Arkadaşlar Soğan Kürü, Testere Dişli Aslan Pençesi,Civan Perçemi Uygulayan var mı ???

canım bunları sırasıgla mı yapmak gerekiyo hersini aynı gün içsek olmuyomu ? Yani 15 gün soğan kürü aıardından 1 ay civaperçemi diğer ay testeredişli aslan pençesi zaman çok göründü gözüme ben henüz adet olmadım soğan kürü yapıyorum civan perçemide yapıcam ve aslanpençesinide bişey olurmu acaba bilenlere danışılır

Ben saraçoğlu kürü kullanıyorum hepsinin Sırası var sırayla içmek gerekiyormuş .bakalım nasıl etki edecek yazarım.

günaydınlarrrrrrrrrrrr aslan pençesi kullandım 3 hafata sadece günde 1 fsh 15 16 iken 5e düştü e2 77 olmuş daha fazla dşmesin diye bıraktım

Günaydın arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim,Testere dişli aslan pençesi ve soğan kürü civan perçemi kürlerini yapcam nasıl yapmam lazım nezmn başlamam lazım lütfen yardımcı olun 2 kere düşük yaptım keseler 2 düşüğümdede görünmedi ve küraj olmadan düşüğüm oldu sadece pıhtılaşma sorunum var bütün testlerimde herhangi bişey çıkmadı herşeyim normal yardımlarınızı bekliyorum:)))

Herkesin durumuna göre farklı uygulanıyor bence siz saraçoğlunu bir arayın derim ben mesela ben erken menepoz için kullanıyorum .

Kizlar ibrahim Saraçoğlu hayit tohumu ve civanperceminin birlikte kullanilmasini kesinlikle onermiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım iyiki senin yazını okudum.. bende adet düzensizliği için civanperçemi ve hayıt tohumu kapsülü almıştım ikisini beraber kullan dediler bana bilgi verebilir misin neden önerilmiyor

Civanperçemi kürüm devam ediyor ve ben bugün çok şükür kırmızıyı gördüm :)) bu kürler çok faydalı olacak inşallah .
kebire bende seni takipteyim.testere dişli aslan pençesi içiyorum.adetten sonra soğana geçicem.pko luyum.ve 1 tüp bebişim 20 haftalıkken rahim ağzı açılması sonucu gitti Hayırlı haberler duasıyla...

Canim bendede cikolata kisti var sogandan sonra aslanpencesi mi iciyorsun

Canim sogan kuru biter bitmez mi aslan pencesini icmeye basladin nasil uyguluyorsun canim

kebire bende seni takipteyim.testere dişli aslan pençesi içiyorum.adetten sonra soğana geçicem.pko luyum.ve 1 tüp bebişim 20 haftalıkken rahim ağzı açılması sonucu gitti Hayırlı haberler duasıyla...
Canım Allah şifa versin inşallah.benim sorunum erken menepoz bu kadar kısa sürede etki yapacağını zannetmiyordum ama çok şükür bakalım neler olacak bende şaşkınlıkla bekliyorum.

. Kumral ada bu mesaj senin için:))

Canım Allah şifa versin inşallah.benim sorunum erken menepoz bu kadar kısa sürede etki yapacağını zannetmiyordum ama çok şükür bakalım neler olacak bende şaşkınlıkla bekliyorum.
canım yaşın kaç fsh değerin kaç merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…