- 22 Nisan 2016
- 60
- 30
- 3
- 32
- Konu Sahibi sukranyildizer
-
Sadece ilk gunler biraz yakinlastirmaman gerekiyo onun disinda bebekli bir evde canli olmasi cok guzel biseydir canim sakin sahiplendirmeTeşekkür ederim kızlar sanırım dediğiniz gibi yapıcam çünkü minnoşumdan ayrılma fikri çok üzüyo beni bi aralarındaki ilişkiyi göreyim herhangi sıkıntı olursa başka bişeyler düşünücem
Cnm benimde bir kedim var hiç vermeyi düşünmedim bu gibi yorum yapanlarada sert çıktım şimdi kimse bir şey söylemiyor tabii ilk günler almamız gereken önlemler var oda bebeklerimiz 4 yada 5 aylık olana kadar yanına girip yatmasın yeter eğer kedini odanda yatırıyosan şimdiden alıştır ben mesela beşiğine sineklik aldım onunla kapatıcam odaya girip çıkmadına izin vericem öylede yapabilirsin birde bebeğin odasını yerleştirdikten sonra girip keşfetmesine izin ver biliyosun kediler çok meraklıdır yasak koyarsan daha çok ilgisini çeker bunun gibi şeyler zaten en ufak sesten korkar kediler ilk gelip koklamasına izin ver bebeği mesela biraz gözümüz üzerlerinde olcak ilk zamanlar ama kısa bir süre sonra beraber oynarlar benim ablamda bebekle kedi büyüttü o kadar güzel oynuyolarki şimdi çok koruyo bebeği eve yabancı misafir gelsin mesela çocuğu kucaklarına alsınlar hemen tıslıyo komşulara falan çok tatlılar hiç vermeyi düşünme hem bebeklerin gelişimi açısından evcil hayvanlarla büyümeleri çok olumluArkadaşlar evimde 3 yıldır kedi besliyorum şu an hamileyim ve kediyle alakalı çok tereddütlüyüm duyduğuma göre bazı kediler kıskanıyolarmıs bebekleri gerçi benimki kıskaç bi şey değil ama yinede korkuyorum doğduktan sonra bişey yapar diye. kedimide çok seviyorumkıyamıyorum birine vermeye napıyım?? yardımcı olun lütfen.....
Cnm benimde bir kedim var hiç vermeyi düşünmedim bu gibi yorum yapanlarada sert çıktım şimdi kimse bir şey söylemiyor tabii ilk günler almamız gereken önlemler var oda bebeklerimiz 4 yada 5 aylık olana kadar yanına girip yatmasın yeter eğer kedini odanda yatırıyosan şimdiden alıştır ben mesela beşiğine sineklik aldım onunla kapatıcam odaya girip çıkmadına izin vericem öylede yapabilirsin birde bebeğin odasını yerleştirdikten sonra girip keşfetmesine izin ver biliyosun kediler çok meraklıdır yasak koyarsan daha çok ilgisini çeker bunun gibi şeyler zaten en ufak sesten korkar kediler ilk gelip koklamasına izin ver bebeği mesela biraz gözümüz üzerlerinde olcak ilk zamanlar ama kısa bir süre sonra beraber oynarlar benim ablamda bebekle kedi büyüttü o kadar güzel oynuyolarki şimdi çok koruyo bebeği eve yabancı misafir gelsin mesela çocuğu kucaklarına alsınlar hemen tıslıyo komşulara falan çok tatlılar hiç vermeyi düşünme hem bebeklerin gelişimi açısından evcil hayvanlarla büyümeleri çok olumlu
İnşallah canım hayırlısıyla bir doğsunlar güzel zamanlar olur hiç vermeyi düşünme kimsenin lafına bakmaAy anlattıkların çok hoşuma gitti biran önce bebişimle kedimin oynadığı zamanlara sağ salim gelirim inşallah.
Kediyi başka bir bebekle yan yana getirdiniz mi hiç?Arkadaşlar evimde 3 yıldır kedi besliyorum şu an hamileyim ve kediyle alakalı çok tereddütlüyüm duyduğuma göre bazı kediler kıskanıyolarmıs bebekleri gerçi benimki kıskaç bi şey değil ama yinede korkuyorum doğduktan sonra bişey yapar diye. kedimide çok seviyorumkıyamıyorum birine vermeye napıyım?? yardımcı olun lütfen.....
Ben getirdim ödü patladı korkudan kediminKediyi başka bir bebekle yan yana getirdiniz mi hiç?
Tek kedi evin hakimi evdeki insanlarda onun kölesi olarak görüyor cidden çok bencil oluyorlar bebeklikten bütün ilgi onun üzerinde olunca kabullenemiyorlar sonrasında ne başka bi kedi ne de bebek.Bende hamileyim iki tane kedim var ablamın bebeği 4 aylık bize geldiklerinde gönül rahatlığıyla bırakıyoruz kesinlikle zarar vermiyorlar çevresine yatıyor ama yaklaşmıyorlar birde annemin kedisi var onunla asla yanyana getirmiyoruz bebeğin üstüne zıplamaya çalışıyor çok kıskanıyor demek neymiş kediden kediye değişirmiş aslında bunda tek kedi çift kedi üç kedi faktörüde vardır tek kıskanabilir diye düşünüyorum
Ayy gerçekten mi?Agresifmiş baya kıskanç ama herkese karşı öyle sanırım inşallah başımıza gelmez bizimki çok korkak bizede yapmaz hepsinin kişiliği farklı oluyor tabiiAnnemin kedisi kabullenmedi oğlumu aşırı kıskanç ve zarar veriyor hatta baya kinli bakıyor oğluma, zaten cırmalıyor her fırsatta o yüzden yaklaştırmıyoruz. Evde de çok agrasif işine gelmeyince cırmalıyor bir tek erkek kardeşime mırlar ona sürtünür herkesi farklı amaçlarla kullanıyor ,beslenme temizlik şefkat okşanma... Kız kardeşim evde abimle tartışmıştı gitti kedinin yanına oturdu sonra kardeşimin kolunu delik deşik etti , neymiş kız kardeşim rahatını bozmuş yanına oturmayacakmış kardeşimde sinir krizi geçirdi atın bu pisi evden hak etmiyor ne biçim kedi bu die bağırdı :) gerçekten sorunlu bir goblin besliyorlar evde bildiğin terör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?