ay tövbeler olsunBenimde vardı baktigi kirikirdi derdi benim baktigin kirikir çatlar diye soydan geliyormuş buyuk dedesi hep basi yerde gezermis ister istemez bir zarar geliyormuş baktığına.. kahve içerken fincanlarinizi kırayım mi derdi hadi ordan derdik güler dalga yapardık size gösteriyim dedi bir gün fincana bi bakti çıt.. Bu tür insanlar...nazar yarisi mezar der büyükler.
Seni yasa dışı nasıl taglerim diye düşünüyordum....eltin nasıl benle konuştuktan sonra, düşme fala olmuş mu ???Evlerden ırak ahshhshsh
Hahahsjhahhassjjsjjajsjjajsjjs fincanlar düşmemiş ya dün sağlamdı hepsi.Seni yasa dışı nasıl taglerim diye düşünüyordum....eltin nasıl benle konuştuktan sonra, düşme fala olmuş mu ???
Hayvan beslemeyin o zamanO
Ha sunuda ekleyim akvaryumun vardi benim hayvanları çok severim 500 litrelik biri geldi misafir baya güzel nerden buldun aldin bunu falan dedi bende ucuza aldim falan dedim iyiymiş dedi neyse yolcu ettik ertesi sabahının akşamı akvaryum altan kırıldı tüm şu evin içine yayıldı resminde atarim şimdi sen olsan neye bağlarsın ben nazara yoruyorum artık
Hadi beee çok şükürHahahsjhahhassjjsjjajsjjajsjjs fincanlar düşmemiş ya dün sağlamdı hepsi.
Cunbelinin çok komik bir nazar konuşması vardı....herşeye nazar nazar yav sakarsin işte sakarBir kuzenim var, topluluk içine girdiği zaman kendisine nazar değdiğini iddia eder her daim. Babanneme gelir bana yine nazar değdi bir okuyup üfler misin diye. Babannem de garibim hep güler bu isteğe ama geri de çevirmez tabiNazar muhakkak var da yok daha neler artık ya siz de abartmışsınız. Ayrıca nazar olduğunu nasıl anlıyorsunuz yani bilmediğimiz bir yolu mu var aha bu nazardan diyebilmenin?
Sureleri de güzel Türkçemizi katlettiğiniz gibi katlediyorsanız ondan faydası olmamıştır. Konunuzu dönüp tekrar okur musunuz?Kiz diyorumki nazar devito naz felak süresini devamlı okuyorum okumama rağmen genede deyiyo nazar baş edemiyorum örnek veriyim arkadaşım muhabet kuşunu seviyordu ay soyle tatlı böyle tatlı ben içimden felak nasi okudum aradan bi saat geçti gitti kiz hayvan durup dururken can çalışıp oldu gözümün önünde okumama rağmen deydi demek istedim
Ne dediginizi anladigimiz zaman cevap veririz.Sürekli nazara uğruyorum neden nasıl oluyo anlamadim ya hayvanların oluyo birden bire yada ben nazara uğruyorum kendim zarar görüyorum dua okuyorum ama genede demiyo nereden nazar olduğunu anladim diyeceksiniz hayvanların buenden bire hiç hastalık yokenelimde çırpınıp oldu lütfen tecrübeli biri bi skil versin
Canım perşembe ve pazar akşamları sirkeli su ile duş alabilirsin. bir de hafta da bir tuzlu su yaparsan negatif enerjin pozitifleşir. ben hep yapıyorum ve senin gibiydim. çok şükür şimdi çok daha iyiyim. bir de birşeyi çok beğendiğinde kesinlikle maşaallah nazar değmesin inşallah dersen nazarın değmezSürekli nazara uğruyorum neden nasıl oluyo anlamadim ya hayvanların oluyo birden bire yada ben nazara uğruyorum kendim zarar görüyorum dua okuyorum ama genede demiyo nereden nazar olduğunu anladim diyeceksiniz hayvanların buenden bire hiç hastalık yokenelimde çırpınıp oldu lütfen tecrübeli biri bi skil versin
Sagol canim ıns yapacamCanım perşembe ve pazar akşamları sirkeli su ile duş alabilirsin. bir de hafta da bir tuzlu su yaparsan negatif enerjin pozitifleşir. ben hep yapıyorum ve senin gibiydim. çok şükür şimdi çok daha iyiyim. bir de birşeyi çok beğendiğinde kesinlikle maşaallah nazar değmesin inşallah dersen nazarın değmez
Düzeltemiyorum ki yazdimda sürekli nazar deyiyo dedim nas ve felak süresini okusamdaNe dediginizi anladigimiz zaman cevap veririz.
Ya tamda düzeltemedim geri alla alla anlasilmiycak bisey yok dua okumamda nazar deyiyor diyorum başka ne yapmam gerek diye soruyorumSureleri de güzel Türkçemizi katlettiğiniz gibi katlediyorsanız ondan faydası olmamıştır. Konunuzu dönüp tekrar okur musunuz?
Kiz sakatlıkla ne alakası var 3 yıllık akvaryum gözünün önünde tuzla buz olduCunbelinin çok komik bir nazar konuşması vardı....herşeye nazar nazar yav sakarsin işte sakar
Yok soyle bak 3 yıllık akvaryumun vardi gayet kalın camlı arkadaşım bakti çok güzel mukemelmis dedi gitti günden sonra patladı bu normalmi geliyo size 3 yıldır ben bakıyorum hiçte bisey olmamıştı o kadar sağlam bi akvaryumduki çıkarıp açtığımda sokağa bile kırılmadı burdan anlıyorumBir kuzenim var, topluluk içine girdiği zaman kendisine nazar değdiğini iddia eder her daim. Babanneme gelir bana yine nazar değdi bir okuyup üfler misin diye. Babannem de garibim hep güler bu isteğe ama geri de çevirmez tabiNazar muhakkak var da yok daha neler artık ya siz de abartmışsınız. Ayrıca nazar olduğunu nasıl anlıyorsunuz yani bilmediğimiz bir yolu mu var aha bu nazardan diyebilmenin?
Beslemiycem artık sadece onları ole görünce uzuldum ve korktumHayvan beslemeyin o zaman
Varmadı bi yere ya evde uçtu kondu çarpsa görürüm heralde allah aşkına yaee hayvan çarpıp düşmüş zaten direkt ölüm sebebi bu
Bilmiyorum olabilir ama akvaryumda okumadım oda patladıBazı şeyler enerji meselesi bence. Insan kendisi çekiyor, hep olumsuz düşündüğü zaman işleri rast gitmiyor mesela... Ya da iyi düşünüyor iyi oluyor.
Benim hiç aklıma gelmez biri bir şeyimi övünce hemen nazar değecegine inanıp Felak nas okumak. Genelde misafir gittikten sonra huysuzlanan bebeğe falan okunur Nazar.
Siz zaten kadın kuşu sevdiği gibi bunu kötü algilamis, içinizden nazar çağırmış hemen dua okumuşsunuz. Bence sizde de biraz takinti var. Ve belki de enerjinz böyle olduğu için siz Çekiyorsunuzdur böyle olumsuzlukları.
Ya ben pek boyle seylere inanipbyasamyi dogru bulmuyorum.hayvan beslemeyin diye aslinda kafa buldum.yani goz degiyo diye yasanmaz mi?ne istiyorsan onu yap.bunlari da kafaya takma.enerjin yuksektir belki de boyle dusun,sen yapiyorsundur.inanislarin yuzunden.kimbilir belki calisirsan kasigi bile egebilirsinBeslemiycem artık sadece onları ole görünce uzuldum ve korktum
Ins geçerBazı şeyler bazı dönemler üst üste gelir . bardaktan örnek vereyim ben kırmam kırmam bir günde üç bardak kırarım mesala. Annemler de der nazar çıktı diyebazende hastalıklar aksilikler üst üste gelir bir yerin iyilesmeden bir yerin ağrır .. nadiren bu sorunu yaşanıyorsan çok takılma geçici bir durum dur..
hergun bir sıkıntı oluyorsa verdiğin örnekler gibi o zaman birşey diyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?