Arkadaşlar beni çok üzen ve düşündüren bir sorunum var.1o yılı aşkın süredir çok yakın bir dostum var ,dostum diyorum çünkü iyisiyle kötüsüyle çok şey paylaştık ama evlenene kadar diyorum.yaklaşık 2 senedir evli ve evlendiğinden beri toplasanız 10 kere anca görüsmüsüzdür tamam evlendi 1 sene ye kalmadı hamile kaldı ama ondan öncesindede çok görüsemiyorduk!!!!
Sürekli ben ararım,programı ben yaparım,ben yapmasam o görüsmede olmayacak bu duruma çok içerliyorum bi kaç defada bu konuda kırgınlıgımı anlattım kendisine,bana haklı oldugumu çok yogun oldugundan aile,iş ve çocuk arasında gidip geldiginden ötürü oldugunu söyledi.Tamam buraya kadar onu çok iyi anlıyorum ama insanın hiçmi boş vakti olmaz ya bumudur dostluk,dost olan kişi özlenir ve özler degilmi ??? Bugün gene söyledim telde biraz çatıştık çok üzüldüm fazla uzatmayarak telefonu kapattım((( Hernekadar benim için çok önemli olsada,onu çok sevsemde hergecen seferde soguyorum ondan sanki aramız açılıyor bu konuda bir fikir verimisiniz.Özellikle evli ve çocuklu olanlar siz bu durumu nasıl hallediyorsunuz??
kızmakta haklısın, benden önce evlenen arkadaşlarımda aynısını bana yaptılar, görüşemedik.. şu an bende evliyim ve küçük birde oğlum var ama öyle hiçte dedikleri gibi yoğun ve hiç boş vakti olmayan bir hayatım yok :) istediğim kişiyle istediğim kadar görüşüyorum, evime misafirde alıyorum misafirliğede gidiyorum .. bilmem bendemi bi sorun var :)
bana kalırsa bunlar tamamen bahane, görüşmek isteyen insan görüşür, dediği gibi çok yoğunsa bi tlf eder - ki bu yoğunluk meselesinide hiç anlamıyorum, altı üstü evlilik bu yaa,sabahtan akşama kadar hiçmi vaktimiz yok bizim, bu kadar yoğun ve yorucuysa niye evleniyoruzki biz? sonuçta başbakanlık yapmıyoruz, karılık-annelik yapıyoruz :)
yani bence arkadaşınız hayatını bahane ediyor, artık sizinle ortak noktası olmadığı için araya mesafe koyup görüşmek istemiyor
hakli arkadasin birazcikta tembelliktir belki onunkisi..ama suna inaniyorumki...
evliysen, tum evin sorumlulugu uzerindeyse...calisiyorsan tum gun..ustune ustluk birde cocugun varsa bos vaktin tabiiki olmaz.
ben bile henuz cocuk olmadan bazen kendime bile vakit ayiramiyorum. hafta ici zaten program belli...tum gun calis eve git 2 kap yemek hazirla ye ve kendini koltugun tepesinde uyurken bul..
haftasonu alisveris temizlik vs...aile ziyareti...derken zaman akip geciyor. inanirmisin bekar bir arkadasimla guyya aylardir sozlesip bulusacaktik, ama zaman bulamadim :18: doguma az kaldi Allah kismet ederse simdide bebegin esyalarini almaya baslayacagim hic hic vaktim olmayak hic birseye... yani tum gun sabahtan aksama kadar ayakta olunca tum enerjim bitmis oluyorm. belkide gebeligin verdigi birseydir bu ama gebe kalmadan oncede cok fazla bos vaktim olmazdi benim.
arkadasini sende evlendigin zaman daha iyi anlarsin bana kalirsa, her ne kadar herkesin yasayisi farkli olsada...
mesela dusunuyorumda evde oturan bir bayan olsaydim kesinlikle daha cok vaktim olurdu bir cok seye.
ecrinnur tşşkkür ederim görüsün için ama ortak noktamız olmadıgı konusuna katılamıyorum çünkü bend evlendim ve aynı sorunlara aynı konulara sahibiz sadce bu knouyu açma sebebim benmi büyütüyorum yoksa aynı şeyi sizdemi yaşıyorsunuz diye?? bugun sabah beni aradı ama o kadAR KIRILMIŞIM Kİ dünden zaten ararsada konuşmak istemiyordum nitekimde açmadım tek istedigim bunu anlayabilmesi ve o na göre davranması yoksa böle sorunlar büyür gider ve bizim aramız açılır.Ayrıyetten dedigin gibi bende evliyim tmm belki çocugum yok ama eger isteyeyim yorgunda olsam vaktimde omlasa yeri gelir başka seyleri erteler sevdiklerime vakit ayırırım sanırım hepimiz karsımızdakini kendimiz gibi bekliyoum asıl sorun bu
aman işmis evlilikmıs yogunlukmus bunlar gercekten bahane arkadasım .
senı sevıyor ıse sana deger verıp senınle vakıt gecırmek onu mutlu
edıyor ıse ,ıllakı sana vaktını ayırır .onun ısıne oyle gelıyorda ısı gucu
evlılıgı bahane edıyor .bızım kızlarımız ,sevgılı koca bulunca tum
arkadaslarını sılıp satarlar ,varsa yoksa sevgılılerı kocalarıdır :)
ama o koymetlı sevgılılerınden ayrıldıklarındada ıste asıl drmları
o zaman baslar :) bosver gıtsın canım yaa ne ıcerlıyosun
sana zaman ayırman senı degerlı gormeyenı sal gıtsın
bu devırde arkadaslık kavramı dıye bırsey mı kaldı allah askına yaa
bu kadar arkadaslık kavramına deger verme yoksa uzulursun .
sana annenden babandan baska kımse arkadaslık etmez .
o yuzden arkadasım deyıpde bu kadar ozverılı olma .
benımde cok arkadaslarım oldu cok hayatımdan sıldıgım kısılerde
kazık yedıkce ögrenıyorsun gerceklerı .
Öncelikle bebegin hayırlı olsun arkadaşım Allah analı babalı büyütsün inşallah ben kendi annemi örnek vereyim ev hanımı ama bazen boş vakti olmuyor kardeşim lisede okuyor kardeşimin okulunda şuan aile birligi başkanı haftanın 3 günü falan okula gidiyor ordada işler oluyor toplantılara ve seminerlere falan katılıyorlar kardeşim spor yapıyor ayda 2 kere şehir dışına çıktıkları oluyor annem kardeşimin peşinden şehir dışınada gidiyor ki gitmesi en iyisi oluyor 3 gün önce hataya gitmişlerdi şimdi kısmet olursa hafta sonu başka şehire gidecekler inşallah ordaki maçınıda Allah'ın izni ile alır ,yani şunu söylemek istiyorum ev hanımıda olsan bazen boş vakitin olmayabiliyor herşeye çocugunuza göre ayarlamak gerekebiliyor.
hakli arkadasin birazcikta tembelliktir belki onunkisi..ama suna inaniyorumki...
evliysen, tum evin sorumlulugu uzerindeyse...calisiyorsan tum gun..ustune ustluk birde cocugun varsa bos vaktin tabiiki olmaz.
ben bile henuz cocuk olmadan bazen kendime bile vakit ayiramiyorum. hafta ici zaten program belli...tum gun calis eve git 2 kap yemek hazirla ye ve kendini koltugun tepesinde uyurken bul..
haftasonu alisveris temizlik vs...aile ziyareti...derken zaman akip geciyor. inanirmisin bekar bir arkadasimla guyya aylardir sozlesip bulusacaktik, ama zaman bulamadim :18: doguma az kaldi Allah kismet ederse simdide bebegin esyalarini almaya baslayacagim hic hic vaktim olmayak hic birseye... yani tum gun sabahtan aksama kadar ayakta olunca tum enerjim bitmis oluyorm. belkide gebeligin verdigi birseydir bu ama gebe kalmadan oncede cok fazla bos vaktim olmazdi benim.
arkadasini sende evlendigin zaman daha iyi anlarsin bana kalirsa, her ne kadar herkesin yasayisi farkli olsada...
tontriko arkadası bende evliyim tamam şu anda çalışmıyorum fakat ne kadar yogunda olsam vakit ayırabiliyorum.Evt arkadasım çalışıyor fakat memur 5 dedimi evinde ayrıca çocugunada akşama kadar ailesi bakıyor yani yarı sorumluluk var üstünde buna rağmen böyle olmasını kabullenemiyorum.Düşünsenize özel sektörde çalışıp evinin yolunu zor bulan vakitsiz saatsiz çalışan anneler ve çocuguna kimse bakmayan insanlar var öyle olsa anlardımm ........
ki öylelelri bile vakit bulabiliyorken benim dostum dedigim insan nasıl bana bulmıyorrrr çok dolmuşum sanırım(
canim arkadasin bahaneler buluyor olabilir, ben kendi durumumdan yola cikarak anlatmaya calistim...ve bana kalirsa calismak ve calismamak arasinda gercekten cok fark var ve cocuguna bakmadigi icin yari sorumluluk demissin..bunu bilemezsin iste. belki arkadasinin baska bir sorunu var..bilemem...bu derdini arkadasina ac bakalim ne diyor. ama acikca sor kafana takilanlari, yoksa gene yogunum diyebilir sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?