- 5 Mart 2023
- 19
- 1
- 6
- Konu Sahibi Seni seviyorummmm
-
Öyledir dimi gerçekten çünkü peceteyle falanda sildim kilodumun üstüne geldi. Arayada peçete koydum sadece kahvarengi lekeyi anlamadımHamile olabilme ihtimalin yüzde sıfır
Bence kalırsın evet
Ciddimisiniz şaka mı yaptınız hiç bisekilde oraya temas edilmedi bişey gelmediGecmis olsun hamilesiniz bence bir test yapin
hamile kalmak öyle kolay değil eğer bosalma olmadıysa içeriye aklınız karışmasın hamile kalamazsinizCiddimisiniz şaka mı yaptınız hiç bisekilde oraya temas edilmedi bişey gelmedi
Hayır sadece kiloduma geldi hemen sildim kilodun icinede peçete koydum iyice sildim çokk korkuyorum ya reglime 2 gün var ve o gün yumurtalara günüm bile değildi sadece leke geldi 3 gün önce kahverengimsihamile kalmak öyle kolay değil eğer bosalma olmadıysa içeriye aklınız karışmasın hamile kalamazsiniz
Bence teste bile gerek yokGecmis olsun hamilesiniz bence bir test yapin
Ya ilk defe boule bisey yaşadım çok korkuyorum öyle bı ihtimal varmixirKorkuyorsan partnerin prezervatif takmadan o işe kalkışmayacaksın. Ya hamile kalsan?
olur reglden önce panik yapmaHayır sadece kiloduma geldi hemen sildim kilodun icinede peçete koydum iyice sildim çokk korkuyorum ya reglime 2 gün var ve o gün yumurtalara günüm bile değildi sadece leke geldi 3 gün önce kahverengimsi
İnşallah Cok korkuyorumm uyuyamıyorumolur reglden önce panik yapma
korkma inan bana reglden önce öyle kanamalar olabilir sen stres yaptıkça reglin gelmeyedebilir gecikirİnşallah Cok korkuyorumm uyuyamıyorum
Arkadaşlar ne olur dalga geçmeyin ne olur ilk defa boule bişey yaşadım çok pişmanım uemin ederim çok korkuyorum dalga geçmenin zamanı değilBence teste bile gerek yok
Çok teşekkür ederimkorkma inan bana reglden önce öyle kanamalar olabilir sen stres yaptıkça reglin gelmeyedebilir gecikir
Kilot üstünden nasıl hamile kalabilirsiniz? Hamilelik öyle kolay bir şey değil ki.Arkadaşlar ne olur dalga geçmeyin ne olur ilk defa boule bişey yaşadım çok pişmanım uemin ederim çok korkuyorum dalga geçmenin zamanı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?