Canim cok duydum ben bu kür ile hamile kalani. Hatta bu ay olmazsa gelecek ay bende kesin uygulayacam.Lütfen cevap verinn
Bende çok duydum inşallah öyledirCanim cok duydum ben bu kür ile hamile kalani. Hatta bu ay olmazsa gelecek ay bende kesin uygulayacam.
Hadi umarim hamilesindir
Test yaparsan ,Bize de haber ver canımArkadaslar 1 yıldır çocuk deniyoruz fakat olmadı yapılan kontrollerde bende ve eşimde bi sorun çıkmadı.doktorum akintim için sogan suyunu iç dedi ve tarifini verdi adet bitiminden itibaren 15 gun kullandım 5 6 gundur kasik ağrım var hiç böyle olmazdı acaba hamile olabilirmiyim adetime daha 3 gün var böyle kullanıp hamile kalan varmı yardimci olun
Tabikide veririmm ☺Test yaparsan ,Bize de haber ver canım
Benimde günu gününe bi adet dönemim olmuyo malesef olcagi gün agrirdi bilirdim adet olacam diye pedimi takardim gelirdi ama 1 haftadır ağrım var ama günüm dEğil perşembe adet günüm bide zaten geçiyo bende çok istiyorum artıkBende bu ay soğan kürü yaptım adetim 4 gün gecikti ve testler hep negatif ciktihala bekliyorum ne adet nede hamilelik belirtim var
İnşallah sende hayırlı haberleri alirsinnBenimde günu gününe bi adet dönemim olmuyo malesef olcagi gün agrirdi bilirdim adet olacam diye pedimi takardim gelirdi ama 1 haftadır ağrım var ama günüm dEğil perşembe adet günüm bide zaten geçiyo bende çok istiyorum artıkhamiş olmakkk
İnsallah canım insallah...İnşallah sende hayırlı haberleri alirsinn
Aminİnsallah canım insallah...
İnsalalh sende hamilesindir Rabbim Hakkı'nda hayırlısını versin insalalh
1 buçuk su bardağı hazır suyu kaynatıyoruz içine kabuklarını soyduğumuz yemeklik soğanı dörde bölüp 5 dk ağzı kapalı kaynatıyoruz ağzı kapalı soğutuyoruz. Çok soğumayacak ılıktan daha sıcak sabah aç karna öğlen de taze haxırlsnıp aç karna içilecek adet bitiminden 2 gün sonra başlanacak 15 gün içilecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?