- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
- Konu Sahibi firstNimbus
evet arkadaşlar geçen on günün sonunda evime döndüm.geçen çarşamba günü doktorumun zoruyla(hiç ağrım olmadığı için) hastaneye yattım.9 ayrı doktor ultrasonla bakıp rahimde hiçbirşey olmadığına karar verince dr.um yinede ne olur ne olmaz tüplere hemen dokunmayalım deyince önce cuma günü kürtaj yapıp patolojiye gönderdi o yinede orda olsun diye ümit ederken ben patoloji sonucunda rahimde gebelik olmadığı için aslında biryandan sevindim .çünkü rahimde olup henüz kendini göstermemiş olduğu ve yaşama ihtimali olan bir bebeği aldıkları için eminim çok daha fazla üzülecektim.kürtjdan sonra benim b hcg 31000 e çıkınca doktorum artık ameliyata girmek zorunda olduğumu söyledi çünkü sol tüpümün bitiş noktasına yakın bir oluşum gözüküyordu.4 gün önce ameliyat oldum ve bebeğin orda olduğu ve geceleyin tüpü patlatmış olduğu ortaya çıktı.işte benim başımdan geçenler bunlar arkadaşlar.bu geçen süre içinde beni merak etmiş olduğunuzu okudum ve çok duygulandım inanın.o yüzden başımdan geçen herşeyi birbir anlatayım dedim. hepinizin duaları için çok teşekkür ediyorum tek tek hepinize.doktorlar ne kadar şaşırırsa şaşırsın bu süre içerisinde hiç ağrı sızı çekmememin nedeni bence sizlerin o güzel dualarınız. allah hepinizden razı olsun. şimdi artık hızla düzelme ve yeniden deneme için gün sayma zamanı.hepinizi çok seviyorum arkadaşlar