Arkadaslar siz olsanız nasıl hareket edersınız?

Ayrildi arkadaşlar adamin ailesilme gosterdi ve kardesi burasi bizim ev demis
Neyseki doğru yolu bulmuş
Arkadaşın hazır adım atmışken at gözlüklerinide çıkarsın geleceğe bakış açısı genişler en azından

teknolocide son nokta.

eski sevgilinizi nişanlısından ayırmak mı istiyorsunuz?

o halde sizin için ünlü fotoşok ve montaj master yodamız adamın evin içinde boşalırkenki görüntülerini üstün teknolocik yetenekleri sayesinde telefonunuza gönderiyor.

şok şok şok.

beş kovan bal 100 tl.

teknolocide son nokta.

eski sevgilinizi nişanlısından ayırmak mı istiyorsunuz?

o halde sizin için ünlü fotoşok ve montaj master yodamız adamın evin içinde boşalırkenki görüntülerini üstün teknolocik yetenekleri sayesinde telefonunuza gönderiyor.

şok şok şok.

beş kovan bal 100 tl.

Ne kadar komik dimi yazismalari istunden kendi teli ve videosu hala inkarediyo:)

Ayrildi arkadaşlar adamin ailesilme gosterdi ve kardesi burasi bizim ev demis
Tuh adam ikna edememis arkadasini o videodaki ben degilim diye kiz hala ispat asamasinda 36 yasinda olan adami birakmak.icin adamin ailesine kanit mi gosteriyor arkadasiniza uzuldum
halay.gif

Arkadaşınız çocuktan hemen ayrılsın,eski nişanlıya da söyleyin hemen savcılığa suç duyurusunda bulunsun

eskı nısanlısı adam hakkındamı suc duyrusunda bulunsun?

Eski nişanlınız size açık saçık fotolar atsa ya da mahrem videolar gönderse siz suç duyurusunda bulunmaz mısınız ?
Bence suç bu yaptığı yani...
Konu bana nedense aşırı absürd geliyor mantıklı yorum yapamıyorum :/

Şimdiki sevgili mağdur eski nişanlı daha da mağdur. O kızı bildiğin taciz etmiş ya bu ruh hastası? Boşaldığı anın videosunu göndermek ne demek ya, mahkemelerde süründürürdüm.

Birine oyle bir video atan sapiktir baska bir aciklamasi mumkun mu eski nisanli insanlik vazifesini yerine getirmis gerisini kurcalamasin ailesine anlatip arkasina bakmadan kacsin evlenince duzelmez

Yani bazen diyorum ki dalga gecmek amacli konu aciliyor.cunku bu igrenc olaydan sonra bile "adam sapik dimi? cok net dimi?"diye sormalariniz:işsiz:... ne desem bilemedim.

Back
X