Arkadaşlar sinirlerim çok bozuk, hatırladıkça sinirden gülüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuk kaymakam çıktı deyince ben de böyle düşünmeye başladım.

Kaymakamlık öyle rahat bi meslek mi ya ben öğretmen olduğum halde okul zamanı mesajlara zor geri döndüğüm oluyor. Kaymakam olup internetlerde sevgili aramak... 👎
Nasıl bı yokluksa artık 🤔

Konularına bakıyorum daha fazla saçmalayamaz herhalde diyorum ve hep daha fazla saçmalamayı başarıyorsun. 😳 Böyle okuyorum vallahi açtığın konuları, dua et adam tecavüz etmemiş. Bu arada doktor vardı, o ne oldu? Her konu başka bir erkekle ilgili, hiç mi boş kalamıyorsun ? Azıcık sabretsen belki düzgün biri çıkacak ama sende sabır yok. Umarım başına bir şey gelmez.

Bir kere hiçbir şeylerini bilmedigin insanların arabasına binme. Allah korusun kötü şeyler gelebilir başına. Bir de diyorsun şehirden uzakta çalışıyorum şehirdışı yolda bir yere donuverse bir şey yapamazsın. Onun dışında bu adamla görüşme Bence artık. Bak senden de hoşlanmayanlar oluyormuş:)

kızlar kaymakam olmasına neden sasırdınız ulkemızde okuyan cok kısı var ?
bızım cocuklugumuzda kaymakamlar gobeklı tonton sevımlı ve bıyıklı olurlardı sımdı 35 yasında kaymakam olursun yanı ? bırcok meslek eskı ulasırlıgını degerını kaybettı maalesef o yuzden olabılır

konu sahıbını tanımıyorum eger yalan soyleme huyu varsa herhangı bır sehrın kaymakamı dıye google da aratır yıne bulur ustune masalı yazar

yanı o yuzden ınanmayı secın :)

Konularına bakıyorum daha fazla saçmalayamaz herhalde diyorum ve hep daha fazla saçmalamayı başarıyorsun. 😳 Böyle okuyorum vallahi açtığın konuları, dua et adam tecavüz etmemiş. Bu arada doktor vardı, o ne oldu? Her konu başka bir erkekle ilgili, hiç mi boş kalamıyorsun ? Azıcık sabretsen belki düzgün biri çıkacak ama sende sabır yok. Umarım başına bir şey gelmez.
Rica edicimm doktor değil başhekim başhekim :KK70:

haklısın valla hata ben de ama iyi oldu şimdiden öğrendim ne olduğunu

şimdiden öğrenmek mi :)
yani zaten adamla uzun süreli normal bir ilişki olma ihtimali zayıf.
ayrıca 3-4 gün internet üzerinden yazışılmış birinin arabasına binmek iyi cesaret.
ölmeyi bayılmak sanıyorsunuz sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X