• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar sizce bu günahla bir insan vicdanen rahat yaşayabilir mi?

nasıl hak etmiyo ortada verilmiş sözler umut verilmiş vaadler var hiç bi kız durup dururken karşısındaki erkeğe umut bağlamaz ve ortalıkta hiç bişey yokken bırakıp gitmesi zaten çok canımı yaktı çok savaştım ayrılmayalım diye ama beni dinlemedi çok emek vermiştim ben bu ilişkiye..çok emeğim çok hakkım var..

peki seni dinleseydi ayrılmasaydınız seni istemeyen biriyle mutlu olabilecek miydin?

Son düzenleme:
biten bir ilişkinin arkasından erkek arkadaşımla son bir kez görüşüp helalleşmek istedim fakat o tenezzül edip gelmedi bile üzerine beni bir daha arama falan diye aşağıladı beni bu yüzden ona hakkımı helal etmiyorum oysaki gözümün içine baka baka umut verip ortalıkta hiç bişey yokken defolup gitmesine de anlam veremedim canımı çok yaktı onda her türlü maddi manevi emeğim hakkım var bu yüzden hakkımı helal edemiyorum özür dileyene kadar da etmicem aramasa da onun üzerinde kul hakkı var şu anda şimdi bu kişi mutlu olabilir mi benden aldığı ahlar da cabası..
bu dunyada kim ne yasattiysa yasamadan olmez... sen uzulmee

Unutmayin kimse yaşattığını yasamadan ölmez siz Allaha bırakin ha mutlu olurlu olmaz mi Allah bilir ama hekes bu dünyada karşılığını almaz...

Son düzenleme:
bende olsam ayrıldığım bi insanla hellalleşme adı altında tekrar görüşmem..
sanırım sen helalleşme bahanesiyle tekrar bişeyler olur diye umutlandın ama kabul görmeyince hayal kırıklığın öfkeye dönüştü...

Son düzenleme:
biten bir ilişkinin arkasından erkek arkadaşımla son bir kez görüşüp helalleşmek istedim fakat o tenezzül edip gelmedi bile üzerine beni bir daha arama falan diye aşağıladı beni bu yüzden ona hakkımı helal etmiyorum oysaki gözümün içine baka baka umut verip ortalıkta hiç bişey yokken defolup gitmesine de anlam veremedim canımı çok yaktı onda her türlü maddi manevi emeğim hakkım var bu yüzden hakkımı helal edemiyorum özür dileyene kadar da etmicem aramasa da onun üzerinde kul hakkı var şu anda şimdi bu kişi mutlu olabilir mi benden aldığı ahlar da cabası..

Biten bir ilişkinin ardından neden helallik almak istiyorsun ki?
Tekrar başlarız diyemi düşünüyorsun acaba.

birine hakkimi helal etmiyorum demek nekadar kolay siz bu cumlenin nekadar ağır oldugunun farkindamisiniz. kirginsiniz umudunuz yerle bir olmus kabul ediyorum ama bunun icin hakkimi helal etmiyorum denmez. ahim var allaha havale ediyorum demeniz daha dogru.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mesajla bile helallik isteyebilirsiniz illa yüzünü görmek zorunda değilsiniz. Ama amaç tabi tekrar birleşme umudu olunca...

Şunu anlamıyorum;

Biten bir ilişki sonrasında, eğer kadın tarafı bir daha görüşmek istemezse, erkek tarafına "beni bir daha arama!" gibi şeyler derse ve bunu uygulayabilirse; GÜÇLÜ kadın, "ooo bak nasıl kendini ezdirmedi kendi ayakları üzerinde durdu!", "ooo hakkaniyetli kadınmış bak ikinci bir şans verme, yüzüne bakma tenezzülünde bile bulunmadı!" *alkış alkış* oluyor.

Ancak eğer erkek tarafı bir daha görüşmek istemezse; "adam ne kadar kötü yürekliymiş kız son bir kez görmek istedi, hellalleşmek istedi :( , ne kadar vurdumduymazmış hiç mi hatırı yokmuş pis adam" :(:(:(:( oluyor.

Ne kadar süre, neler yaşandı bilmiyorum ancak erkek arkadaşınızın yaptığını doğru buluyorum ki ben ayrıldığım ilişkilerde aynısını uyguladım, bitmiş gitmiş bir şeyin ardından özel olarak buluşmalara hiç bir sebep yok. Ha bir yerde karşılaşırsınız, yüzünüze bakmaz, selam vermez, orası saygısızlıklık olur, orası ayrı. Ama geri kalanı normal, her insanın isteyebileceği bir şey, eski sevgiliyle bir daha görüşmek istememek.

Ben pek bu hak-hukuk ilişkilerinden de pek anlamam ama, "emek verdim :(" "hakkım var :(" var gibi kavramlara da inanmıyorum. Ortada evlilik gibi ciddi bir kurum olmadığı sürece, benim üzerimde annem/babam/aile büyüklerim bir de öğretmenlerim dışında kimsenin hakkı yoktur. (bana göre.)

Bence siz önünüze, kendi hayatınıza bakın.

Bunda ah edecek bir şey yok ki
ayrılmış artık neden son defa sizi görsün gereksiz yani
sizi evlilik vaadiyle falan kandırmışsa orasını bilemem

Kirildiginiz yerden o da kirilir hic uzulmeyin icinizi ferah tutun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

"Umut verip güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin."

ben bu söze çok inanırım..
söyledikleriniz de gerçekten doğru ise, hakikaten güven verdi, umut verdi ve birden yarı yolda bırakıp gittiyse
yaptığı yanına kalmayacaktır..

Ya ben şunu anlamıyorum bu konu dahil yorum yapan birkaç kişi hep anlatmadığınız başka şeyler var diyor. Olsa neden anlatılmasın bu çözümü kolaylaştırır ayrıca burada kimse kimseyi tanımıyor. Yani her konuda da bu söylenmez ki.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İlişki bitti diye kimse çarpılmaz ahlarınızdan
Bazen bitmesi gerekir işte; her ilişki umutlarla başlıyor, beklentilerle yürüyor ama olmamış demek ki
Son bir kez görüşmek, yok helalleşmek çok arabesk şeyler daha fazla uzamaması için sert çıkmış adam bunda anlaşılmayacak bir şey yok, keşke hiç aramasaydınız.
İlişkilerde en büyük hatadır bu ; haklarım, emeklerim beklentisi, iki tarafında vardır hakkı, olmamışsa var bir hayır deyip yoluna dönmek gerek. Beddualar, ahlar güzel şeyler değil, görülecek bir hesap varsa Allah'a havale edeceksiniz en temizi bu.

umut verdi demişsiniz de zaten umut vermeden ilişki yaşanmaz ki.. yani siz hiç gördünüz mü "hacı bir bir deneyelim, olursa ne ala- olmazsa sen yoluna ben yoluma" diye başlayan ilişki.. hep çok güzel olacak diye başlanır ama taraflardan birinin soğumasıyla da biter..

neden helallik alıyorsunuz ki, sizin ona hakkınız geçtiği kadar onun da size geçmiştir.. bu durumda hakkınızı helal etmemeniz bir şeyi değiştirmez gibi geliyor.. önünüze bakın artık, geçmiş geçmiştir..

kaç yaşındasın
16???? 17????
insanların başlarına neler geliyor
yoluna devam et
öyle bahaneler uydurur senden ayrılan erkeği arayıp durursan
tabi ki o da sana böyle bir cevap verir

Back
X