- Konu Sahibi beyazbegonvil
-
Tepki göstermek ne twitterda hashtag'e katılmak, ne burda bir şeyler yazmak bence. Ben şahsen neden cevap vermediğimi belirteyim o halde ; herhangi üzücü bir olayın, katliamın, işkencenin haberi yapılırken ve verilirken ''müslüman kardeşlerimiz'' şeklinde verilmesini hoş bulmuyorum. Aynı şekilde eğer olay din adına yapılmamışsa, yapanlar müslüman da olsa söylenmesini de doğru bulmuyorum. Bir musevinin ölümüyle müslümanın ölümü aynı derece üzücüdür bana göre, bu tarz hitaplar da diğer kesimin ölümünü normalleştirir diye düşünüyorum.
Zulme goz yumanda zulmeden kadar suçludur. Elinden birşey gelmiyorsa dilinden duandan da mi gelmiyor demek lazim.
Her dine düşünce ve ideolojiye saygim var kişiyi ancak kendi bağlar. ama birinin ben Muslumanim deyip Müslüman katliamina kayitsiz kalmasi bana çok şuursuzca geliyor.
Burmadaki budistlerin musluman kardeslerimize neler yaptigini gordunuzmu
Allahim deli oldum aglamaktan
Nedir bu din adina yapilan katliam
Kucuccuk bebekleri bile elleri bagli suya atmislar tenekelerde yakmislar fotograflamislar pisliklerr
Nerde bu din din muslumanlik diye bagiranlar
Neden dunya basini gizliyor
Nicin birseyler yapilmiyor
Gunlerdir Suriye icin yardimlar toplaniyor yapilsin ok ama benim bile yeni haberim oldu bu insanlara niye yardim gitmiyor
Tum dunya harekete gecmeli bu insanlara yardim etmeliyiz
Neler dusunecegimi ne diyecegimi sastim sadece agliyorum heleki bebeklere
Tepki göstermek ne twitterda hashtag'e katılmak, ne burda bir şeyler yazmak bence. Ben şahsen neden cevap vermediğimi belirteyim o halde ; herhangi üzücü bir olayın, katliamın, işkencenin haberi yapılırken ve verilirken ''müslüman kardeşlerimiz'' şeklinde verilmesini hoş bulmuyorum. Aynı şekilde eğer olay din adına yapılmamışsa, yapanlar müslüman da olsa söylenmesini de doğru bulmuyorum. Bir musevinin ölümüyle müslümanın ölümü aynı derece üzücüdür bana göre, bu tarz hitaplar da diğer kesimin ölümünü normalleştirir diye düşünüyorum.
bu dünya niye bu hale geldi niye niye niye.
niye herkes bu kadar zalimleşti.iş o dereceye kadar ilerlediki artık herkes kendi milletini yiyor bitiriyor.yani müslüman müslümanı,hristiyan hristiyanı.
olamaz bu olamaz.o küçücük el kadar bebeklerin suçu ne? off allahım.böyle devam ederse dünyada insan kalmayacak.yavaş yavaş insanlarında nesli tükeniyor.biz insanları kim bu hale getirdi.
bazen "eskidende mi bu kadar ölümler,kavgalar vardıda bizim mi haberimiz olmuyordu.tv fazla yok,internet yok"diye kendi kendime konuşuyorum.allah böyle vicdansızların belasını versin.allah kahretsin yaa.hergün binlerce ölüm haberi.artık resimlere bile bakamıyorum.kaldıramıyorum gerçekten.bazen insan olduğuma utanıyorum,üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?