- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
Tamam nazar değmişTmm kusa ben bakamadım diyelim akvaryumun patlaması peki
Bana sevmiyo merak etme güzel değilim maddi zarar oluyo sürekli bide hayvanların oluyo iste

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam nazar değmişTmm kusa ben bakamadım diyelim akvaryumun patlaması peki
Bana sevmiyo merak etme güzel değilim maddi zarar oluyo sürekli bide hayvanların oluyo iste
Hayırlısı bakalim olmadı hayvan beslemiycemTamam nazar değmişbunu tak ne diyeyim.
Aynen nazar buonuda cevaplayın ucuza soyle zamamninda akraban onu 1500 lira verip aldı ama sonra bakamadı bakamadı için bana verdi çok az bi para karşılığında 3 yıldır bendeydi bunada açıklama yap
Dalga geciyonsunda ıns başına geldiği zaman anlarsın sizin gibi insanlara sormam hataAynen nazar bu
Bak şimdi kulak memeni parmaklarının arasında hafifçe kıstırıyosun aynı zamanda da dudaklarını öpücük atar gibi büzerek öpücük sesi çıkarırken eş zamanlı olarak da 3 kere kafana vuruyosun bişeyciğin kalmıyo![]()
Ciddiyim benDalga geciyonsunda ıns başına geldiği zaman anlarsın sizin gibi insanlara sormam hata
Değmesin de iyi bisey değil başına gelmeyen pek anlamazTamam da nazar hayvandan mı çıkar ? Veterinere götürdün mü , neyi var diye ?
Bir de cidden neyine nazar değiyor . Af buyur hayatımın hiç bi dönemi nazar değmedi bana![]()
Tmm canim çok sagolBöyle düşündüğünüz için sürekli bu şekilde imtihan oluyor olabilirsiniz.
Bu şekilde düşünmezseniz düzelir.
Enerji meselesi.
Tüm enerjinizi nazar odaklı kullanıyorsanız bu şekilde şeyler yaşamanız normal.
Yanlış anlaşılmasın nazara inanıyorum ama hayatımızda sürekli olumsuzluklar yaşarız ve bunu nazara bağlarsak adı nazar olur.
Aaa böyle oldu bu da benim için bir tecrübe oldu dersek adı tecrübe olur.
Bilmem anlatabildim mi?
Yine de Felak, Nas okuyun bol bol ama her olayı nazara bağlamayın.
Bazı şeyler enerji meselesi bence. Insan kendisi çekiyor, hep olumsuz düşündüğü zaman işleri rast gitmiyor mesela... Ya da iyi düşünüyor iyi oluyor.arkadaşım muhabet kuşunu seviyordu ay soyle tatlı böyle tatlı ben içimden felak nasi okudum aradan bi saat geçti gitti hayvan durup dururken can çekişip öldu gözümün önünde okumama rağmen deydi demek istedim
Nazardan o nazardananlamak için dört defa okudum, halen anlayamadım benden bu kadar arkadaşlar konuya bakanlara başarılar.
Baytar çağırın bilmediğiniz bı hastalık olabilirSürekli nazara uğruyorum neden nasıl oluyo anlamadim ya hayvanların oluyo birden bire yada ben nazara uğruyorum kendim zarar görüyorum dua okuyorum ama genede demiyo nereden nazar olduğunu anladim diyeceksiniz hayvanların buenden bire hiç hastalık yokenelimde çırpınıp oldu lütfen tecrübeli biri bi skil versin
Çok çirkin ve özenilmeyecek hayatta bi kadınım demek kiDeğmesin de iyi bisey değil başına gelmeyen pek anlamaz
Az sonra eksiler gelecek. Çünkü kk kadınlarının %99 nazar değiyorNazar paranoyası olan insanlara çok üzülüyorum.![]()