Arkadaslar progestan dusuk olup hamileligi suren varmi

Azaa

😍hayatguzel
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.844
345
333
Arkadaslar progestan i dusuk olan hamileligi suren varmi benim dr umutsuz konustu ilac verdi ama

Bende o değer de kimyasal gebelik yaşadım inşallah senin ki devam eder

Sağlıklı gebelik için 15 ve üzeri olmalı demişti doktor bana

Yoktu sadece deger yaziyor nasil bulabiliriz deger araligini
Tahlil sonucunun sağ tarafında yazıyor normalde canim şu yüzden sordum benim de progesteronum 6.21 'di normalde hamilelerde 11 üstü olmalı yazıyor nette ama benim yaptırdığım hastanenin değer aralıklarına göre 6 normaldi. Doktor progestan verdiyse yükselir Allahin izniyle

Tahlil sonucunun sağ tarafında yazıyor normalde canim şu yüzden sordum benim de progesteronum 6.21 'di normalde hamilelerde 11 üstü olmalı yazıyor nette ama benim yaptırdığım hastanenin değer aralıklarına göre 6 normaldi. Doktor progestan verdiyse yükselir Allahin izniyle
Insallah canim icimi rahatlattin

Baktim simdi 1trimsfer 25 flan yazio

Bu bilgiyi doktor mu verdi? Ben 25-96 arası diye biliyordum
Sonuçtaki referans aralığında yazıyor, ekte görebilirsiniz. İlk 3 aylık süreçte benim yazdığım rakamlar, sizin 25-96 dediğiniz ikinci 3 aylık süreç için sanırım.

Eklentiler

• C0207AFF-930C-43C7-AD66-CCE2592B8EC1.webp
    C0207AFF-930C-43C7-AD66-CCE2592B8EC1.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 40
Kese gözükmedi haftama gore ozaman bakmistu simdi gordu tutunmayabilir dedi
Anladim. İnsallah hayirlisiyla gorulur. Saglikla kucaginiza alirsiniz. Uzulmeyin olmazsa da saglikli gebelik degilmis deyin bir sonraki denemede saglikla kucaginiza verir insallah Allah. Hayirlisi ne ise o olsun.

Back
X