arkadaşlar sonunda taburcu oldum

lansorcum çok merak ediyordum. ne diyelim arkadaşım çok çok geçmiş olsun. allah beterinden saklasın.

inşallah bir an önce tamamen iyileşirsin ve sağlıcakla bir sonraki tedavine başlarsın. dualarım seninle...

çok gecmiş olsun arkadaşım bunların hepsi dış gebelikten dolayımı oldu canımcım sayfaları okuayamdım

çok gecmiş olsun arkadaşım bunların hepsi dış gebelikten dolayımı oldu canımcım sayfaları okuayamdım

çok sağol canım.evet bunların hepsi dış gebelikten dolayı oldu.ama ben yine şanslıyım ameliyat öncesi ağrı çekmedim o kadar çok ağrı sızı çekenler var ki....

canımm..geçmiş olsun..ekim annelerine yazdığın günden beri seni takip ediyorum we merak ediyorum..demekki bunu yaşıycakmışsın ama şükür ki ağrısız sızısızdın..inşallah enkısa zamanda toparlanıcaksın we yeniden aynı heycanları yaşıycaksın..karamsar olmadığını kendini koywermediğini hissettim mesajından..we buna çok sewindim..kendine çok dikkat et..lütfen..

canım çok çok geçmiş olsun.Rabbim bir dahaki denemende yavruna kavuştursun inşallah.demekki bünyen çok sağlammış güzelim ağrı çekmemişsin çok şükür.bünyen bu gücünü kendini toparlamada kullanır ve kısa zamanda yeniden yavruna kavuşursun dilerim

Back
X