arkadaşlar sizce nerem ağrıyor? :(

Aishaliya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2017
57
36
3
28
Selam arkadaşlar.

2 gündür bel bölgemde felaket bir ağrı var. Adet dönemimde genelde belim ağrıyor diye umursamamıştım.
Yine de bu kadar şiddetli olmuyordu. Adet de olmadım.

Ve gelin görün ki ağrıyan yerimin tam olarak neresi olduğunu ayırt edemiyorum. Sağ kalçamın üstünden yukarı doğru bir ağrı. Ama boşluklarım gibi de. Yani kemik ağrısı mı böbrek ağrısı mı ne bu anlayamıyorum. Hareket ederken daha fazla ağrıyor acıyor ama yatarken de şiddeti azalmış olsa bile ağrıyor. Zorlanacak hareketler de yapmadım.

Çok canım yanıyor. Pazartesi doktora gidicem hangi bölümden randevu almam gerektiğini bile bilmiyorum nasıl ayırt edebilirim bu ağrıyı? Lütfen yardımcı olun.

Bir sabah kalktım ki sirtim felaket ağrıyor.
Nefes de alamıyorum batiyor.
Acile gitmiştim. Gastrit çıkmıştı.

Pazartesi gene gidersin de şimdi bir acile gidip idrar verebilirsin , idrar yolu enfeksiyonu veya böbrek taşı olmasın

Bel kemiği ile ilgili bir ağrı ise ayak serçe parmağınız ve kavis bölgesi de ağrır.

mide yada böbrek olabilir gibi geldi.

Kum genelde bahsettiğiniz şekilde ağrıyor, sanki kemiklerinizin içi çekiliyor gibi...

Bence dahiliyeye gidin.

İç organlarımız değilse ağrının sebebi ortopediye gidersiniz.

Ağrı dayanilmaz ise acile gidip müdahale ettirmek daha iyi tabii, yanlış ağrı kesiciler icmezsiniz eğer içiyorsanız.

Böbrek taşı olabilir. Safra kesesi olabilir. Acile gidin ama ağrı kesici basiyorlar hemen. İnşallah ne olduğunu anlayabilirler. Normal poliklinikte dahiliye ilgilenir tespit eder.

Bir yüz havlusunu ütü ile ısıtıp ağrıyan bölgenize koyun. Soğudukça yine ütüleyin koyun. Rahatlatıyorsa kum döküyorsunuzdur, geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…