Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç çıktı progesteron?Arkadaslar progestan i dusuk olan hamileligi suren varmi benim dr umutsuz konustu ilac verdi ama
6.63kaç çıktı progesteron?
1.trimesterda 11.0-44.3 arasında olması gerekliymiş. siz şu anda kaç aylıksınız ve doktorunuz progestan verdi mi?
Ultrasonda 4haftalik cikti kese yeni gorduk1.trimesterda 11.0-44.3 arasında olması gerekliymiş. siz şu anda kaç aylıksınız ve doktorunuz progestan verdi mi?
umutsuz olmayın, olacağına inanın. ilaç da vermiş zaten doktorunuz, inşallah sağlıkla ilerlesin gebeliğinizUltrasonda 4haftalik cikti kese yeni gorduk
VerdiUltrasonda 4haftalik cikti kese yeni gorduk
Cok tesekkur ederim amin insallahumutsuz olmayın, olacağına inanın. ilaç da vermiş zaten doktorunuz, inşallah sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz![]()
Insallah devam eder kimyasal gebelik nasil biseyBende o değer de kimyasal gebelik yaşadım inşallah senin ki devam eder
Merhaba canim tahlil sonucunda değer aralığı verilmiştir ona göre değişiyor aslındaInsallah devam eder kimyasal gebelik nasil bisey
Yoktu sadece deger yaziyor nasil bulabiliriz deger araliginiMerhaba canim tahlil sonucunda değer aralığı verilmiştir ona göre değişiyor aslında
Tahlil sonucunun sağ tarafında yazıyor normalde canim şu yüzden sordum benim de progesteronum 6.21 'di normalde hamilelerde 11 üstü olmalı yazıyor nette ama benim yaptırdığım hastanenin değer aralıklarına göre 6 normaldi. Doktor progestan verdiyse yükselir Allahin izniyleYoktu sadece deger yaziyor nasil bulabiliriz deger araligini
Insallah canim icimi rahatlattinTahlil sonucunun sağ tarafında yazıyor normalde canim şu yüzden sordum benim de progesteronum 6.21 'di normalde hamilelerde 11 üstü olmalı yazıyor nette ama benim yaptırdığım hastanenin değer aralıklarına göre 6 normaldi. Doktor progestan verdiyse yükselir Allahin izniyle
Baktim simdi 1trimsfer 25 flan yazioTahlil sonucunun sağ tarafında yazıyor normalde canim şu yüzden sordum benim de progesteronum 6.21 'di normalde hamilelerde 11 üstü olmalı yazıyor nette ama benim yaptırdığım hastanenin değer aralıklarına göre 6 normaldi. Doktor progestan verdiyse yükselir Allahin izniyle
Bu bilgiyi doktor mu verdi? Ben 25-96 arası diye biliyordum1.trimesterda 11.0-44.3 arasında olması gerekliymiş. siz şu anda kaç aylıksınız ve doktorunuz progestan verdi mi?
Sonuçtaki referans aralığında yazıyor, ekte görebilirsiniz. İlk 3 aylık süreçte benim yazdığım rakamlar, sizin 25-96 dediğiniz ikinci 3 aylık süreç için sanırım.Bu bilgiyi doktor mu verdi? Ben 25-96 arası diye biliyordum
Kese gözükmedi haftama gore ozaman bakmistu simdi gordu tutunmayabilir dediBana hic bakilmadi. Acaba neden bakildi ki size?
Anladim. İnsallah hayirlisiyla gorulur. Saglikla kucaginiza alirsiniz. Uzulmeyin olmazsa da saglikli gebelik degilmis deyin bir sonraki denemede saglikla kucaginiza verir insallah Allah. Hayirlisi ne ise o olsun.Kese gözükmedi haftama gore ozaman bakmistu simdi gordu tutunmayabilir dedi