Arkadaşlar tek embriyosu gelişip hamile kalabilen var mı ?

ad000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2019
1.992
1.195
133
27
Merhaba arkadaşlar benden cuma günü 17 adet yumurta toplanmış ve sadece 4 tanesi yeteri kadar olgunmuş ama sadece 1 tanesi döllenmiş onun gelişimini takip edeceklermiş pazartesi tekrar arayacaklarını söylediler. Tek embriyosu olup gelişip ve hamile kalabilen var mı

Merhaba inşallah o sağlıkla devam eder . Benimde 20 yumurtadan 2 embriyo kalmıştı

Çok teşekkür ederim Peki transfer oldunuz mu tutmuşmuydu
Bir embriyom cok kaliteliydi ilk o transfer oldu tutmadı kalan embriyo transfer oldu cok sükür o tuttu 12 haftalık suan. Yani bir sağlıklı embriyo yetiyorr

Bir embriyom cok kaliteliydi ilk o transfer oldu tutmadı kalan embriyo transfer oldu cok sükür o tuttu 12 haftalık suan. Yani bir sağlıklı embriyo yetiyorr
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah çok sevindim senin adına darısı bana

Gelişimi normalse hiçbir sıkıntı olmaz .Benim de 17 yumurtadan 2 embriyo oluşmuştu.Birinin gelişimi yavaştı durdu.Diğeri tutundu ve bebiş oldu :) şimdi iki yaşına girecek neredeyse.İnşallah darısı size olsun

Yaa maşallah böyle mesajları görünce umutlanıyorum gelişimi ile ilgili yarın haber verecekler inşallah benim ki de güçlü gelişir ve tutunur

Yaa maşallah böyle mesajları görünce umutlanıyorum gelişimi ile ilgili yarın haber verecekler inşallah benim ki de güçlü gelişir ve tutunur
İnşallah umudunuzu kaybetmeyin hiç her nasip vaktine esirdir,zamanı geldiyse olacaktır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…