Arkadaşlar sanırım hamileyim

Merhaba,

10 gün kadar kasık ağrısı yaşadım sağ tarafımda başka bir gram belirtim yoktu. Regle 3 4 gün kala göğüslerim acıyordu. Bugün kan verdim hamileyim 157 çıktı
Gözün aydın sağlıkla ilerler inşallah Bu süre zarfında kullandığın kür ilaç vitamin oldumu peki

Hayırlı olsun tebrik ederim. Adetiniz geçmiş miydi
Öğrendiğimde reglime 4 gün vardı daha ama testim o kadar silikti ki emin bile değildim. En sağdan itibaren her gün yaptım en soldaki bugün yaptım hemen arkasından kan verdim

Eklentiler

• IMG_20221105_162041.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 63
Tebrik ederim canım oncelikle sağlıkla kucağına al inşallah bir sorum olacaktı 3 gün önce göğüslerim ağrıyordu demişsin ağrı devam etti mi yoksa geçmişmiydi

Tebrik ederim canım oncelikle sağlıkla kucağına al inşallah bir sorum olacaktı 3 gün önce göğüslerim ağrıyordu demişsin ağrı devam etti mi yoksa geçmişmiydi
Hayır maalesef aksine yavaş yavaş şiddetlendi. Normalde desteksiz 85 takıyorum şuan desteksiz 90a yolu var gibi gözüküyor. Yeni doğum yapan arkadaşıma gösterdim süt bezlerinden dolayı göğsün şişmeye başlamış sütün erken gelecek sağma vs dedi. Şuan hem şiş hem ağrıyor ama çok ağrısı acısı yok dokunma temasta falan var yada yürürken ağrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…