- 20 Kasım 2012
- 423
- 132
- 123
canım bunları sırasıgla mı yapmak gerekiyo hersini aynı gün içsek olmuyomu ? Yani 15 gün soğan kürü aıardından 1 ay civaperçemi diğer ay testeredişli aslan pençesi zaman çok göründü gözümeSoğan kürüm ilk on beş gün bitti Aslan pençesine geçtim soğanın ilk on Günü'nde kahverengi akıntı Arasında arasıra kan geldi 3gün kadar herhalde bir kıpırdama oldu.şimdi Aslan pençesini içiyorum hayırlısı bakalım.ama hiç sıkıntım yok çok şükür şimdilik.hormon ilacı kullanıyordum kestim onu bakalım adet olabilecekmiyim.?
canım bunları sırasıgla mı yapmak gerekiyo hersini aynı gün içsek olmuyomu ? Yani 15 gün soğan kürü aıardından 1 ay civaperçemi diğer ay testeredişli aslan pençesi zaman çok göründü gözümeben henüz adet olmadım soğan kürü yapıyorum civan perçemide yapıcam ve aslanpençesinide bişey olurmu acaba bilenlere danışılır
Ben saraçoğlu kürü kullanıyorum hepsinin Sırası var sırayla içmek gerekiyormuş .bakalım nasıl etki edecek yazarım.canım bunları sırasıgla mı yapmak gerekiyo hersini aynı gün içsek olmuyomu ? Yani 15 gün soğan kürü aıardından 1 ay civaperçemi diğer ay testeredişli aslan pençesi zaman çok göründü gözümeben henüz adet olmadım soğan kürü yapıyorum civan perçemide yapıcam ve aslanpençesinide bişey olurmu acaba bilenlere danışılır
Darısı bize olsun inşallah :))günaydınlarrrrrrrrrrrr aslan pençesi kullandım 3 hafata sadece günde 1 fsh 15 16 iken 5e düştü e2 77 olmuş daha fazla dşmesin diye bıraktım
Herkesin durumuna göre farklı uygulanıyor bence siz saraçoğlunu bir arayın derim ben mesela ben erken menepoz için kullanıyorum .Günaydın arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim,Testere dişli aslan pençesi ve soğan kürü civan perçemi kürlerini yapcam nasıl yapmam lazım nezmn başlamam lazım lütfen yardımcı olun 2 kere düşük yaptım keseler 2 düşüğümdede görünmedi ve küraj olmadan düşüğüm oldu sadece pıhtılaşma sorunum var bütün testlerimde herhangi bişey çıkmadı herşeyim normal yardımlarınızı bekliyorum:)))
Kizlar ibrahim Saraçoğlu hayit tohumu ve civanperceminin birlikte kullanilmasini kesinlikle onermiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Civanperçemi kürüm devam ediyor ve ben bugün çok şükür kırmızıyı gördüm :)) bu kürler çok faydalı olacak inşallah .Hmm tmm canım takipteyim hayırlı haberlerinin :)
kebire bende seni takipteyim.testere dişli aslan pençesi içiyorum.adetten sonra soğana geçicem.pko luyum.ve 1 tüp bebişim 20 haftalıkken rahim ağzı açılması sonucu gittiCivanperçemi kürüm devam ediyor ve ben bugün çok şükür kırmızıyı gördüm :)) bu kürler çok faydalı olacak inşallah .
Canim bendede cikolata kisti var sogandan sonra aslanpencesi mi iciyorsuniki tane var benim de biri 3 biri 4 cmdi. karıştırmıyorum, sırasıyla içiyorum, saraçoğluyla görüşmtüm ondan aldım bitkileri. 27 yaşındayım, size de geçmiş olsun bu çikolata kisti kötü bi şey, siz kaç yaşındasınız
Canim sogan kuru biter bitmez mi aslan pencesini icmeye basladin nasil uyguluyorsun canimSoğan kürüm ilk on beş gün bitti Aslan pençesine geçtim soğanın ilk on Günü'nde kahverengi akıntı Arasında arasıra kan geldi 3gün kadar herhalde bir kıpırdama oldu.şimdi Aslan pençesini içiyorum hayırlısı bakalım.ama hiç sıkıntım yok çok şükür şimdilik.hormon ilacı kullanıyordum kestim onu bakalım adet olabilecekmiyim.?
Canım Allah şifa versin inşallah.benim sorunum erken menepoz bu kadar kısa sürede etki yapacağını zannetmiyordum ama çok şükür bakalım neler olacak bende şaşkınlıkla bekliyorum.kebire bende seni takipteyim.testere dişli aslan pençesi içiyorum.adetten sonra soğana geçicem.pko luyum.ve 1 tüp bebişim 20 haftalıkken rahim ağzı açılması sonucu gittiHayırlı haberler duasıyla...
Evet soğan bitince Aslan pençesi ne başladım .Canim sogan kuru biter bitmez mi aslan pencesini icmeye basladin nasil uyguluyorsun canim
. Kumral ada bu mesaj senin için:))Evet soğan bitince Aslan pençesi ne başladım .15 gün soğan suyu sabah akşam bir bardak içtim.sonrasında 15 gün günde iki kez Aslan pençesi içtim.sonra tekrar 10 gün soğan suyu sabah akşam bir bardak içtim.sonra 1 ay civanperçemi günde 1 kez 1 bardak (içiyorum hala ) ama benim kürler saraçoğlunun kendi ürünleri sallama Çay şeklinde .erken menepozdan dolayı kullanıyorum.
"
Mersinde saracoglunun yeri var gitsem orda da vardir heralde. Kumral ada bu mesaj senin için:))
canım yaşın kaç fsh değerin kaç merak ettimCanım Allah şifa versin inşallah.benim sorunum erken menepoz bu kadar kısa sürede etki yapacağını zannetmiyordum ama çok şükür bakalım neler olacak bende şaşkınlıkla bekliyorum.
Emirhan yaşım 34 fsh değerim 80 di bu kürlerden sonra 28 oldu inşallah dahada düşer..Evet soğan bitince Aslan pençesi ne başladım .
kumralada senin ne sorunun var canım?Mersinde saracoglunun yeri var gitsem orda da vardir heralde
Canim kusura bakma seni yoruyorum ama su aslanpencesi gunasiri iciliyor gibi yazi okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?