- 3 Aralık 2020
- 101
- 28
- 48
- 35
- Konu Sahibi Mavikusumm
-
Evet bir çok belirti vardı hatta buraya yazdığımda psikolojik falan diyenler oldu ama ilişkiden en az 1 hafta sonra başladıTebrik ederim var gözüküyorbelirti var mıydı
Bu test prodoctor erken gebelık testi sanırım dimi bende bunu kullanıyorum hiç beni yanıltmadı negatif lerim çat çat vurdu yüzüme
Evet prodoctor erken gebelik testi bu arada regle 2 gün kala tertemiz bir negatif vardı demekki yükselmemiş hormon bugün 4 gün gecikti ona rağmen silik çıktı. İnşallah sizinde en kısa zamanda olurda hayırlısı ile kucağınıza alırsınızBu test prodoctor erken gebelık testi sanırım dimi bende bunu kullanıyorum hiç beni yanıltmadı negatif lerim çat çat vurdu yüzümeama sizin pozitif hayır olsun darısı başıma insallh
Var görünüyor canım. Hakkında hayırlısı olsun :)
Merhaba. Bence kesinlikle hamişsin :) yarın kan vermelisin.Çok heyecan yaptım 2.gebeliğim olacak diğer bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum korkuyorum çok
8 Kasım kürtajdı canım olmayacak diye çok korktum strese girdim ama Allah yüzüme güldü. İnşallah sende bu güzel haberi alırsın en kısa zamandaMerhaba. Bence kesinlikle hamişsin :) yarın kan vermelisin.
Kürtajdan ne kadar süre sonra oldu canım? Bana da ümit ol
Çok teşekkür ediyorumVar görünüyor canım. Hakkında hayırlısı olsun :)
Fotoğraf yüklenmemişKızlar adetime 2 gün kala (perşembe günü) erken gebelik testi yaptım böyle çıktı. Bugün gecikmemin 3. Günü henüz kan vermeye gitmedim.
Hamilesinizzz. Sizinki daha belirgin hatta. Benimki geç döllenme büyük ihtimalleFotoğraf yüklenmemiş
Sizin gecikmeniz oldu mu ? Ben ilk adetime 4 gün kala test yaptığımda sizin ki gibi silik bir çizgi çıkmıştı. 2 gün sonra tekrar test yaptım siz de o şekilde yapabilirsiniz sakın stres yapmayın bebişiniz tutunmuştur inşallahHamilesinizzz. Sizinki daha belirgin hatta. Benimki geç döllenme büyük ihtimalle
Hamilesinizzz. Sizinki daha belirgin hatta. Benimki geç döllenme büyük ihtimalleoFotoğraf yüklenmemiş
Ben adete 2 gün kala yaptım tamamen negatifti adetimi 3 gün geçince yaptım silikti. Geç döllenme olabilir benimkisi çünkü daha öncekide öyle olmuştu. Adetim 5 6 gün geciktiğinde sizinki gibi çıkmıştı kandada betam 75tiSizin gecikmeniz oldu mu ? Ben ilk adetime 4 gün kala test yaptığımda sizin ki gibi silik bir çizgi çıkmıştı. 2 gün sonra tekrar test yaptım siz de o şekilde yapabilirsiniz sakın stres yapmayın bebişiniz tutunmuştur inşallahbenim de ekim ayında 8 haftalıkken bir düşüğüm olmuştu
Siz test kuruduktan sonra mı çektiniz fotoğrafını. Ben ıslakken çektim. Kuruyunca daha netleşti şuan.Sizin gecikmeniz oldu mu ? Ben ilk adetime 4 gün kala test yaptığımda sizin ki gibi silik bir çizgi çıkmıştı. 2 gün sonra tekrar test yaptım siz de o şekilde yapabilirsiniz sakın stres yapmayın bebişiniz tutunmuştur inşallahbenim de ekim ayında 8 haftalıkken bir düşüğüm olmuştu
Anladım inşallah sağlıkla gelir bebişlerHamilesinizzz. Sizinki daha belirgin hatta. Benimki geç döllenme büyük ihtimalleo
Ben adete 2 gün kala yaptım tamamen negatifti adetimi 3 gün geçince yaptım silikti. Geç döllenme olabilir benimkisi çünkü daha öncekide öyle olmuştu. Adetim 5 6 gün geciktiğinde sizinki gibi çıkmıştı kandada betam 75ti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?