- 22 Eylül 2022
- 6.695
- 20.700
- 278
- Konu Sahibi Turunc chemist
-
Hatırladim konuyu görmüştüm kan testi ver bidaha belkide geç dollenmeden kaynakliydi ilki. Kaset testlerin hatali oldgnu dusunmuyorumMerhabalar, birkaç gün önce silik testten dolayı başlık açmıştım. Kan 2.91 çıkmıştı reglime daha vardı bidaha kana gitmedim. Ancak günden güne sürekli idrar testi yaparak testleri takip ettim ve sanırım arkadaşlar 5 ayın sonunda hamile olabilirim. Emin değilim, kabullenemedim hala. Tekrar negatif çıkmasından çok korkuyorum
Bu akşam gideceğimHatırladim konuyu görmüştüm kan testi ver bidaha belkide geç dollenmeden kaynakliydi ilki. Kaset testlerin hatali oldgnu dusunmuyorum
Canım idrar testleri anında çıktıysa ben bı daha kan vermeni öneririm ilk gebeligimde benim idrar da çıkıp kan da çıkmamıştı kan sonucu hataliydi başka hastanede vermiştim sabah 0 çıkan öğlen 1363 çıkmıştı. Tabi ki Allah bilir ama kan testleri de bazen yanilabiliyorMerhabalar, birkaç gün önce silik testten dolayı başlık açmıştım. Kan 2.91 çıkmıştı reglime daha vardı bidaha kana gitmedim. Ancak günden güne sürekli idrar testi yaparak testleri takip ettim ve sanırım arkadaşlar 5 ayın sonunda hamile olabilirim. Emin değilim, kabullenemedim hala. Tekrar negatif çıkmasından çok korkuyorum
Şimdi tekrar kan veriyorum birkaç saate çıkmış olacakCanım idrar testleri anında çıktıysa ben bı daha kan vermeni öneririm ilk gebeligimde benim idrar da çıkıp kan da çıkmamıştı kan sonucu hataliydi başka hastanede vermiştim sabah 0 çıkan öğlen 1363 çıkmıştı. Tabi ki Allah bilir ama kan testleri de bazen yanilabiliyor
Haberlerini bekliyorumBu akşam gideceğim
Hayırlısı olur inşallah haber ver mutlakaŞimdi tekrar kan veriyorum birkaç saate çıkmış olacak
Merhaba ne gibi belirtiler yasadinzMerhabalar, birkaç gün önce silik testten dolayı başlık açmıştım. Kan 2.91 çıkmıştı reglime daha vardı bidaha kana gitmedim. Ancak günden güne sürekli idrar testi yaparak testleri takip ettim ve sanırım arkadaşlar 5 ayın sonunda hamile olabilirim. Emin değilim, kabullenemedim hala. Tekrar negatif çıkmasından çok korkuyorum
Hamileyim 157 çıktıHayırlısı olur inşallah haber ver mutlaka
10 gün kadar kasık ağrısı yaşadım sağ tarafımda başka bir gram belirtim yoktu. Regle 3 4 gün kala göğüslerim acıyordu. Bugün kan verdim hamileyim 157 çıktıMerhaba ne gibi belirtiler yasadinz
Hayırlı olsun saglikla kucağına al inşallahHamileyim 157 çıktı
Ya çok sevindim hayırlı olsun. Benimde regle üç gün var ama ne hasta olacağıma dair ne gebeliğe dair belirti var of ofMerhaba,
10 gün kadar kasık ağrısı yaşadım sağ tarafımda başka bir gram belirtim yoktu. Regle 3 4 gün kala göğüslerim acıyordu. Bugün kan verdim hamileyim 157 çıktı
İnşallah allahımmmHayırlı olsun saglikla kucağına al inşallah
Bende 3 gün kala öğrendimm umarım en kısa sürede olur bebeğinYa çok sevindim hayırlı olsun. Benimde regle üç gün var ama ne hasta olacağıma dair ne gebeliğe dair belirti var of of
Haberlerini bekliyorum
Acilde falan mı kan verdin canım hemen çıktı sonucun, bende cuma sağlık ocağına verdim daha sonuç çıkacakBen şok içindeyim henüüz
Özel hastanede verdim canımAcilde falan mı kan verdin canım hemen çıktı sonucun, bende cuma sağlık ocağına verdim daha sonuç çıkacak
Ben şok içindeyim henüüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?