arkadaşlar saçlar ne alemde?

kuzu

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2007
388
8
621
İstanbul
selam arkadaşlar. benim ilk hamileliğimde neredeyse bir tek tel saçım bile dökülmüyordu. saçlarım sanki gürleşmişti bile. oysa bunda 11 haftalık oldum, hala oluk oluk dökülüyor. sizin saçlarınız ne alemde. acaba diyorum bu farklılığın cinsiyetle falan bir alakası varmıdır. Hani; kızda dökülmez, erkekte dökülür gibilerinden. yoksa mevsimden mi? yada artık kel kalma zamanım geldi, ondan mı???

Benim de ilk hamileliğim saçlarım dökülüyor ama aşırı değil telleri falan kalınlaştı gibi geliyor bana. Belki mevsimseldir sizinkisi

2,5 aylık hamileyim,ilk gebeliğim.hayatımda hiç bu kadar saçım dökülmemişti...aynı hızda sivilce de çıkarıyorum bakalım nereye kadar sürecek.

benimkiler dökülmüyor ama çok yıpranmış ve çok çabuk uzuyorlar 2. kez kestirdim.. yine uzarlarsa bu sefer sıfıra vurdurcam..

benim hep dökülürdü aynı hızda yine pek bi değişim olmadı saçlarımda ama bol bol sivilcemiz olmaya devam ediyo

benimde ilk hamileliğim ve saçlarım çok dökülüyor maalesef.kestirdim ama pek bir işe yaramadı tutam tutam saçım elimde kalıyor.Allahtan saçlarım çok gürdü :roflol:

ben 6 haftalığım ama dökülme yok sadece göbeğimde kıllanma var.

19 haftalık hamileyim saçlarım berbat:(((çok dökülüyor kesim istiyor saç kesilmez olayının batıl inanç olduğunu bile bile kestiremiyorum:( boyası zaten yarıya indi yüzümde sizvilciler abarttıkça abartıyor ama olsun bebişim için değer:)

Benim saçlarım dökülmüyor; ama saçım 2-3 renk oldu sanırım ohaoldumsmile
Bir de çok uzadı, sıcak, bunalıyorum, kestirmek istiyorum; ama o batıl inanç var ya ( hamileyken saç kestirilmez ) her ne kadar inanmasam da engelliyor saçımı kestirmemi :olmaz:

o batıl inanca bende inanmıyorum fakat ilk hamileliğimde , saçımı kestirdikten 1 hafta sonra bebeğim karnımda öldü. sonra kürtaj oldum. tabiki onunla bir alakası yok, Allahın takdiri ama ikinci hamileliğimde hiç kestirmedim. bu 3. hamileliğim, 2. bebeğim olacak inşallah. saçlarım berbat durumda. mısır püskülü gibi. biraz kestirsem kendine gelir belki ama o olaydan sonra sıkıysa gelde kestir....

Yengem saçlarını 2 hamileliğinde hem kestirdi hemde boyattı,bebekleri maşallah gayette sağlıklı bi şeklde büyümeye devam ediyolar..Bende 31 haftamdayım 2. kez kestirdim saçlarımı,yoksa çekilecek dert değil,insan aklına kötü şeyler getirmemeli..Saç dökülmesine gelince benimde öle çok abartılı bi durumum olmadı,eskiden nasılsa o şekilde devam ediyorum ve oğlum olacak :) kuzu ;bunun kızla erkekle alakası varmı bilmiyom :)

benim saçlarım dökülmüyor ama uzamıyor da
hiçbir değişiklik yok halbuki hayatımda gebelikten başka :)
bir de cansızlar mısır püskülü gibi...
asdıl dökülme emzirme döneminde oluyormuş
bakalım o zamna ne yapacağız

hamile kalmadan önce hiç bilmem saçlarımın döküldüğünü ama son iki aydır öyle bir dökülüyorki hala nasıl kel kalmadım şaşıyorum....bir de emzirrirken daha çok dökülecekmiş öylemi????
eyvah bana eyvahlar bana

evet doğumdan 3-4 ay sonra feci dökülmeye başlıyor. onu yaşadım ama hamileyken dökülmeyi ilk defa yaşıyorum. bunun üstüne bide doğumdan sonrada dökülme devam ederse artık kuaför derdim kalmayacak

Benim saçlarım dökülmüyor; ama saçım 2-3 renk oldu sanırım ohaoldumsmile
Bir de çok uzadı, sıcak, bunalıyorum, kestirmek istiyorum; ama o batıl inanç var ya ( hamileyken saç kestirilmez ) her ne kadar inanmasam da engelliyor saçımı kestirmemi :olmaz:

ben hiç inanmıyorum ona benim saçım platindi ve kendi saçımda siyaha yakın kahve hamileliğimin 3.ayında kestirdim ensemde hem o sarılardan kurtuldum hemde daha kullanışlı oldu bi kaç ay sonra bi daha kesitrcem sarı namına bişi kalmaz bu sefer delikafadulden ve şu var ben saçımı kestirdikten sonra farkettim dökülme kalmadı azaldı sağlıkla uzuyor şimdi kaydirigubbakcemile2

Benim saçlarım da 5.aydan sonra dökülmeye başladı ufak ufak, şimdi avuç avuç elimde kalıyorlar elimi saçıma her attığımda... Ne yapacağımı şaşırdım... Emzirirken de daha dökülecekse herhalde kel kalırım :((

benimde çok dökülüyor
evin hertarafı açık heryerde benim saçlarım
bıktım toplamaktan
ilk gebeliğimdede çok dökülürdü
oda erkekti buda erkek.

16 haftalik hamileyim saclarim cok dökülüyo ama sanki bu aralar biraz azaldi, saclarim uzun ve gür onunla alakasi vardi belki

Saclarim cok dokuluyor ama ben bunu tamamen hamilellikle bagdastirmiyorum cunku ilk 4 ayim ac susuz gecti vitaminsizlikten kaynaklaniyor diye dusunuyorum.. Hem sadece sac degil bir ara kas ve kirpiklerim de cok dokulmustu simdilik onlar durdu ama saclarim devam :(
bebegimin cinsiyetini henuz ogrenmedim erkekle kiizla alakasi var mi bilemem..

:nazar:saçlarım dökülmüyo,hatta daha sağlıklı daha parlak: bebişim kız,bi alakası varmı bilmiyorum ama:)

Back
X