- 1 Aralık 2010
- 999
- 71
- 123
- Konu Sahibi hasretimsinn
-
gölge gibidediğin çizgi başından beri varmıydı
kızıma hamile kaldığımda ilk yaptığım testte önce hemen tek çizgi çıkınca moralim bozulmuş gereken süreyi beklemeden testi bile ortadan kaldırmadan hemen çıkmıştım aradan 1-2saat geçtikten sonra tekrar lavaboya gittiğimde belli belirsiz bir çizgi daha vardı ama emin olamamıştım hemşire arkadaşımı arayıp sorduğumda uzun zaman geçtiği için sonucun yanıltıcı olabileceğini söyledi tekrar test yapmalısın dedi ve sonuçta ilki ile ikincisi arasında yaklaşık iki saat geçtikten sonra yeniden test yaptım bu sefer üzerinde belirtilen süreyi beklememe gerek kalmadan 2. çizgiyiyine solukbir şekilde gördüm kan testi de yaptırınca emin oldum
ama sen o silik çizgiyi hemen görmediysen hamile olmasanda sonradan ikinci çizgi çıkabildiği için birtest daha yap istersen
inşallah Rabbim sana ve tüm isteyenlerede nasip etsin
Zamanla alakası var mıdır bilmiyorum ben cuma günü yaptım 3 gündür gidip gelip bakıyorum hala tık yok bembeyaz
eğer yaptığın gibi bu şekildeyse evet hamilesin benimde kızımda böyleydi üst üstte 2 tane yapmıştım emin olamadığım için aynı böyle çok silikti ama üzerinden 1 saat geçince geçersiz oluyor test
hemen cikmadi benimki sabah yaptim ogleden sonra sokup baktim boyleydi ama ilk yaptigimda yoktu bu cizgi o zaman gecersizmi sayilir yani negatif:85:
Canım bir şey soracağım cahilliğime ver:) ben bu testten hiç yapmadım ama gördüğüm gayet net bir çizgi. sorum şu bunlarda da diğerleri gibi çift çizgi mi arayacağız yoksa bu marka tek çizgiyle mi sonuç veriyor. Bu iki çizgi görmediğim anlamına gelmiyor cevabına göre daha dikkatli bakacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?