aynen kızlar megoma katılıyorum bide yerlerinide yazıyosunuz yerin kulağı var...
aynen kızlar megoma katılıyorum bide yerlerinide yazıyosunuz yerin kulağı var...
kesinlikle bencede ben hiç bişeyini yazmıyorummirmirmirmirevet perim yerler de yazılmamalı bencede..:1hug:
yok canım nolcak ya bişe olomaz
kızlar uyaran arkadşlar doğru yazmışlar.eşim asker babam asker emeklsi,ailesinde çok asker olan biri olarak söylüyorum fazla bilgi paylaşmayın, birşey olmaz demeyin.cep telefonu benim eşim de götürmüyor denizci eşim , ne alaka diyeceksiniz ama öyle.yasak.askeriyede bazı yerlerde böyle.bebeğim doğdu yeni ulaşmak zounda kaldığım, ulaşamadığım çok durum oldu,yalnızım bir de aileler de uzakta.eşim ömür boyu asker dua edin sevdikleriniz sağ olsun,bir kaç ay allah sabrını verir.
kıss ben seninkini anlamadım şimdi, canım sizin şafak kaç ? bide ne zaman gitti ?
Valla ben dicem banane kaydirigubbakcemile3 Nasılsa yaptı askerliğini. Bitelide 1 yıl olucak. Benimki telefon soktu içeriye. 1 yıl baya rahat ettik onunla.
Bize komutanda yardım etmişti. Biz çok ballıydık yaw kaydirigubbakcemile3 Sizinkilerde hayırlısıyla bi gelsinler ohh hep beraber bayram ederiz canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?