• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar surekli nazar degiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya tamda düzeltemedim geri alla alla anlasilmiycak bisey yok dua okumamda nazar deyiyor diyorum başka ne yapmam gerek diye soruyorum
Nasıl anlaşılmayacak bir şey yok ya ? 3 kelimeden ikisi hatalı nasıl anlayalım düzeltemiyorsanız tekrar yazın bu kadar basit

Nasıl anlaşılmayacak bir şey yok ya ? 3 kelimeden ikisi hatalı nasıl anlayalım düzeltemiyorsanız tekrar yazın bu kadar basit
Kiz bu sayfayı aktif kullanmadım için bilmiyorum silip yeniden mi yazmam lazım veya nerden yapmam lazım bide onu sabah 5 te yazdim olack okadar😂🤣

Sürekli nazara uğruyorum neden nasıl oluyo anlamadim ya hayvanların oluyo birden bire yada ben nazara uğruyorum kendim zarar görüyorum dua okuyorum ama genede demiyo nereden nazar olduğunu anladim diyeceksiniz hayvanların buenden bire hiç hastalık yokenelimde çırpınıp oldu lütfen tecrübeli biri bi skil versin
Nas felak okuyun. Sanırım akıl verin demişsiniz anlayamadım başta. Skil okuyunca aklıma oyunlar geldi, keşke nazar önleme ya da nazarsavar skilimiz olsa 😃

Nazara inanırım da,hayvanın cereyanda kalmış olma ihtimali yüksek gibi geldi bana🙂.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X