• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar sonucu aldım

amin arkadaşlar.bütün hayır dualarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.rabbim tedavi olanlara hayırlı tedaviler ve sonuçlar.hamile olanlarada hayırlı doğumlar ve evlatlar nasip etsin rabbim.herkesin gönlüne göre hayırlısını versin.sersev 79.canım 12.gün değerim 2 gün sonra tekrarlıyacağım inşanlah değer artar.biliyorsunuz arkadaşlar ben ikizlerimi kaybetmiştim doğumdan 5 gün sonra rabbim sabrımın karşılığını verir bu sefer daha iyi olur herşey.yaşadıklarımıza şükredelim ve sabredelim birgün karşılığını alıyoruz allahın izniyle.

canım bencede inşallah sabrının karşılığını almışsındır çok üzüldüm neden kaybettin meleklerini yaranı açmak istemem ama herşey allahtan canım ömürleri yokmuş onlar ahirette seni bekleyecekler canım yanlarına almak için onlar bi melek biliyosun sabrın sonu çok güzel olmuş dilerim bu sefer sorunsuz bi hamilelik yaşar bebeklerini sağlıcakla kucağına alır doya doya koklarsın arkadaşım:Saruboceq:

Back
X