• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar sonucu aldım

ARTVINLI9876

Evlatlarim sana emanet allahim
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2008
4.212
2.341
698
arkadaşlar sonuç belli oldu.değer 279.4 inşallah 2 gün sonundada değer iyi olur.rabbim isteyen herkese nasip etsin.

arkadaşlar sonuç belli oldu.değer 279.4 inşallah 2 gün sonundada değer iyi olur.rabbim isteyen herkese nasip etsin.

canımmmmm tebrikkkkkkk ederimm gözün aydın Rabbim tamına erdirsin darısı tüm isteyenlerin başına merak etme degerin katlanarak davam eder kendine dikkat et canım

tebrik ederim ALLAHIM hayırlısından kucagınada almayı nasip etsin inş...... darısı bizlerin basına innnnnşşşşş.........

sağolun arkadaşlar rabbim beni sevindirdiği gibi inşalah hepinizi sevindirsin emeklerinizi boşa çıkarmasın.gönlünüze göre versin inşallah.dualarım sizinle sizde dualarınızı eksik etmeyin benden.

canımcım hayırlı uğurlu olsun allah kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına değerin inşallah katlanarak artar ve sevincimizde katlanır kaydirigubbakcemile5

tebrikler canım kaçıncı gün değeri bu bayağı yüksek çıkmış çok bebişmi geliyo yoksa allah hayırlı ve sağlıklısını versin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese versin bizede hayırlı doğumlar nasip etsin :teytey:

amin arkadaşlar.bütün hayır dualarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.rabbim tedavi olanlara hayırlı tedaviler ve sonuçlar.hamile olanlarada hayırlı doğumlar ve evlatlar nasip etsin rabbim.herkesin gönlüne göre hayırlısını versin.sersev 79.canım 12.gün değerim 2 gün sonra tekrarlıyacağım inşanlah değer artar.biliyorsunuz arkadaşlar ben ikizlerimi kaybetmiştim doğumdan 5 gün sonra rabbim sabrımın karşılığını verir bu sefer daha iyi olur herşey.yaşadıklarımıza şükredelim ve sabredelim birgün karşılığını alıyoruz allahın izniyle.

canım gözün aydın. genelde güzelk haberler alıyoruz. Allah tedavısı devam eden arkadaslarımızada guzel haberler almak nasip etsın.
dr un tekıl yada çoğul gebelik olabilir diye yorum yaptımı canım.

3 hafta sonra kese ve kalp atışını görmek için çağırdı o zaman belli olur dedi şimdi yapılan yorum doğru olmazmış.hakkımızda hayırlısı olsun.

gözün aydın canım çok sevindim.rabbim kaybettiğin meleklerini şefaatçin eylesin inşaallah.şuanda sana sımsıkı tutunan meleklerinede hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler versin.sevgiler...

Allah tamamına erdirip sağlıkla kokusunu duyurmayı kucağına almayı nasip etsin inşallah. dilerim bu defa meleklerin seninle kalır ve bu defa hakettiğin mutluluğa ulaşırsın. benim ve isteyen tüm insanların da en kısa zamanda bebişlerimiz gelir

Back
X