arkadaşlar sevdikleriniz askeriyeye cep tellerini sokabildiler mi??

esmerimm

herşey yolunda..
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2006
399
0
96
33
Zonguldak
arkadaşlar bizimki hiç telini sokamıor deli olucam yha. normal arkadaşlarıma soruorum benimki soktu rahatız dior eğer sokmasaydım kafayı yerdim diyor ben napiimm ozaman deli hastanesine yataım ... ya herkezde var bi şanslık bende yokk ... suanda bayburtda.. orada bi tanıdık varmış kendi telini oraya bırakıo izinlerde alıordu...Siirte de hiç sokamıcakmış oyusden kendi telini ailesine göndercekmiş... zaten siirte gidince izne de cıkamıcakk allah bana sabırrr versinn 7-8 ay nasıl gecicek bilemiorummmm:umursamaz:senağlama

kıss ben seninkini anlamadım şimdi, canım sizin şafak kaç ? bide ne zaman gitti ?

aynen büşracım bnde anlamadım anladığım kadarıyla şu anda usta birliğinde

canım bak öle düşünme o arkadaşının sevgilisinin yeri rahatmışki teli sokabilmiş şansla alakası yok oda istemez mi seninle sürekli konuşsun etsin sıkıysa yeri sokamıordur bak bn şafağımı yarıladım ama bizde telefon yok askeriyeden arayıp konuşuoz
hem şöle bak bide askeriyede teli oldu diyelim ya bide yakalanırsa o zaman senin için daha kötü olur sevdiğin ceza alcak bu yüzden bırak böle gitsin ..

bayburt kaydrma birlik oluyor ordan bır daha doguya dagıtım oluyor tatlım gene sana ii bir yer cıkmıs cnku baybrt ya hakkariye gnderr yada sırnaga.. acemiligi ıspartadamıydı peki?

benim eşime şöfor oldgndan serbestti ama komutan şimdi elinden aldı sadece sehir dısına cıkınca verıcek canım askerinn tel sokup gizlice sonra yakalnıp askerlıgnn uzamasını istrmısn bnu hiç kımse istemez oyuzden sabır canım.... bak bnde serbest oldgu halde tel alındı elımızden şimdi ankesörlüden grsuyorz....

bence cep telefonlarından fazlaca bahsetmeyin kıslar..
yerin kulağı vardır diyorum ben..

herkese hayırlı tezkereler..:Saruboceq:
herkes sağ salim kavuşsun sevdiğine inşallah..:Saruboceq:
günler su gibi çabucak akıp geçsin inşallah..:Saruboceq:

aynen kızlar megoma katılıyorum bide yerlerinide yazıyosunuz yerin kulağı var...

kızlar uyaran arkadşlar doğru yazmışlar.eşim asker babam asker emeklsi,ailesinde çok asker olan biri olarak söylüyorum fazla bilgi paylaşmayın, birşey olmaz demeyin.cep telefonu benim eşim de götürmüyor denizci eşim , ne alaka diyeceksiniz ama öyle.yasak.askeriyede bazı yerlerde böyle.bebeğim doğdu yeni ulaşmak zounda kaldığım, ulaşamadığım çok durum oldu,yalnızım bir de aileler de uzakta.eşim ömür boyu asker dua edin sevdikleriniz sağ olsun,bir kaç ay allah sabrını verir.

allah analı babalı büyütsün canım

ya evet diyor zaten yakalanırsa sicilime işler die. sicilim temizken yakalatmak istemiyorum dio. oyusden bende tamam diyorum.evet acemilik ısparta şuanda bayburtda martda ise siirt şafağımız 267 :)

Valla ben dicem banane kaydirigubbakcemile3 Nasılsa yaptı askerliğini. Bitelide 1 yıl olucak. Benimki telefon soktu içeriye. 1 yıl baya rahat ettik onunla.

Valla ben dicem banane kaydirigubbakcemile3 Nasılsa yaptı askerliğini. Bitelide 1 yıl olucak. Benimki telefon soktu içeriye. 1 yıl baya rahat ettik onunla.

sefan olsun yaz yaazzzzemuszemus
bitirsinler bizimkilerde sağ salim,darısı başımıza inşallahh:Saruboceq:

Bize komutanda yardım etmişti. Biz çok ballıydık yaw kaydirigubbakcemile3 Sizinkilerde hayırlısıyla bi gelsinler ohh hep beraber bayram ederiz canım.

Bize komutanda yardım etmişti. Biz çok ballıydık yaw kaydirigubbakcemile3 Sizinkilerde hayırlısıyla bi gelsinler ohh hep beraber bayram ederiz canım.

inşallah yapalım o bayramı hep beraber burda arkadaşımmm,sağollopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…