Arkadaslar resimleri gordunuzmu aklimi kaciricam neler yapmis pislikler

beyazbegonvil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
1.588
331
163
Ankara
Burmadaki budistlerin musluman kardeslerimize neler yaptigini gordunuzmu

Allahim deli oldum aglamaktan

Nedir bu din adina yapilan katliam

Kucuccuk bebekleri bile elleri bagli suya atmislar tenekelerde yakmislar fotograflamislar pisliklerr

Nerde bu din din muslumanlik diye bagiranlar

Neden dunya basini gizliyor

Nicin birseyler yapilmiyor

Gunlerdir Suriye icin yardimlar toplaniyor yapilsin ok ama benim bile yeni haberim oldu bu insanlara niye yardim gitmiyor

Tum dunya harekete gecmeli bu insanlara yardim etmeliyiz

Neler dusunecegimi ne diyecegimi sastim sadece agliyorum heleki bebeklere

Allah onların bin türlü belasını versin o masumlara yaptıkları yanlarına kalmayacak allah hepsinin hesabını soracak, onlar cehennemde yerlerini ayırdılar.

allah o bebeklern sucsuz insanlarn ahını yerde bırakmasn allah basta esat pisliginin ve tüm müslümn düşmnlarının belasını versn yazık o bebeklere

Haklısın arkadaşım, sonuna kadar haklısın... Tüm dünya harekete geçmeli diyorsun da daha bu forumda yeterince tepki yok farkındaysan. Polemik olsun diye söylemiyorum ama insanları ben samimiyetsiz buluyorum. Burada saçma bir konu açıldığında bazen arada birileri çıkıyor, diyor ki; böyle saçmalıklara üzülüyorsunuz ama ölen müslümanlara kimsenin bir şey dediğini görmedim. Sonra o yorumu yapan üye yerden yere vuruluyor, herkes ona saldırıyor. Bir de klişe yorum "Onlara üzülmediğimizi nereden biliyorsun, tepki göstermediğimizden nasıl bu kadar eminsin?"

Ben onların tepki göstermediğini biliyorum, bu da kanıtı. Hani tepki hanımlar? Nerede? Ben göremiyorum...

Altta okuyanları görüyorum. Konu başlığı ilgi çekiyor, okuyup çıkılıyor, yorum bile yapılmıyor.

Neden?

yapilacak birsey yok malesef te ondan.

ordaki insanlar kimsenin ilgisini cekmiyor muhtemelen politik olarak burmaya karismak kimseye karli deyil cunku. Suriyede durum ayni, bir kac ulke disinda kim sesini cikariyor ki. Ayrica zavalli suriye, noldu yikildi yakildi, tam bir kaousun icinde surukleniyor.

rabbim kafirlerin zalimlerin üzerine lanetini yağmur gibi indirsin inşallah...
yaptıklarının bin beterini yaşasınlar....
yüce rabbim bütün mümin kardeşlerimizi feraha eriştirsin en kısa zamanda....acılarıyla terbiye etmesin hiç bir müslümanı...
bu zulmü işleyenleri kahretsin, lanet olsun onlara....AMİN...

İnanamıyorum gerçekten. Fotoğrafları görünce tüylerim diken diken oldu. Benim de küçücük bir oğlum var. O kadar üzüldüm ki anlatamam.
Oysa Buda'nın bu hayvan heriflerle hiçbir alakası yok. Bu nasıl bir sapıklıktır. Din adı altında vahşet!
İnsanların psikolojisi çok kötü gerçekten. Allah çocuklarımızı böyle insanlardan korusun.

Tepki göstermek ne twitterda hashtag'e katılmak, ne burda bir şeyler yazmak bence. Ben şahsen neden cevap vermediğimi belirteyim o halde ; herhangi üzücü bir olayın, katliamın, işkencenin haberi yapılırken ve verilirken ''müslüman kardeşlerimiz'' şeklinde verilmesini hoş bulmuyorum. Aynı şekilde eğer olay din adına yapılmamışsa, yapanlar müslüman da olsa söylenmesini de doğru bulmuyorum. Bir musevinin ölümüyle müslümanın ölümü aynı derece üzücüdür bana göre, bu tarz hitaplar da diğer kesimin ölümünü normalleştirir diye düşünüyorum.

Tamamen katılıyorum altına imzamı atarım

Keşke elden duadan başka bir şey gelse.. Ben kalkıp gitsem, sen kalkıp gitsen ne yapabiliriz? O kadar insan sesini çıkaramazken hatta twitterden ordan burdan çıkardığını sanıp avunurken bizler üzülmekten başka ne yapabiliriz..
Onlar masumlar, mekanları belli. ama o adiler ve onlara çanak tutanlar ebedi dünyada kaçamayacaklar.

Malesef gordum, uzun zamandir biliyordum.. hatta daha fazlasini, insanlari kesip yediklerini gordum cok cok cok kotu.... inanamadim gorduklerime....

tum dunyanin muslumanlara karsi bir kini var ve ne yaparlarsa, hangi iskenceyi yaparlarsa yapsinlar bir turlu tatmin olmuyorlar. Ne yazikki bu olanlara kimse bir sey demiyor, herkes kor, herkes sagir... cok uzuluyorum, ne aciki benim elimden de dua etmekten baska bir sey gelmiyor ....

bir gun bu kana susamislar kana doyarmi bilmiyorum... her yaptiklari birbirinden kotu, degil insana hayvana bile kiyamazken onlarin yaptiklarini ne akil alir, nede yurek..

Rabbim yarina birakir ama yanina birakmaz, onlarin hesabida cok cetin olacak... Allah onlari kahretsin..

Hissettiklerimi yaziya dokemiyorum, ne yazsam ne desem az geliyor bu seytanin usaklarina..

bu dünya niye bu hale geldi niye niye niye.
niye herkes bu kadar zalimleşti.iş o dereceye kadar ilerlediki artık herkes kendi milletini yiyor bitiriyor.yani müslüman müslümanı,hristiyan hristiyanı.
olamaz bu olamaz.o küçücük el kadar bebeklerin suçu ne? off allahım.böyle devam ederse dünyada insan kalmayacak.yavaş yavaş insanlarında nesli tükeniyor.biz insanları kim bu hale getirdi.
bazen "eskidende mi bu kadar ölümler,kavgalar vardıda bizim mi haberimiz olmuyordu.tv fazla yok,internet yok"diye kendi kendime konuşuyorum.allah böyle vicdansızların belasını versin.allah kahretsin yaa.hergün binlerce ölüm haberi.artık resimlere bile bakamıyorum.kaldıramıyorum gerçekten.bazen insan olduğuma utanıyorum,üzülüyorum.

Zulme goz yumanda zulmeden kadar suçludur. Elinden birşey gelmiyorsa dilinden duandan da mi gelmiyor demek lazim.

Her dine düşünce ve ideolojiye saygim var kişiyi ancak kendi bağlar. ama birinin ben Muslumanim deyip Müslüman katliamina kayitsiz kalmasi bana çok şuursuzca geliyor.

ayrica su da vardir.

Nasilsaniz oyle yonetilirsiniz. Bu Kur'an dan bir ayet. Biz musluman toplumlar olarak dunya capinda dogru, ve durust olmadigimiz icin malesef dogru ve durust liderlerimiz, guclu ulkelerimiz yok. Ve boyle paramparca gucsuz olursan, tek isin iki gunluk dunyada kendini kandirip dunyalik icin savasirsan, gercekten insanligin nedemek oldugunu unutursan, malesef basimiza boyle seyler geliyor. O iskence goren masumlar bence bizlerden de haklarini sorucaklar. neden iki kurusluk seyler icin bolunup birbirinize dustunuz, guclu olamadiniz da bizleri bu halde yanliz biraktiniz diye.

Yapabilecegimiz tek sey kendimiz dogru olmak, dogru ve durust nesiller yetistirmek. Sadece elh. muslumanim, diye is bitmiyor malesef.

Helal

Dİmi ama

Yer gok duayla yaratilmis dua edelimki rabbim sonsuz kudretiylr durdursun bu pislikleri

İşte bu hem o kafirler için hem müslümanlar için birer imtihan ama emin olun " o şehit edilenler hiç bir acı veya bir korku Hissetmezler rabbin onlar için hutameyi hazırladı, hutamenin ne olduğunu bilirmisin o azgınlar için çılgın bir ateşdir " diyor ayette bizim onlar için dua etmekten kendimiz için şükür ve hamd etmekten başka çaremiz yok ve anlamamız gereken birşey daha bu rahatlığın bu bollugun bu nimetlerin de hesabı sorulacak eğer iyi bir abd ve kul olmazsak, şükür edenlerden olmazsak, işte bunlar hep imtihan rabbim yar ve yardimcimiz olsun onlarında bizimde...

Dunya basininin ortbas ettigi

Ki Amerikanin destegi oldugu icin deniliyor

Bu igrenc katliami internet vaitasiyla duyurdular dunyaya

Bu katliam kendisini budistbin ladin diye adlandiran bir rahibin kiskirtmasiyla baslamis

Gun gelipte guclenmesinler diye cok cocuk yapiyorlar diye katlediyorlar kardeslerimizi

Evet mulusluman kardeslerimizi

Hristiyan yada musevi degil (ki onlarada yapilsa kahrolurum insanlik adina)

Zaten hristiyan kardeserimizi musevi kardeslerimizi katlediyorlar diye bir baslikta goremezsiniz basinda

Yapamazlar yaptirtmazlar

Bende oyle dusunuyorum canim ya insanlar zalimlesti

Bencede herzaman pislikler vardi ama duymuyor bilmiyorduk internetle ogrendik tum pislikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…