Arkadaslar resimleri gordunuzmu aklimi kaciricam neler yapmis pislikler

Musluman kiyimi hep vardi ve olacak.yuzyillardan beri sevilmeyiz katlediliriz sesimiz cikmaz ! Ciksada duyurulmaz.arakan, Afrika, Afganistan,, Filistin, azerbaycan ,suriye daha sayamadigim ulkelerdeki kardeslerimizin rabbim yardimcisi olsun ve masumlara kalkan eller kirilsin.

Kahroldum ya.
O kadar internette gezinirim bu haberi ilk kez gördüm.
Ağlaya ağlaya yaziyorum.
İnsanlar ateşe veriliyor oturarak yaniyorlar.
Allahim neden müslümanlar? Niye sadece müslümanlar
diye soruyorum. Bu zulme sebep olanların imtihani bu da diyemiyorum.inancim zayiftir belki bilmem.
Ama burunları bile kanamadan eminim yaşamlarına devam edecek güçlenerek ve insan katlederek o caniler..
Rabbim tüm Muslumanlari korusun en başta. Sonra da diğer iyi insanlari.
Bizim elimizden bir şey gelmez fiili olarak.
Ama dua edebiliriz değil mi.
Ülkemiz milletimiz için ve sonra bu zulüm gören Muslumanlik için nolur dua edelim..

Son düzenleme:
hiç bir katliamı haklı bulacak degilim...
hayatını yitiren dini ve/veya siyasi emeller ugruna kan dökülen iskence yapılan hicbir dusunce benim icin kabul edilemez...

fakat yorumları okudum da (bunda konu sahibinin ilk yazısının da etkisi var) konuyu kafirler diye baglamanın yanlıs oldugunu dusunuyorum.
muslumanlık icin veya baska bir din icin yapılan savaşları kusura bakmasın kimse haklı bulamam.
ve kan dökmeyi haclı seferleri ya da ummetcilik temeline baglayarak mesrulugunu savunmak benim icin diger katliam yapanlardan farksızdır.
insanların inanc ve dusunce özgürlugu tanınmadıgı ve bireyselligi kabul edilmedigi surece bunların tekrarlanması maalesef kacınılmaz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…