inşallah canımEmirhan yaşım 34 fsh değerim 80 di bu kürlerden sonra 28 oldu inşallah dahada düşer..
Emirhan senin sorunun nedir canım ?inşallah canım
Emirhan senin sorunun nedir canım ?
Merhaba Nisanok ,ben yaklaşık 1 sene hormon ilacı kullandım. İlaç içtiğim süre içerisinde adet oldum.ama ilacı bıraktığımda adet olamıyordum.daha sonra ilacı bıraktım.adet olmayınca tabi Değerler yüksek çıkıyordu.bende saraçoğlunu Aradım kürler geldi çok şükür öle adet oldum ve fsh düştü inşallah dahada düşmesi dileğiyle.tavsiye ederim canım şimdilik iyi gidiyor.bakalım sonuç ne olur .senin yaşın kaç çocuğun varmı ?Kebiere Merhaba
Benimde fsh 78 çıktı sen regli oluyormuydun fsh 80 ken yada olmata başladınmı?
Canım benim yaş 36 4 yaşında 1 oğlum var bende bu ay sabahları ve akşamları hayıt tohumu ve testere dişli aslan pençesini uyguladım zaten fsh değerimi 24 aralıkta öğrendim. O günden beri kullanıyorum . 3 gün önce yumurtladım ovulasyon testindede çift çizgiyi gördüm. Henüz sonuçlarımı doktora göstermedim. Eğer regli olursam bu ay fsh a tekrsr baktıracağımMerhaba Nisanok ,ben yaklaşık 1 sene hormon ilacı kullandım. İlaç içtiğim süre içerisinde adet oldum.ama ilacı bıraktığımda adet olamıyordum.daha sonra ilacı bıraktım.adet olmayınca tabi Değerler yüksek çıkıyordu.bende saraçoğlunu Aradım kürler geldi çok şükür öle adet oldum ve fsh düştü inşallah dahada düşmesi dileğiyle.tavsiye ederim canım şimdilik iyi gidiyor.bakalım sonuç ne olur .senin yaşın kaç çocuğun varmı ?
Canım 250 ödedim bende aman işe yarasında inşallah .sen nerede oturuyorsun .Kebire sen ne kadar ödedin saraçoğluna
Ovulasyon testi onu ne zaman uyguluyorsun fiyatı ne kadar canımCanım benim yaş 36 4 yaşında 1 oğlum var bende bu ay sabahları ve akşamları hayıt tohumu ve testere dişli aslan pençesini uyguladım zaten fsh değerimi 24 aralıkta öğrendim. O günden beri kullanıyorum . 3 gün önce yumurtladım ovulasyon testindede çift çizgiyi gördüm. Henüz sonuçlarımı doktora göstermedim. Eğer regli olursam bu ay fsh a tekrsr baktıracağım
İstanbul üsküdarda oturuyorum sen nerdesin canımCanım 250 ödedim bende aman işe yarasında inşallah .sen nerede oturuyorsun .
Canım gittigidiyordan aldım 20 tane ovulasyon seti+ 6 adette ultra erken gebelik seti 40 tl verdim laboquick marka reglim bittikten sonra uygulamaya başladımOvulasyon testi onu ne zaman uyguluyorsun fiyatı ne kadar canım
Nisanok, peki sen hiç bir bitkisel bir şey içmeden,ilaç kullanmadan adet oluyormusun.Canım gittigidiyordan aldım 20 tane ovulasyon seti+ 6 adette ultra erken gebelik seti 40 tl verdim laboquick marka reglim bittikten sonra uygulamaya başladım
Canım ben eylül ayıda dahil reglim çok düzenliydi bir gün bile şaşmıyordu en son eylülde regli oldum doğum kontrol hapını bıraktım ekimde regli olmadım daha çok yeni habeim oldu bu erken menopoz hikayedinden fsh ve lh ıa kendim baktırdım doktoruma henüz göstermedim bileNisanok, peki sen hiç bir bitkisel bir şey içmeden,ilaç kullanmadan adet oluyormusun.
Bitkilerede 24 aralıkta başladım.. 19 ocakta regli olmam gerekiyor bakalım olabilecekmiuim bende bilmiyotum açıkçasıNisanok, peki sen hiç bir bitkisel bir şey içmeden,ilaç kullanmadan adet oluyormusun.
Aslında bu erken menepoz çok önce Başlamış sende ama doğum kontrol hapı içtiğin için fark etmemişsin.doğum kontrol hapı düzenli adet olmanı sağlamış.rabbim şifa versin inşallah tez zamanda düzelmen dileğiyle ...Bitkilerede 24 aralıkta başladım.. 19 ocakta regli olmam gerekiyor bakalım olabilecekmiuim bende bilmiyotum açıkçası
Canım beniolurm yaş 36 4 yaşında 1 oğlum var bende bu ay sabahları ve akşamları hayıt tohumu ve testere dişli aslan pençesini uyguladım zaten fsh değerimi 24 aralıkta öğrendim. O günden beri kullanıyorum . 3 gün önce yumurtladım ovulasyon testindede çift çizgiyi gördüm. Henüz sonuçlarımı doktora göstermedim. Eğer regli olursam bu ay fsh a tekrsr baktıracağım
Canım fsh yüksek çıktı o yüzden kullanıyorum testere dişli aslan pençesini kahvaltıdan 2 saat sonra ve akşam yatmadan önce içiyorum. 1 fincan suyu kaynatıyorum 1 tutar TDA pençesini atıyorum ocağı en kısığa alıyorum tam 5 dk kaynatıyorum. Tadı çok kötü olduğu için tat versin diye öok azda ada çayı koyup ocağın altını kapatı 5 dk daha demleyip sıcak sıcak içiyorumTestere disli aslanpencesi bitkisi ne ise yariyor ve nasil ictin ?ne sorunundan dolayi. Hayiti iciyorum ama hala regl olamadim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?