Arkadaslar sileyimmi ben bu adamı n yapayım? benı sınr ettı :\

Ama dikkatini çekerim konu sahibi baya baya güzelmiş..Adriana lima yanında belki çirkin kalıyordur o yüzden aldatılmış olabilir bunuda düşünmek lazım:KK53:

Aaa pardon ben "baya güzelim" diye okudum, iki baya mı vardı orda ? :KK37: Yaşlılık işte n'aparsın :KK70:

Amaci cinselliktir..senden alamayacagini anlayinca gitmistir...doktor olmasi onu saygin yapmaz ayrica.doktorlari buyutmeyin gozunuzde..herkes insan..boyle yaptiginiz icin bu tiplrr kendilerini bir halt saniyor kazanova gibi geziyorlar ortada...bir arkadasin konusuna yazdim biri bana bakiyor acilmiyor diye konu acmis.git yanina hafif gulumse dedim..bilip bilmeden konusmayin o doktor oyle sey yapilir mi diye cemkirmis ne alakaysa...dpktor olunca ne oluyor farkli bir yaratik mi?garanti maas ortalamanın ustu hayat sunabildikleri icin lutfem film yildizi gibi gormeyin doktorlari....begeniyorsan bir msj yaz iste gelirse gelir gerisi gelmezse gelmez...

saygın bir mesleğe sahip olan erkek eğer netten tanışmaya çabalıyorsa üstüne bir de ciddi ilişki arıyorum diyorsa % 1500 000 cinsellik ister. garanti belgesi bile verebilirim...
Doktor insan degil mi?gozunde cok buyutmussun...ben 5 para etmez karekterde doktorlar tanidim..saygin olan mrslekler degil kisiliklerdir...parasi var diye bence bu sayginlik...

Baya baya güzel, baya baya pes ettirmiş doktoru :KK70:

Siz de insanlarla alay edecek yer mi arıyorsunuz. te allam ya. evet arkadaş baya baya güzel de olabilir. adriana lima aldatılmış olabilir çok normal, ağzı açık alık alık bakmaktan başka ne işe yarıyor ki o kadınlar zaten? kadınlık başka şey, vitrin süsü olmak başka. aşk ve tutku ise bambaşka. alelade bir kadın adrianasından angelasından çok daha çekici olabilir, nitekim öyle olmalı ki aldatılmışlar. popüler kültür işte napıcaksın, kafasında beyin yerine lahana taşıyan tipleri tanrılaştırıyor..

Neden dalga geciyorsunuz? Cok ciddi soruyorum. Kiz size internetten tanismakla alakali yorum yapin dememis ki. Sizce cekiniyor mu yoksa hoslanmadi mi diye sormus. Ve kendini baya baya guzel de buluyor olabilir. Size ne ? Bunda dalga gecilecek ne var? Hele son mesajlarda bildigin geyik var.

O değilde doktorun facedeki oyunda işi ne :) doktor olduğuna emin misin,ayrıca bekar olduğunu nerden biliyosun, kandırılma olasılığın yüksek

Aman be ne günlere kaldık, önceden yok okul arkadaşım ,mahalledeki çocuk acaba benden hoşlanıyor mu derdiniz.Şimdi yok bağlantımı beğendi benden hoşlanıyormu.He he e seni çok seviyor.Çocuklarının anası , evinin kadını yapacak.:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

hahahha oyun ne acaba okey mi :D ya da adam neyinizden etkilenebilir bu şekilde.'yaa ne güzel okey oynuo bir okeye bitti aklınız durur ' bu mu yani hahahahaha

Back
X