Arkadaslar sizce napmaliyim yardimci olur musunuz

melisasell

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2016
36
10
3
Iki yillik bir iliskim var lisede tanıştık ve gecen yil universiteye gitti her şey güzeldi geldigi zaman beni sevdigini hissediyordum ama beş aydir gorusmedik onu cok ozledim planlar yaptım hayaller kurdum ve iki gün once geldi 2 hafta sonra yurt disina çıkıcak ve sanki zorla onunla buluşuyormusum gibi buluştuk sonra mesaj atmayi kesti eskiden hic boyle degildik bu yıl mezun oldum üniversitye baslicam her sey nasil olcak bilmiyoruum

Son düzenleme:
Sıkılmış, farklı ortamları, farklı insanları ister olmuş. Yapacak bişey yok. Adam gidici, hazırla kendini

Adam gençliğimi yaşayayım, bu yaşta evlenecek halimiz de yok, ya beni engelleme ya da çık git demiş.

Üniversiteye başlayınca biten bir lise aşkı daha.
Boşver giderse gitsin.Senin zorlamanla olacaksa hiç olmasın daha iyi.

Yuh ya hareketlere bak.
O sana yol vermeden sen ona yol ver.
Resmen beni rahat bırak hayatımı yaşıcam demiş.
Ve bilerek seni terslemiş aranız bozulsun arama sorumluluğu ortadan kalksın diye.
Daha ne bekliyorsun?

Iki yillik bir iliskim var lisede tanıştık ve gecen yil universiteye gitti her şey güzeldi geldigi zaman ozlem gideriyoduk beni sevdigini hissediyordum ama üç aydir gorusmedik onu cok ozledim planlar yaptım hayaller kurdum ve iki gün once geldi 2 hafta sonra yurt disina çıkıcak ve geldigi zaman seninle bulusmiycam ailemi gorucem diye tersledi dün sanki zorla onunla buluşuyormusum gibi buluştuk eve donerken bana sürekli yurt disina cikinca beni rahat birakicakmisin hayatimizi yaşayalım gibi şeyler söyledi moralim bozuldu sonra mesaj atmayi kesti eskiden hic boyle degildik
cınıııımm seni tamamen rahat bırakıyorum artık özgürsün byeeee.. bu kadar yeterli sanırım.

Üniversiteye başlayınca biten bir lise aşkı daha.
Boşver giderse gitsin.Senin zorlamanla olacaksa hiç olmasın daha iyi.
Haklısın biz eskiden birbirimizi gerçekten fazla sıkıp fazla kiskaniyorduk ikimizde bu durumdan cok sikilmistik belkide buna tepki olarak böyle davraniyordur

Yuh ya hareketlere bak.
O sana yol vermeden sen ona yol ver.
Resmen beni rahat bırak hayatımı yaşıcam demiş.
Ve bilerek seni terslemiş aranız bozulsun arama sorumluluğu ortadan kalksın diye.
Daha ne bekliyorsun?
Ben zaten rahat biri degilim istesemde olamıyorum kabul edicekse böyle kabul edersin diye en basindan soylemistim

Ayrilmayi dusundum ama gerçekten kararsiz kaldim gidene kadar davranislarini gozlemliycem boyle devam ederse bitircem başka secenek kalmıyor. Tesekkur ederim

Yurt dışından evvel hayatınızdan çıkma planları yapıyor çocuk, açıkça da söylüyor bunu, gözlemlemek için belirsiz bir durum lazım, burada her şey net.

Yani siz bitirene kadar o çoktan çekip gitmiş olur, kendinizi hazırlayın.

Iki yillik bir iliskim var lisede tanıştık ve gecen yil universiteye gitti her şey güzeldi geldigi zaman ozlem gideriyoduk beni sevdigini hissediyordum ama üç aydir gorusmedik onu cok ozledim planlar yaptım hayaller kurdum ve iki gün once geldi 2 hafta sonra yurt disina çıkıcak ve geldigi zaman seninle bulusmiycam ailemi gorucem diye tersledi dün sanki zorla onunla buluşuyormusum gibi buluştuk eve donerken bana sürekli yurt disina cikinca beni rahat birakicakmisin hayatimizi yaşayalım gibi şeyler söyledi moralim bozuldu sonra mesaj atmayi kesti eskiden hic boyle degildik

Buyumus hayati degismis cevresine yeni insanlar girmis baska seyler istiyor bosuna umut baglama sende yoluna bak zaman kaybetme, hayatinin ilk ve son aski olmayacagi kesin sende buyu ve kendini prenses hikayelerine inandirmaya calisma.

Kisaca ayril...

Bir süre daha hareketlerini gözlemle sevgisi bitmişse anlarsin.Ve sonra Sen bitir seni sevmeyene yolu göster

Ben zaten rahat biri degilim istesemde olamıyorum kabul edicekse böyle kabul edersin diye en basindan soylemistim

Bu sefer ayrilmissiniz ama gelecekteki iliskileriniz icin diyorum bu tutumunuzu degistirin. Yurt disinda beni rahat birak diyen okuz sevgiliyi rahat birakin degil kastim ama fazla kiskanclik ve fazla mudahaleci olmakngibi huylarinizi torpuleyin. Hem size hem iliskinize zarar verir.

Haklısın biz eskiden birbirimizi gerçekten fazla sıkıp fazla kiskaniyorduk ikimizde bu durumdan cok sikilmistik belkide buna tepki olarak böyle davraniyordur
Bir daha hiç bir ilişkinde böyle tripler ve kıskançlık krizleri yapma. Onun yapmasına da izin verme.

Birbirimizi Boğmayacaksak sürdürürüm de

Back
X