• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar surekli nazar degiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapmadim ya nerden duzenleniyosa yani kısaca şöyle deyim felak nas okumama rağmen nazar deriyi sürekli baş edemiyorum artık birine bisey demeye korkuyorum nazar değecek diye
demek ki sende nazar yok sen nazar değdiriyorsun :D

Bence surekli kötü düşündüğün icin kötü enerjiyi kendine çekiyorsun.
Bela belayi ceker dusuncesi var sanırım bir iki kere tesadüf denk gelmis enerjin hep o yönde. bol dua ve sanirim nazara ay taşını oneriyorlardi bileklik tak gercek tas satan insanlardan al.

Az sonra eksiler gelecek. Çünkü kk kadınlarının %99 nazar değiyor :KK70:
Nazar ayrı, nazar paranoyası ayrı ama. Bazıları bu düşünceyle yaşıyor hep, herkese kem göz muamelesi yapıyor. Böyle hayat mı geçer yahu? Dünya kendilerinin etrafında dönmüyor. Ve böyle diye diye olumsuzlukları daha çok üzerlerine çekiyorlar.

Sırf ayıp olmasın ve muhabbet olsun diye “hehehe ne tatlı, kaç aylık şimdi?” dediğimiz sevimsiz küçük kızın annesi bile ona nazar değdirdiğimizi düşünmüştü bir keresinde, o geldi aklıma. :KK14:

Nazar ayrı, nazar paranoyası ayrı ama. Bazıları bu düşünceyle yaşıyor hep, herkese kem göz muamelesi yapıyor. Böyle hayat mı geçer yahu? Dünya kendilerinin etrafında dönmüyor. Ve böyle diye diye olumsuzlukları daha çok üzerlerine çekiyorlar.

Sırf ayıp olmasın ve muhabbet olsun diye “hehehe ne tatlı, kaç aylık şimdi?” dediğimiz sevimsiz küçük kızın annesi bile ona nazar değdirdiğimizi düşünmüştü bir keresinde, o geldi aklıma. :KK14:
O da bişiii mi :D hiç tarzım olmayan bi bor vardı bende kadın üzülmesin diye ay güzelmiş dedim. Bağcığı koptu sonra , onu instaya atmış nazar en yakından geliyor diye :D bende bana mı diosun dedim zjjsjdj o kendi bilio dedi Hxhdhdh

ben her ne kadar nazara inanmasam da bizim köyde hayvanlari sagarken kimsenin ahirina girilmez, kimseye ne kadar sut cikti diye sorulmaz sagim yapmadan once ellerini topraga surerler.

O da bişiii mi :KK70: hiç tarzım olmayan bi bor vardı bende kadın üzülmesin diye ay güzelmiş dedim. Bağcığı koptu sonra , onu instaya atmış nazar en yakından geliyor diye :KK70: bende bana mı diosun dedim zjjsjdj o kendi bilio dedi Hxhdhdh
Evlerden ırak ahshhshsh

Iyide yemini suyunu asla eksik etmem sürekli veririm sürekli gider severim hiç biseyi yoktu sabah evde dört dönüyordu kiz gelip gittikten sonra ellinde olması sence normalmi ben nazara bağladım cunku sabah biseyi yoktu hasta olsa çok kötü düştü uçamazdı ama evin her yargında ucuyodu
ee hayvan çarpıp düşmüş zaten direkt ölüm sebebi bu

Hayvanların yemine suyuma falan oku üfle kendine oku elinle vücudunu sivazla

Sürekli nazara uğruyorum neden nasıl oluyo anlamadim ya hayvanların oluyo birden bire yada ben nazara uğruyorum kendim zarar görüyorum dua okuyorum ama genede demiyo nereden nazar olduğunu anladim diyeceksiniz hayvanların buenden bire hiç hastalık yokenelimde çırpınıp oldu lütfen tecrübeli biri bi skil versin
Felak ve nas , Ayetel Kürsi bol bol okuyun

Bir de "Herkes beni kıskanıyor" sendromu var. :olamaz:

nazar denilen şey zaten enerji, aura değil mi? ben her insanın hatta her eşyanın enerjisi olduğuna inanırım. dolayısıyla nazara da inanmış oluyorum fakat bunu takıntı yaparak yaşamak aksine evrene “kötü enerjiyi bana gönder çünkü en kaygı duyduğum şey bu” mesajı göndermektir ve nazar dediğimiz şey gerçekleşir.. o yüzden korktuğunuz şeye değil olmasını istediğiniz duruma enerjinizi kanalize etmeniz lazım.

siz herşeyi nazara bağlayarak takıntı yapmışsınız farkında değilsiniz
hayvanlar ya hastalıktan ya da yanlış bakımdan ölmüş olabilir
kırılan bardağı dikkatsizliğe değil de nazara bağlarsanız herşeyi nazara bağlarsanız odadan dısarı çıkamaz hale gelirsiniz

Eve falan nazar duasi asin ayetel kursi okuyun bolca nazar insanı şaşı eder vallah :110:

Bir arkadaşım var iş yerinden. Çok iyi kız. Gelin görün ki maşallah dediği üç gün yaşamıyor. Bıktım artık, göz kalması denen bir şey var. Kesinlikle enerji ile alakalı bir şey.
Benimde vardı baktigi kirikirdi derdi benim baktigin kirikir çatlar diye soydan geliyormuş buyuk dedesi hep basi yerde gezermis ister istemez bir zarar geliyormuş baktığına.. kahve içerken fincanlarinizi kırayım mi derdi hadi ordan derdik güler dalga yapardık size gösteriyim dedi bir gün fincana bi bakti çıt.. Bu tür insanlar...nazar yarisi mezar der büyükler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X