- 30 Aralık 2015
- 4.837
- 11.561
- 208
- 31
- Konu Sahibi usuyenprenses
Yazılarınız da tam da öyle biri gözüküyorsunuz burdanyo ben öyle birisi değilim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazılarınız da tam da öyle biri gözüküyorsunuz burdanyo ben öyle birisi değilim
Aşık mı
Fotoğrafını her beğenini kendine aşık zanneden premsescik![]()
Nasıl bı yokluksa artıkÇocuk kaymakam çıktı deyince ben de böyle düşünmeye başladım.
Kaymakamlık öyle rahat bi meslek mi ya ben öğretmen olduğum halde okul zamanı mesajlara zor geri döndüğüm oluyor. Kaymakam olup internetlerde sevgili aramak...![]()
YaaaAaa aşık değiller miymiş onlar? Aşıktırlar ya. Kosloca fotoğrafı beğenmiş adamlar, nasıl aşık olmazlar.
Yaz özelden isim soyismini kişinin bana, kaymakam mı değil mi bakayım. Mesleğim gereği sürekli bürokrasi ile iletişim halindeyim zaten..ya haberlerde kendim gördüm çocuk söylemedi özelden atayım mı size
Ben onu geçtim Allah ailesine yardım etsin![]()
Etrafında kadın var mı yok mu bilmiyorum da böyle internetten sevgili arayabiliyorsa iş yükü yok belli ki.Nasıl bı yokluksa artık![]()
Maalesef ...nişan attıktan sonra yardım alacağını söylemişti amaPrenses sıkıntılı onuda arkadaş edinmekle çözebileceğini düşünüyor.
Sakin ol şampiyon. Gibi dedim benzetim yaniöyle olsaydı her gün yazardım, günlük ne demek biliyorsunuz demi ??????????????
haklısın valla hata ben de ama iyi oldu şimdiden öğrendim ne olduğunu
Rica edicimm doktor değil başhekim başhekimKonularına bakıyorum daha fazla saçmalayamaz herhalde diyorum ve hep daha fazla saçmalamayı başarıyorsun.Böyle okuyorum vallahi açtığın konuları, dua et adam tecavüz etmemiş. Bu arada doktor vardı, o ne oldu? Her konu başka bir erkekle ilgili, hiç mi boş kalamıyorsun ? Azıcık sabretsen belki düzgün biri çıkacak ama sende sabır yok. Umarım başına bir şey gelmez.
haklısın valla hata ben de ama iyi oldu şimdiden öğrendim ne olduğunu
Maalesef ...nişan attıktan sonra yardım alacağını söylemişti ama![]()