Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar arkadaslar sac dıplerımde kabuklanma

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

esilah

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2016
4
2
1
32
Lutfen arkadaslar bilgisi olan benımle paylaşsın sac dıplerımde kabuklanma var kaşınıyo kabuklar kalkınca kepek oluyor sirke sürdüm gectı bır hafta sonra yıne cıktı sarmısak sürdüm oda aynı sekılde basla bılgısı olan varsa lutfen yardımcı olun bıktım kasımaktan

en kısa sürede bir cildiye doktoruna görünmenizde fayda var, şampuan tarzı ilaçlarla çok kısa sürede kalıcı tedavi ediyorlar

Gittim bana betnoveti dıye sac losyonu verdı dort gundur kulanıyom bıraz ıyı ınsalh temellı kurtulurum ılgınız ıcınde allah razı olsun tskrlr

Lutfen arkadaslar bilgisi olan benımle paylaşsın sac dıplerımde kabuklanma var kaşınıyo kabuklar kalkınca kepek oluyor sirke sürdüm gectı bır hafta sonra yıne cıktı sarmısak sürdüm oda aynı sekılde basla bılgısı olan varsa lutfen yardımcı olun bıktım kasımaktan
Seboreik dermatite benziyor. Doktora gidin ama kesin çözüm olmuyor. Ben bulamadım neler kullandım. Hala sıkıntılı olduğum dönem yara tarzında çıkar. NormAl şampuan Kesinlikle kullamiyorim. Sadece bebe şampuanı.

Seboreik dermatite benziyor. Doktora gidin ama kesin çözüm olmuyor. Ben bulamadım neler kullandım. Hala sıkıntılı olduğum dönem yara tarzında çıkar. NormAl şampuan Kesinlikle kullamiyorim. Sadece bebe şampuanı.
Cok tskr ederm ılgınıze bıdaha gıdıcem kesınlıkle doktora gecmedı cunku

Kesin çözüm mü bilmiyorum ama yazın saç diplerimde benzer şeyler oluyor. Kabuk kabuk tam olmada da sıcak ve ter yüzünden bitmez bi kaşıntı ve kepek yapıyor. Haftada ya da 10 günde 1 zeytinyağı maskesi ile çözüm buldum ben.

Bu dermatit belası bende de var, malesef kesin çözümü yok. Yani kontrol altına alıyorum. Psikolojik olarak zor dönemlerimde tekrar ediyor. Eczacım şampuan yapıp verdi bi dönem. Bi dönem doktorun önerdiklerini kullandım. Şimdi ise çok değişik şeyler yapıyorum :) Mesela, marka yazılır mı bilmiyorum. Kepek için saç derisini rahatlatıcı okaliptüs özlü bi şampuan aldım. İçine, evigen e vitamini ampulü kırıp döktüm. Adaçayı yağı ekledim biraz. Haftada bir iki kez de hindistan cevizi yağı maskesi yapıyorum. Ciddi bir düzelme var. Hatta geçti. Sadece bir kaç ayda bir, bi kaç gün coşuyor o kadar. Tavsiyem medikal şampuanlardan uzak durmak. Çünkü saçları inanılmaz yıpratıyor.

canım yağ bakımı yap ben saç uzamnıyım yağ ve kısa kesim istersen özelden yazabilirisin

Back
X