- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
- Konu Sahibi hayalkenti
Hahaha"Beni ne doktorlar ,ne mühendisler isteMEdi" diyecek ama ileride çocuklarına anlatırken, maalesef![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha"Beni ne doktorlar ,ne mühendisler isteMEdi" diyecek ama ileride çocuklarına anlatırken, maalesef![]()
HahahaArkadaşın bir içim su güzelliğine yazık oldu görüyormusun ah bu erkekler kıymet bilmiyor hiç
![]()
Ama dikkatini çekerim konu sahibi baya baya güzelmiş..Adriana lima yanında belki çirkin kalıyordur o yüzden aldatılmış olabilir bunuda düşünmek lazım"Adriana Lima bile aldatıldı sen kimsin beeee " derler adama .![]()
Ama dikkatini çekerim konu sahibi baya baya güzelmiş..Adriana lima yanında belki çirkin kalıyordur o yüzden aldatılmış olabilir bunuda düşünmek lazım![]()
Benim direk dikkatimi çekti zaten baya bayaAaa pardon ben "baya güzelim" diye okudum, iki baya mı vardı orda ?Yaşlılık işte n'aparsın
![]()
Benim direk dikkatimi çekti zaten baya baya![]()
Doktor insan degil mi?gozunde cok buyutmussun...ben 5 para etmez karekterde doktorlar tanidim..saygin olan mrslekler degil kisiliklerdir...parasi var diye bence bu sayginlik...saygın bir mesleğe sahip olan erkek eğer netten tanışmaya çabalıyorsa üstüne bir de ciddi ilişki arıyorum diyorsa % 1500 000 cinsellik ister. garanti belgesi bile verebilirim...
Baya baya güzel, baya baya pes ettirmiş doktoru![]()
Insanlar kendini begenebilir.guzeldir kiz..niye bu kiskanclik...anlamadim bu kk yi ben...Baya baya güzel, baya baya pes ettirmiş doktoru![]()
zaten aklı başında biriyse hoşlanmasın sendenişte hoşlanmadıysa sileyim onu dıyorum
işte hoşlanmadıysa sileyim onu dıyorum