Arkadaşlar strawberry...

dolphinss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2009
123
1
96
Bursa
STRAWBERRY den parfüm almak istiyorum.Şu anda indirimde olan birürünü tercih etmek istiyorum.Kullanıp hoşunuza giden parfümleri yazar mısınız buradan?
Diğer konulara baktım parfüm isimleri yazılmış ama strawberryde birçoğu pahalı fiyattan şu andabu yüzden indirimdekileri ve güzelleri yazar mısınız?
Çok şekerli ve çok mevyeli kokuları sevmiyorum.Bir Normal olsun:)
TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN HERKESLERE:))))
kaydirigubbakcemile3

ben bakayımda bildiklerimi yazayım...kac teleye kadar uygun sana o miktarlara bakayım

ınu2 güzel yazlık bir koku turucgil kokuyor, yazlık sportif bir koku, kadınsı degil

britney fantasy sekerlidir sevmezsin, burberry touch bende var güzel vanilyalı bir koku seversin bunu bence agır bi parfüm degil klak bi koku

bulgari rose essentail ...adı üzerinde gül kokusu çiçek kokusu seversen begenirsin.....davidoff cool water ferah yazlık güzel bi koku temiz temiz kokuyor

Böyle kokoş kokmak istemiyorum biraz farklı olsun nasıl desem hafif seksi hafif spor ama çok çok ağır olmayan.Artık buradaki sevile falan gidemiyorum kaçtırgittim tanıyacaklar artık:)))ne yapayım karar veremiyorum elli tane denetiyorlar hepsi birbirine geçiyor anlaşılmıyor.

paul smith..bu koku bence süper ötesi görümcemde vardı harika harika çiçeksi ama anlatamam ya kalite kokuyor tek kelime ile koklamaya doyamazsın şiddetle öneriyorum pişman olmazsın kalite kokuyor süper

ralph lauren hot.... çok kötü bence ...tom ford blackorcid in biraz hafifi ve çok agır yanık vanilya kokusu midemi bulandıran nadir parfümlerden

kaydirigubbakcemile3tamam tam gaz devam ediyom

ysl baby doll...bence verilen paraya pek degmicek normal bir parfum hafif bi koku meyveli çiçekli soft bi koku adı üzerinde bebek

agent prova. strip.... afrodizyak olan bi parfüm olarak gecer çiçeksi odunsu bi koku çok abartılı ve gereksiz bence begenmedim

burberry burberry......klasik bir koku zaten...çok hoş alt notalarında vanilya oldugu için çok seviyorum bunuda eminim begenirsin tarzına uyar

leuparı bilmiyorum canım

burberry weekendden uzak dur :sinifsinif:

bulgari jasmin noir ....adı üstünde yasemin var ama ben begenmedim çok çiçeksi geldi bogdu beni

elizabet arden green tea.....çok basit ve kalıcı olmayan bir parfüm hiç alma değmez kokusu çok basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…