikmesinin 8. günüde yaptığımda da biri net diğeri silik 2 pembe çizgi çıktı....
yani Allah'ın izniyle hamilesin.... inşallah Rabbim umutlarını boşa çıkarmaz... a.s.a.s.a.s.

Dün test yaptım 2. si açık pembe çizgi çıktı. böle olupta hamile olan varmı?:asigim::uhm:

ah arkadaşım aynısı benim başım geldi sabah 6.30 da yaptım testi tek çizgi çıktı üülüp yattım eşimi uyandırdım o görmeden atayım dedim aaa ikinci çıkmış ama ikincini rengi dagılmış gibiydi eşim evet ama bekle dedi kan verdim sonucunu merakla bekliyorum daha önceleri test yaptıgımda asla ikincinin rengi bile belli olmuyordu şimdi şaşırıyorum korkuyorumda yine negatif çıkarsa diye bence sende kan testi yaptır içimiz rahatlasın.

bende adetim 3 gün geçtikten sonra yaptım benimde silikti ve hamişim
ama ne olursa olsun beta hcg yaptırmanı öneririm

büyük olaslıkla hamilesin komşumuzunda ilk testinde çizgisi yok gibiydi şimdi oğlu 7 aylık bir tosuncuk oldu darısı bize.Çok üzgünüm çoook

başakcım gebelik testininde geçerliliğin için bir süe var canım,aynı şey bendede olmuştu ama süresini aşınca yanlış souç verebliyo, inşallah benim gibi hayal kırıklığına uğramazsın

benim hamileliğimdede 2.çizgi çok acık pembeydi ve hamileydim bencede hamilesin şimdiden tebrikler

canım benim tebrikler hayatım hamişsin.çünkü bende reglimden 1 gün önce test yaptım ve ilk silik pembeydi vee hamişimmmmm :)

galiba öyle oldu daha kan sonucunu almadım ama biraz önce tekrar yaptım tek çizgi çıktı denize düşen yılana sarılır misali teste iki çizgi var diye kendi kendimi yanıltım olacak işmi sanki çok üzgünüm çok :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…