• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar surekli nazar degiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bbburcu66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
484
134
53
32
Sürekli nazara uğruyorum neden nasıl oluyo anlamadim ya hayvanların oluyo birden bire yada ben nazara uğruyorum kendim zarar görüyorum dua okuyorum ama genede demiyo nereden nazar olduğunu anladim diyeceksiniz hayvanların buenden bire hiç hastalık yokenelimde çırpınıp oldu lütfen tecrübeli biri bi skil versin

Sürekli nazara uğruyorum neden nasıl oluyo anlamadim ya hayvanların oluyo birden bire yada ben nazara uğruyorum kendim zarar görüyorum dua okuyorum ama genede demiyo nereden nazar olduğunu anladim diyeceksiniz hayvanların buenden bire hiç hastalık yokenelimde çırpınıp oldu lütfen tecrübeli biri bi skil versin
Şu konuyu bir düzenleyiniz ne dediğiniz anlasilmiyor

anlamak için dört defa okudum, halen anlayamadım benden bu kadar arkadaşlar konuya bakanlara başarılar.
Kiz diyorumki nazar devito naz felak süresini devamlı okuyorum okumama rağmen genede deyiyo nazar baş edemiyorum örnek veriyim arkadaşım muhabet kuşunu seviyordu ay soyle tatlı böyle tatlı ben içimden felak nasi okudum aradan bi saat geçti gitti kiz hayvan durup dururken can çalışıp oldu gözümün önünde okumama rağmen deydi demek istedim

Nazar duasi oku

Nazar olduğuna nasıl emin oldunuz ? Hadi her şeyi anlarım da nazardan ölen hayvan ilk kez duydum. Bakamıyor olmayasın hayvanlara ?
Bir de neyine bu kadar nazar değiyor anlamıyorum.
Iyide yemini suyunu asla eksik etmem sürekli veririm sürekli gider severim hiç biseyi yoktu sabah evde dört dönüyordu kiz gelip gittikten sonra ellinde olması sence normalmi ben nazara bağladım cunku sabah biseyi yoktu hasta olsa çok kötü düştü uçamazdı ama evin her yargında ucuyodu

O
Nazar olduğuna nasıl emin oldunuz ? Hadi her şeyi anlarım da nazardan ölen hayvan ilk kez duydum. Bakamıyor olmayasın hayvanlara ?
Bir de neyine bu kadar nazar değiyor anlamıyorum.
Ha sunuda ekleyim akvaryumun vardi benim hayvanları çok severim 500 litrelik biri geldi misafir baya güzel nerden buldun aldin bunu falan dedi bende ucuza aldim falan dedim iyiymiş dedi neyse yolcu ettik ertesi sabahının akşamı akvaryum altan kırıldı tüm şu evin içine yayıldı resminde atarim şimdi sen olsan neye bağlarsın ben nazara yoruyorum artık

Iyide yemini suyunu asla eksik etmem sürekli veririm sürekli gider severim hiç biseyi yoktu sabah evde dört dönüyordu kiz gelip gittikten sonra ellinde olması sence normalmi ben nazara bağladım cunku sabah biseyi yoktu hasta olsa çok kötü düştü uçamazdı ama evin her yargında ucuyodu
Tamam da nazar hayvandan mı çıkar ? Veterinere götürdün mü , neyi var diye ?
Bir de cidden neyine nazar değiyor . Af buyur hayatımın hiç bi dönemi nazar değmedi bana :D

O

Ha sunuda ekleyim akvaryumun vardi benim hayvanları çok severim 500 litrelik biri geldi misafir baya güzel nerden buldun aldin bunu falan dedi bende ucuza aldim falan dedim iyiymiş dedi neyse yolcu ettik ertesi sabahının akşamı akvaryum altan kırıldı tüm şu evin içine yayıldı resminde atarim şimdi sen olsan neye bağlarsın ben nazara yoruyorum artık

Eklentiler

• 20220131_141124.webp
    20220131_141124.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 130
  • 20220122_111859.webp
    20220122_111859.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 129
Bir de cidden neyine nazar değiyor . Af buyur hayatımın hiç bi dönemi nazar değmedi bana :KK70:
Tmm kusa ben bakamadım diyelim akvaryumun patlaması peki
Bir de cidden neyine nazar değiyor . Af buyur hayatımın hiç bi dönemi nazar değmedi bana :KK70:
Bana sevmiyo merak etme güzel değilim maddi zarar oluyo sürekli bide hayvanların oluyo iste

O

Ucuza aldığınız için dandik olabilir mi akvaryum, ve ondan ötürü kırılmış olabilir mi? Sadece soruyorum ☺️
Olanların hepsinin nazar dışında bir mantıklı açıklaması var bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X