Arkadaslar surekli nazar degiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ay tövbeler olsun

Hayvan beslemeyin o zaman

Bir kuzenim var, topluluk içine girdiği zaman kendisine nazar değdiğini iddia eder her daim. Babanneme gelir bana yine nazar değdi bir okuyup üfler misin diye. Babannem de garibim hep güler bu isteğe ama geri de çevirmez tabi Nazar muhakkak var da yok daha neler artık ya siz de abartmışsınız. Ayrıca nazar olduğunu nasıl anlıyorsunuz yani bilmediğimiz bir yolu mu var aha bu nazardan diyebilmenin?

Cunbelinin çok komik bir nazar konuşması vardı....herşeye nazar nazar yav sakarsin işte sakar

Sureleri de güzel Türkçemizi katlettiğiniz gibi katlediyorsanız ondan faydası olmamıştır. Konunuzu dönüp tekrar okur musunuz?

Ne dediginizi anladigimiz zaman cevap veririz.

Canım perşembe ve pazar akşamları sirkeli su ile duş alabilirsin. bir de hafta da bir tuzlu su yaparsan negatif enerjin pozitifleşir. ben hep yapıyorum ve senin gibiydim. çok şükür şimdi çok daha iyiyim. bir de birşeyi çok beğendiğinde kesinlikle maşaallah nazar değmesin inşallah dersen nazarın değmez

Sagol canim ıns yapacam

Yok soyle bak 3 yıllık akvaryumun vardi gayet kalın camlı arkadaşım bakti çok güzel mukemelmis dedi gitti günden sonra patladı bu normalmi geliyo size 3 yıldır ben bakıyorum hiçte bisey olmamıştı o kadar sağlam bi akvaryumduki çıkarıp açtığımda sokağa bile kırılmadı burdan anlıyorum

Bilmiyorum olabilir ama akvaryumda okumadım oda patladı

Beslemiycem artık sadece onları ole görünce uzuldum ve korktum
Ya ben pek boyle seylere inanipbyasamyi dogru bulmuyorum.hayvan beslemeyin diye aslinda kafa buldum.yani goz degiyo diye yasanmaz mi?ne istiyorsan onu yap.bunlari da kafaya takma.enerjin yuksektir belki de boyle dusun,sen yapiyorsundur.inanislarin yuzunden.kimbilir belki calisirsan kasigi bile egebilirsinguzel seyler cek kendine.bu senin enerjin baskasinin degil.baligimi cok begendiler bi balik daha besleyecegim o daha cok begenilecek deyin bilinc altiniza bunu isleyin.

Ins geçer

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…