• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar soğuk lipoliz yaptıran ve ya konu hakkında bilgisi olan var mı???

missapexia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
18
0
36
İstanbul
soğuk lipoliz yöntemini tvde gördüm ve işe yarayıp yaramadığını, bir zararı olup olmadığını, fiyatını çok merak ettim. bilgisi olanlar paylaşabilir mi acaba? :61:

siz sorunlu musunuz ???
tüm sayfalara noktalar koyarak ne yapmaya çalışıyorsunuz amacınız ne ? bir işler çevireceksiniz de mesaj sayınızın 50ye ulaşmasını mı saglayacaksınız !!!

Ben de merak ediyorum soğuk lipolizi. Lazer lipoliz ile ilgili bayağı bir mesaj okudum forumdan. Ama onda da yağlar nerdeyse liposuction gibi çekiliyormuş. Soğuk lipoliz daha az cerrahi bir yöntem gibi geldi bana. Yaptıranlar varsa görüş bildirebilir mi?

Soğuk lipolizi ben de araştırıyorum.Bugün ONEP merkezine telefon ettim .Bel bölgesi için sordum.Verdikleri cevap komik geldi , çünkü belin her iki tarafını, ayrı bir bölge olarak değerlendiriyorlar.Tek bölge 700 euro yani istedikleri rakam 1400 euro 3000 liradan fazla.Tuhaf olan kişinin iki bel yanı olur.Bacak içinde iki ayrı üçcet alıyorlarmış.Bir bacak 700 euro diğer bacak ayrıca 700 euro , toplam 1400 euro.İnsanı aptal yerine koyuyorlar..Çünkü her insanda 2 bacak iki bel yanı olur .Bu sektör uçmuş.Üstelik fayda edip etmeyeceği belli olmayan bir yöntem.

Evet biz 3arkadaş soğuk lipoliz yaptırdık. Hiç birimizde en ufak bir değişiklik yok. 2ay oldu sonuç yok. Maalesf bir kandırmaca olduğunu düşünüyoruz.

Evet biz 3arkadaş soğuk lipoliz yaptırdık. Hiç birimizde en ufak bir değişiklik yok. 2ay oldu sonuç yok. Maalesf bir kandırmaca olduğunu düşünüyoruz.

Aynen ...kesinlikle kandırmaca .Bu ticari aletleri umut taciri olarak getirip , insanların parasını alanlara ceza verilmeli.

Rosenoire ozelden size mesaj attimm cok onemli lutfeen yardimci olabilirmisin bana cook tesekkur ederim simdidenn...
Canım cevapladım özelden öpüyorum seni .Ama endişe yapma lütfen .Buradan da yazıyorum bu dolgu enjektörle çekiliyor sana doktorumun adını verdim .

Merhaba bayanlar,
Almanyada yasiyorum! Burda televizyonda baya ünlü bir sanatci herkezin gözü önünde soguk lipoliz yaptirdi aylar önce ve hic bir sonuc alamadi.Dün aksamda görümcem söyledi Televizyonda göstermisler hic bir faydasi yokmus benden söylemesi paraniza yazik

Bende Almanyada yasiyorum ayni konuyu Televizyonda bende gördüm
gercekten resmen insanlari kandiriyorlar paramiza yazik.

Back
X