• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar surekli nazar degiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
onuda cevaplayın ucuza soyle zamamninda akraban onu 1500 lira verip aldı ama sonra bakamadı bakamadı için bana verdi çok az bi para karşılığında 3 yıldır bendeydi bunada açıklama yap
Aynen nazar bu
Bak şimdi kulak memeni parmaklarının arasında hafifçe kıstırıyosun aynı zamanda da dudaklarını öpücük atar gibi büzerek öpücük sesi çıkarırken eş zamanlı olarak da 3 kere kafana vuruyosun bişeyciğin kalmıyo 😗

Aynen nazar bu
Bak şimdi kulak memeni parmaklarının arasında hafifçe kıstırıyosun aynı zamanda da dudaklarını öpücük atar gibi büzerek öpücük sesi çıkarırken eş zamanlı olarak da 3 kere kafana vuruyosun bişeyciğin kalmıyo 😗
Dalga geciyonsunda ıns başına geldiği zaman anlarsın sizin gibi insanlara sormam hata

Bazı şeyler bazı dönemler üst üste gelir . bardaktan örnek vereyim ben kırmam kırmam bir günde üç bardak kırarım mesala. Annemler de der nazar çıktı diye 🙂 bazende hastalıklar aksilikler üst üste gelir bir yerin iyilesmeden bir yerin ağrır .. nadiren bu sorunu yaşanıyorsan çok takılma geçici bir durum dur..
hergun bir sıkıntı oluyorsa verdiğin örnekler gibi o zaman birşey diyemem 🤷

Böyle düşündüğünüz için sürekli bu şekilde imtihan oluyor olabilirsiniz.
Bu şekilde düşünmezseniz düzelir.
Enerji meselesi.
Tüm enerjinizi nazar odaklı kullanıyorsanız bu şekilde şeyler yaşamanız normal.
Yanlış anlaşılmasın nazara inanıyorum ama hayatımızda sürekli olumsuzluklar yaşarız ve bunu nazara bağlarsak adı nazar olur.
Aaa böyle oldu bu da benim için bir tecrübe oldu dersek adı tecrübe olur.
Bilmem anlatabildim mi?
Yine de Felak, Nas okuyun bol bol ama her olayı nazara bağlamayın.

Devamlı nazar değecek bana diye düşünürseniz bi şekilde kendinize çekersiniz. Kendinizi Allah'a emanet edin. Etrafımda bir kaç kişi var her başına gelen şeyi nazara bağlayan. 20 yıllık arabasıyla kaza yapar nazar değdi der. o zaman porche arabası olanlar sanayiden çıkmaması lazım. okuyun kendinizi bol bol Allah'a sığının.

Böyle düşündüğünüz için sürekli bu şekilde imtihan oluyor olabilirsiniz.
Bu şekilde düşünmezseniz düzelir.
Enerji meselesi.
Tüm enerjinizi nazar odaklı kullanıyorsanız bu şekilde şeyler yaşamanız normal.
Yanlış anlaşılmasın nazara inanıyorum ama hayatımızda sürekli olumsuzluklar yaşarız ve bunu nazara bağlarsak adı nazar olur.
Aaa böyle oldu bu da benim için bir tecrübe oldu dersek adı tecrübe olur.
Bilmem anlatabildim mi?
Yine de Felak, Nas okuyun bol bol ama her olayı nazara bağlamayın.
Tmm canim çok sagol

arkadaşım muhabet kuşunu seviyordu ay soyle tatlı böyle tatlı ben içimden felak nasi okudum aradan bi saat geçti gitti hayvan durup dururken can çekişip öldu gözümün önünde okumama rağmen deydi demek istedim
Bazı şeyler enerji meselesi bence. Insan kendisi çekiyor, hep olumsuz düşündüğü zaman işleri rast gitmiyor mesela... Ya da iyi düşünüyor iyi oluyor.
Benim hiç aklıma gelmez biri bir şeyimi övünce hemen nazar değecegine inanıp Felak nas okumak. Genelde misafir gittikten sonra huysuzlanan bebeğe falan okunur Nazar.
Siz zaten kadın kuşu sevdiği gibi bunu kötü algilamis, içinizden nazar çağırmış hemen dua okumuşsunuz. Bence sizde de biraz takinti var. Ve belki de enerjinz böyle olduğu için siz Çekiyorsunuzdur böyle olumsuzlukları.

Sıcak-soğuk ayarı nasıl evinizin?
Kuşlar üşüyor kışın, hele muhabbet kuşu için evin ısısının gece-gündüz belli bir derecede olması lazım ki hayvan soğuktan ölmesin, sıcaklık değişiminden hastalanmasın. Akvaryumun çatlaması da camdaki ısı değişiminden.

Evinizi ne ile ısıtıyorsunuz?

Ha bi de lütfen, zahmet olmazsa dilinizin nasıl yazıldığını biraz öğrenin.

Son düzenleme:
Sürekli nazara uğruyorum neden nasıl oluyo anlamadim ya hayvanların oluyo birden bire yada ben nazara uğruyorum kendim zarar görüyorum dua okuyorum ama genede demiyo nereden nazar olduğunu anladim diyeceksiniz hayvanların buenden bire hiç hastalık yokenelimde çırpınıp oldu lütfen tecrübeli biri bi skil versin
Baytar çağırın bilmediğiniz bı hastalık olabilir

Bir arkadaşım var iş yerinden. Çok iyi kız. Gelin görün ki maşallah dediği üç gün yaşamıyor. Bıktım artık, göz kalması denen bir şey var. Kesinlikle enerji ile alakalı bir şey.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X