- 22 Eylül 2022
- 6.695
- 20.701
- 278
- Konu Sahibi Turunc chemist
-
Evet henüz kabullenemedim galibaaaeee dunyanin en guzel haberini almissin normal
Şuan benimde üç gün var ama hiç belirti olmadigi içi test yapasimda yokBende 3 gün kala öğrendimm umarım en kısa sürede olur bebeğin
Hayırlı olsun tebrik ederim. Adetiniz geçmiş miydiEvet henüz kabullenemedim galibaaa
Gözün aydın sağlıkla ilerler inşallahMerhaba,
10 gün kadar kasık ağrısı yaşadım sağ tarafımda başka bir gram belirtim yoktu. Regle 3 4 gün kala göğüslerim acıyordu. Bugün kan verdim hamileyim 157 çıktı
Folik asit kullandım sadece başka hiç bir ilaç kullanmadımGözün aydın sağlıkla ilerler inşallahBu süre zarfında kullandığın kür ilaç vitamin oldumu peki
Biraz daha bekle istersen netleşirŞuan benimde üç gün var ama hiç belirti olmadigi içi test yapasimda yok
Öğrendiğimde reglime 4 gün vardı daha ama testim o kadar silikti ki emin bile değildim. En sağdan itibaren her gün yaptım en soldaki bugün yaptım hemen arkasından kan verdimHayırlı olsun tebrik ederim. Adetiniz geçmiş miydi
Anladım canım Rabbim hayılısıyla kucağına almayı nasip etsinFolik asit kullandım sadece başka hiç bir ilaç kullanmadım
Amiin inşallah isteyen herkeseAnladım canım Rabbim hayılısıyla kucağına almayı nasip etsin
Anlıyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinÖğrendiğimde reglime 4 gün vardı daha ama testim o kadar silikti ki emin bile değildim. En sağdan itibaren her gün yaptım en soldaki bugün yaptım hemen arkasından kan verdim
Amin inşallah hepimizinAnlıyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Hamileyim 157 çıktı
Amin çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese versin inşallahGözün aydın
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Tebrikler Allah kavuştursunAmin çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese versin inşallah
Amiiinnn çok teşekkür ederimTebrikler Allah kavuştursun
Hayır maalesef aksine yavaş yavaş şiddetlendi. Normalde desteksiz 85 takıyorum şuan desteksiz 90a yolu var gibi gözüküyor. Yeni doğum yapan arkadaşıma gösterdim süt bezlerinden dolayı göğsün şişmeye başlamış sütün erken gelecek sağma vs dedi. Şuan hem şiş hem ağrıyor ama çok ağrısı acısı yok dokunma temasta falan var yada yürürken ağrıyoTebrik ederim canım oncelikle sağlıkla kucağına al inşallah bir sorum olacaktı 3 gün önce göğüslerim ağrıyordu demişsin ağrı devam etti mi yoksa geçmişmiydi
Çok teşekkür ederim inşallah darısı isteyen her anne adayınaAnladım canım çok teşekkürler tebrik ederim tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?