- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
biliyorsunuz ya ben lisede öğretmenim. yılbaşı çekilişi yapmıştım ben bir erkek öğrenciye hediye alacaktım nitekim aldım. çocuğun kabanı yoktu soğukta öyle geliyordu bir kaban bir de çok güzel hırka aldım. sınıfın önünde verdim. neyse sınıf arkadaşları yamyam gibi bundan önce aldılar açtılar hediyeyi. dedim ki sahip çıksana hediyene. şaka yollu tabi neyse baktım bu çok şaşırdı tabiçocuklar açtı bile ben de ddim ki ama ben senin açmanı isterdim dedim o demeye kalmadı yüzsüz sınıf ark. açtı bile. neyse ben gittim öğretmenler odasına sonra yanıma da gelmedi çocuk kaban dar mı geldi bol mu geldi bilmiyorum ya benim yerimde olsanız ne yapar nasıl davranırdınız?
bua rada lisede öğretmenim ve sanırım çocuk daha önce hediye almamış kimseden.. ya benim canım çok sıkıldı. hatta ona demiştim hediyeyi verirken beğenmezsen ya da bedeni uymazsa değiştir diye ama çok şaşırdı sevindi.. yamyam ark. ları açtı hediyeyi onun yerine. ben de ona kızdım neden sahip çıkmıyorsuın hediyene diye.. off keşke orda onu alsaydım öğretmenler odasının önüne götürseydim orda aç deseydim
şimdiden sonra ne yapabilrim?
bari kendi gelse konuşsa benimle.