- 5 Mart 2023
- 19
- 1
- 6
- Konu Sahibi Seni seviyorummmm
-
Kilot üstünden nasıl hamile kalabilirsiniz? Hamilelik öyle kolay bir şey değil ki.
Dalga geçtik. Bu şekilde hamile kalınmaz. Rahat olunİntarnetteki yazılar çok korkuttu beni çok araştırdım burdaki arkadaşlarında bazıları dalga mı geciyor doğrumu söylüyor bilmiyorum kafam Allah bullaj
Teşekkür ederim bu bana çok iyi ders oldu birdaha aslaaDalga geçtik. Bu şekilde hamile kalınmaz. Rahat olun
Stres yapma bundan dolayı da olabilir o kanamalar hamilelikle asla alakası yokÖyledir dimi gerçekten çünkü peceteyle falanda sildim kilodumun üstüne geldi. Arayada peçete koydum sadece kahvarengi lekeyi anlamadım
Yanlışınız var lütfen.Kilot korur.
Donla alakası yok. Kırmızı kilot gebelik için birebir iken sarı kilot gebelikten korur.Yanlışınız var lütfen.
Lastikli çiçekli don korur.
Dalga gecilcek ne var hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadım korkuyorumm intarnetten araştırınca da heryerde farklı şeyler söylendiği için buraya yazmak istedim korkuyorum ne olur dalga geçmeyinYanlışınız var lütfen.
Lastikli çiçekli don korur.
ilk espriniz sanırımDonla alakası yok. Kırmızı kilot gebelik için birebir iken sarı kilot gebelikten korur.
Cinsel yolla bulasan hastalıklardan korunmak için ise mor kullanılır.
İlk yorumum aynı zamanda.ilk espriniz sanırım
İlk yorumum aynı zamanda.
Siz renklerin doğasına hakim olmayabilirsiniz ama böyle bir uzmanlık alanını inkar etmek size
ne güzel rengarenk hayatınızda başarılarİlk yorumum aynı zamanda.
Siz renklerin doğasına hakim olmayabilirsiniz ama böyle bir uzmanlık alanını inkar etmek yakışık almaz.
Bir gün alev alacaksınız sürtünmekten
Hayatınızda ilk kez yaşamış olabilirsiniz. Eğitim sisteminde en basit hali bile anlatılıyor iken bu kadar sorun etmeniz ironi geliyor.Dalga gecilcek ne var hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadım korkuyorumm intarnetten araştırınca da heryerde farklı şeyler söylendiği için buraya yazmak istedim korkuyorum ne olur dalga geçmeyin
Bı bitmediniz ya, HAYİR, HAMİLE KALMAK OYLE KOLAY DEGİL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?