arkadaslar rica etsem bi bakarmisiniz test yaptim sizce negatifmi???

iki tane ince olan varya onlari once yaptim negatif onlarda zaten golge cizgi yok ama diger kalin olanda var gibi benimde merak ettigim test bekledigi icinmi cikti yoksa hamilelikten dolayi olabilirmi???

Canım çok zor seçilen bir gölge var ama daha çok erken yani ne desek yalan olur. Bence sen bir kaç gün sonra bir daha yap.Seni umutlandırmak istemem ama benim de ilk gebeliğimde böyle çıkmıştı adetime iki gün kala yapmıştım. Negatif sanıp önemsememiştim. Adetim 2 gün geciktikten sonra sağlık ocağına gittik orda daha belirgin çıktı. Ebeye sordum hcg yoksa hiç çıkmazmış çok silik de olsa positiv kabul edilirmiş. Dediğim gibi 3 gün önce yaptığım test halen bembeyaz. Gerçi adetime daha 8 gün var ama dayanamıyorum işte:)

bende oyle dayanamadim bende en gec 3 gune adet olurum eger hamile degilsem ateste olcuyorum simdilik bi dusus yok atesimde ama genelde adetime 2,3 gun kala dususe geciyo insallah dusmez 3 gun sonra dayanabilirsem tabi tekrarliycam bakalim sonuc ne olacak sen ikinciyimi dusunuyosun....

Benim 11. haftada düşük oldu. Daha önce defalarca negatif sonuç gördüm çok üzüldüm ama o düşüğün üzüntüsünün yanında hiçbişeymiş. O yüzden geç olsun temiz olsun. Yani negatif olursa üzülme Allah daha büyük üzüntü vermesin. Bu arada senin sorulara cevap olabilir bu link

Hamilelik testi ne zaman yapılmalı? - UZMANTV

Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin bizlere uzulme demekki hayirlisi boyleymis ben 2 yildir korunmuyorum ama olmuyo umitlerimin tukendigi noktadayim...2 yildir her ay negatif aslinda uzulme diyorum ama elde deil annem telefonda sordugu zaman bile aglamamak icin zor tutuyorum kendimi insallah Allah hayirlisiyla anne olmayi bizede nasip eder.. bu arada link icin tesekkur ederim adet gecikmesi diyo ama kimilerinin yumurtlamadan 10 gun sonra bile belli oluyomus bende ondan yapim dedim belki cikar ama cikmadi...

Arkadaşım evlendiğinden beri korunmuyordu yani 1,5 yıl. Doktor takibindeydi her ay hastalanınca yas tutuyordu. Artık eşini bile unutmuştu çok kafaya takıyordu. En son takibi bıraktı yeter dedi. Çok söyledik ama devam etmedi olmuyor işte dedi. Sonra eşi moral olsun diye onu tatile götürdü. Tatilin 2. günü bisikletten düşüyor ve yüzü koyun yokuş aşağı sürünüyor. Hastane falan derken hamile çıktı bizimki. Tedaviyi bıraktığı ay hamile kalmış. Kesinlikle moral bozmamak lazımmış. Rahat olmak lazım. Bu işin psikolojik boyutu bazen ağır basıyor. 2 yıl uzun bir zaman değil. Biyolojik % 100 bir engel yoksa sadece sabır ve moral. Elbet olacak.

haklisin aslinda bende tedavi goruyorum suan klomen+catlatma ign. bu 5.ayim ve 1 ayim kaldi tedavinin bitmesine bende pko varmis moralin hamile kalamadaki etkisine bende cok inaniyorum cunku ben asiri kafama takiyorum biraz psikolojik benimki birazda pcodan sanirim olmuyo iste elde degil yaa gecem gunduzum bebek inanirmisin...arkadasinada cok gecmis olsun yaa fena dusmusher serde bi hayir vardir buna derler heralde.

oooo söylemedim değil mi bebeği 6 aylık oldu çok da sağlıklı maşallah bi de şeker Allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.

Aslında bu gebelik testlerini öyle hemen satmasalar. Adetin geciktiğini ispatlama koşulu getirseler ne kadar hayırlı bir iş yapmış olurlar. Artık adetliyken bile yapar olduk acaba üstüne mi görüyoruz diye

Aslında bu gebelik testlerini öyle hemen satmasalar. Adetin geciktiğini ispatlama koşulu getirseler ne kadar hayırlı bir iş yapmış olurlar. Artık adetliyken bile yapar olduk acaba üstüne mi görüyoruz diye

cok dogru soyluyosun yaa daha adet gelmeden ornek ben yumurtlamadan 9 gun gectiyse hemen basliyorum yapmaya ayda rahat 4,5 test kullaniyorumdur...cok istiyorum cift cizgiyi gormeyii yaa insallah bigun gorurum....

hafif bir çizgi var sol tarafta..ancak beyaz kağıdın üzerine değil de daha koyu bir zeminin üzerine koyup çeksen daha net görülürdü..ayrıca hamileliğn ilk günlerinde 2.çizgi silik çıkar..ilerleyen haftalarda anca koyulaşır...uykuya eğilimin arttı mı ??

Umarım günü gelince mutlu oluruz erken olunca yarım kalacakmış gibi geliyor. Sana da iyi geceler. Kafana takma bence. Bu günlerin de kıymetini bilmek lazım bunlar da tatlı günler.

cuma gunu tekrarliycam testi insallah pozitif olur uyku egilimim pek artmadi yani fazla hamilelik belirtim yok.benim cizgi renksiz golge gibi oldugu icin iste biraz kararsiz kaldim bi yandanda kendime konduramiyorum ama insallah hamileyimdir....tesekkur ederim cvp icin

Umarım günü gelince mutlu oluruz erken olunca yarım kalacakmış gibi geliyor. Sana da iyi geceler. Kafana takma bence. Bu günlerin de kıymetini bilmek lazım bunlar da tatlı günler.

insallah en hayirli zamanda nasip etsin Allahim saglicakla bizlere ve isteyen butun kardeslerimize...insallah pozitifii gorurum yaa insallah.:97:

slm bence bırde beta hcg yaptırın orda bellı olur muhakkak

malesef hamile degilmisim o zaman simdi yine bekliyorum adet gunume 2 gun kaldi insallah bu sefer tutmustur.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…