STRAWBERRY den parfüm almak istiyorum.Şu anda indirimde olan birürünü tercih etmek istiyorum.Kullanıp hoşunuza giden parfümleri yazar mısınız buradan?
Diğer konulara baktım parfüm isimleri yazılmış ama strawberryde birçoğu pahalı fiyattan şu andabu yüzden indirimdekileri ve güzelleri yazar mısınız?
Çok şekerli ve çok mevyeli kokuları sevmiyorum.Bir Normal olsun:)
TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN HERKESLERE:))))kaydirigubbakcemile3
bulgari rose essentail ...adı üzerinde gül kokusu çiçek kokusu seversen begenirsin.....davidoff cool water ferah yazlık güzel bi koku temiz temiz kokuyor
Böyle kokoş kokmak istemiyorum biraz farklı olsun nasıl desem hafif seksi hafif spor ama çok çok ağır olmayan.Artık buradaki sevile falan gidemiyorum kaçtırgittim tanıyacaklar artık:)))ne yapayım karar veremiyorum elli tane denetiyorlar hepsi birbirine geçiyor anlaşılmıyor.
paul smith..bu koku bence süper ötesi görümcemde vardı harika harika çiçeksi ama anlatamam ya kalite kokuyor tek kelime ile koklamaya doyamazsın şiddetle öneriyorum pişman olmazsın kalite kokuyor süper
ralph lauren hot.... çok kötü bence ...tom ford blackorcid in biraz hafifi ve çok agır yanık vanilya kokusu midemi bulandıran nadir parfümlerden