• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARKADAŞLAR TEKRAR Bİ BAKIN BANA (psikolog ile ilgili)

Canım benimde 5 yıllık bir ilişkim vardı ve 2 senedir nisanlıydık ama o ne yaptı hiç bir sebep yokken beni terk edip gitti ve ben cıldırıcak gibi oldum kendimi kaybettim kendime gelemedim 3 gün boyunca ve bu böyle 1 ay boyunca sürdü ama sonra bazı gerçekler yüzüme yüzüme çarptı ayrılalı neredeyse 6 ay olucak kızgınım kırgınım bütün umutlarımı hayallerimi doğru bildiğim gerçekleri alıp gitti kendiyle birlikte ama yapıcak bişey yok hala cok kötü oluyorum ağlıyorum üzülüyorum özlüyorum ama elimden bişey gelmediğinin farkındayım ve sabırla geçmesini bekliyorum Allah büyük daha kötü acılar yaşatmasın kimseye..

Canım benimde 5 yıllık bir ilişkim vardı ve 2 senedir nisanlıydık ama o ne yaptı hiç bir sebep yokken beni terk edip gitti ve ben cıldırıcak gibi oldum kendimi kaybettim kendime gelemedim 3 gün boyunca ve bu böyle 1 ay boyunca sürdü ama sonra bazı gerçekler yüzüme yüzüme çarptı ayrılalı neredeyse 6 ay olucak kızgınım kırgınım bütün umutlarımı hayallerimi doğru bildiğim gerçekleri alıp gitti kendiyle birlikte ama yapıcak bişey yok hala cok kötü oluyorum ağlıyorum üzülüyorum özlüyorum ama elimden bişey gelmediğinin farkındayım ve sabırla geçmesini bekliyorum Allah büyük daha kötü acılar yaşatmasın kimseye..

hergün bu acıyı yaşayamıyorum .kaç yasındasın sen . ne yapıyor o şimdi

Cnm devlete de olsa psikiyatriste gitmelisin
Şu an yoğun anksiyete içindesin ve devlette terapi yapmaya vakitleri olmasa da durumuna uygun sakinleştirici ve seni kendine getirici,aşırı anksiyeteyi önleyici ilaçlar veriyorlar
Ben de zamanında kullandım kesinlikle daha mantıklı ve net düşünmeni sağlıyor
Devlete de olsa doktora başvur

Ayrıca lütfen kızın üstüne gitmeyin
Herkes herşeyi çok güçlü,çok mantıklı olarak karşılayıp atlatmak zorunda değil
Bazen insanların hassas dönemine gelir ve dağılırlar resmen
Olabilir,dağılsın
Önemli olan toparlandığında alacağı hayat dersinin onu güçlü kılması
Gülüm güçlü olmak zorunda değilsin
Bu ilk senin başına gelmedi,son da olmayacaksın
Kaç gün yemek yiyip uyumadığımı bilirim ben
Yardım arayışına girmen bile pozitif bir adım

Ayrıca lütfen kızın üstüne gitmeyin
Herkes herşeyi çok güçlü,çok mantıklı olarak karşılayıp atlatmak zorunda değil
Bazen insanların hassas dönemine gelir ve dağılırlar resmen
Olabilir,dağılsın
Önemli olan toparlandığında alacağı hayat dersinin onu güçlü kılması
Gülüm güçlü olmak zorunda değilsin
Bu ilk senin başına gelmedi,son da olmayacaksın
Kaç gün yemek yiyip uyumadığımı bilirim ben
Yardım arayışına girmen bile pozitif bir adım

evet yardım almak istiyorum çünkü almazsam kötü şeyler yapacagımı biliyorum daha önce de yapdım olmadı ölmedim çektirdi sadece kıvrandırdı ama olmadı.keske o zaman ölüp gideydim onun beni sevmediğini soğuduğunu duymazdım

evet yardım almak istiyorum çünkü almazsam kötü şeyler yapacagımı biliyorum daha önce de yapdım olmadı ölmedim çektirdi sadece kıvrandırdı ama olmadı.keske o zaman ölüp gideydim onun beni sevmediğini soğuduğunu duymazdım

E cnm o zaman doktordan randevu alarak başla işe
Bugün ilk adımı atmış olursun

konunu en başından beri biliyorum. Bir kere doktordan harikalar yani mucizeler bekleme gülüm. Sen unutma niyetine girip de doktora yardımcı olmazsan daha doğrusu kendine yardımcı olmazsan psikologlar bile çaresiz kalır. Kendinle inatlaşmayı bırakman lazım öncelikle.

konunu en başından beri biliyorum. Bir kere doktordan harikalar yani mucizeler bekleme gülüm. Sen unutma niyetine girip de doktora yardımcı olmazsan daha doğrusu kendine yardımcı olmazsan psikologlar bile çaresiz kalır. Kendinle inatlaşmayı bırakman lazım öncelikle.

psikologtan zaten öyle şeyler beklemiyorum . tek carem psikiyatri ancak ilaçla belki biraz uyuşurum başka psikolog yaramaz bana

biliyor musun keske ölse keşke ölse de yerini bilsem en azından.ölecegi için bana bu lafları dedi desem

sevdiğini iddia ettiği kişi için keşke ölse diyebilen biri aşık falan değildir sadece saplantı halina getirmiştir o kişiyi, adam kaçıp endini kurtarmala en doğru kararı vermiş ben korktum senden kendinide öldürmeyi düşünüyosun kendi canından geçen başkasına neler yapmaz psikolog falan iflah etmez seni klinik psikiyatri şart zoloft prozac falan kullanmalısın :18:

psikologtan zaten öyle şeyler beklemiyorum . tek carem psikiyatri ancak ilaçla belki biraz uyuşurum başka psikolog yaramaz bana

Sen bu şekilde yapmaya devam ettikçe işini zorlaştırıyorsun. Ailene söyledin mi?

ben bu acıya katlanamadığım için ölmek istiyorum,ona ceza olsun diye değil.kaldıramıyorum. kaldığım yer küçük bi yer psikiyatristi bbile yoktur.ama arıyorum suan gitmem gerek dayanamıyorum şuan kendimi sıkmasam her kötülüğü yapabilirim kendime

yahu arkadaş
önceden hayatında nişanlın diye biri varmıydı yoktu
bi kere ben onsuz yaşamam nefes alamam yok şu bu dersen tabi olmaz
ben onsuz daha mutlu olacam diye düşünmeye başla önce
kimse hint kumaşı degilki
yani kocam bana gelse senden sogudum dese defol git derim
karalar baglamam ben bide ortada çocugumla kalırım ama kendimi salmam
beni istemeyeni bende istemem diye düşüneceksin
azcık kendini dolduruşa getir hiçbişey yapamıyorsan

ben onsuz nefes bile alamıyorum işimi bıracagım . bırak geziye katılmayı 3 metre uzaga gidemiyorum 18 saattiir ağzıma birşey koymadım yiyemiyorum birşey yapamıyorum

psikolojim kötü diyorsunuz inanın insan kıyamıyor size ama bu kadar saplanmak, o olmayınca ben ölürüm, nefes alamam, biterim, kendimi öldüreyim filan çok yazık, çok günah. inancınız varsa zaten bunları aklınıza bile getirmezsiniz inancınız zayıfsa da kendinizi düşünmüyorsunuz ama en azından sizi bugünlere getiren ana-babaya da mı üzülmüyorsunuz? elin oğlunun sizin hayatınızda hakkı var da onların yok mu? aşk acısı zordur, yakar, acıtır ama inanın hayatta çok başka acılar var. siz bu kadar değersiz misiniz ya? bir adam varsa varsınız, yoksa ölün. öyle mi? yapmayın Allah aşkına. ne aşıklar, ne sevdalılar gördük, görüyoruz. bitiyor yenisi başlıyor hayat bu. sağlıklı her gününüze şükredeceğinize bu yaptığınız çok garip. sebepsiz gitti diyorsunuz. böyle sorumsuz, size, yaşadıklarınıza saygısı olmayan, sevgisi bitmiş biriyle ne yapacaktınız ki? kim bilir önünüzde kimler, nasıl sevecek, nasıl mutlu edecek sizi? çocuğunuz olacak sevdiğiniz adamdan ama siz öleyim, öleyim diye tutturmuşsunuz. yapmayın. Allah dağıan göre kar verir, kimseye taşıyamayacağı yük vermez.

herhangi bir sebepden onu kaybetmiyorsun ki adam seni istemiyor.

sen kahrından ölürken o sana acımıyor,üzülmüyor,merak etmiyor.
kendini öldürsen ne olacak onun vicdanımı sızlayacak?hemen sana mı koşacak.

belki de senin olmadığın bir geleceğin hayaliyle mest olmuş.senin varlığının yükünden kurtulmuş,rahatlamıştır.

sadece sen değil,o da 6 yılını sana verdi.
daha fazlasını istemiyor.

seni terkedeni sen de terk et.
seni hak ederse geri döner.yoksa değersize boş yere değer vermiş olursun.

izin ver de o da seni kaybetmiş olduğunu hissetsin.

seninle konuşmak bile istemeyene hala geleyim diyorsun.
bu tavırların bile seni kendinden uzak tutmasına yeter.

ona sürekli vazgeçilmez olduğunu hissettirmekten vazgeç.

hayatta aşkdan,sevgiden daha fazla önemli olan sana verilen değerdir.
budur karşındakini vazgeçilmez kılan,sevmeni,bağlanmanı hissettiren.

ayrıca senin yaşadığını burda onlarca kadın yaşamıştır emin ol.

erkekler kadınlardan değerli olduklarını hissedince hemen havaya girerler.bunu unutma.

herhangi bir sebepden onu kaybetmiyorsun ki adam seni istemiyor.

sen kahrından ölürken o sana acımıyor,üzülmüyor,merak etmiyor.
kendini öldürsen ne olacak onun vicdanımı sızlayacak?hemen sana mı koşacak.

belki de senin olmadığın bir geleceğin hayaliyle mest olmuş.senin varlığının yükünden kurtulmuş,rahatlamıştır.

sadece sen değil,o da 6 yılını sana verdi.
daha fazlasını istemiyor.

seni terkedeni sen de terk et.
seni hak ederse geri döner.yoksa değersize boş yere değer vermiş olursun.

izin ver de o da seni kaybetmiş olduğunu hissetsin.

seninle konuşmak bile istemeyene hala geleyim diyorsun.
bu tavırların bile seni kendinden uzak tutmasına yeter.

ona sürekli vazgeçilmez olduğunu hissettirmekten vazgeç.

hayatta aşkdan,sevgiden daha fazla önemli olan sana verilen değerdir.
budur karşındakini vazgeçilmez kılan,sevmeni,bağlanmanı hissettiren.

ayrıca senin yaşadığını burda onlarca kadın yaşamıştır emin ol.

erkekler kadınlardan değerli olduklarını hissedince hemen havaya girerler.bunu unutma.
ona öyle şeyler hissettirmedim .2 aydır aramadımda hissetse kaybettiğini hissederdi.

ve madem öyle kafam karışık.hem seviyorum deyip hem senden soğudum istemiyorum seni diyor. buna bi açıklama yapın

psikolojim kötü diyorsunuz inanın insan kıyamıyor size ama bu kadar saplanmak, o olmayınca ben ölürüm, nefes alamam, biterim, kendimi öldüreyim filan çok yazık, çok günah. inancınız varsa zaten bunları aklınıza bile getirmezsiniz inancınız zayıfsa da kendinizi düşünmüyorsunuz ama en azından sizi bugünlere getiren ana-babaya da mı üzülmüyorsunuz? elin oğlunun sizin hayatınızda hakkı var da onların yok mu? aşk acısı zordur, yakar, acıtır ama inanın hayatta çok başka acılar var. siz bu kadar değersiz misiniz ya? bir adam varsa varsınız, yoksa ölün. öyle mi? yapmayın Allah aşkına. ne aşıklar, ne sevdalılar gördük, görüyoruz. bitiyor yenisi başlıyor hayat bu. sağlıklı her gününüze şükredeceğinize bu yaptığınız çok garip. sebepsiz gitti diyorsunuz. böyle sorumsuz, size, yaşadıklarınıza saygısı olmayan, sevgisi bitmiş biriyle ne yapacaktınız ki? kim bilir önünüzde kimler, nasıl sevecek, nasıl mutlu edecek sizi? çocuğunuz olacak sevdiğiniz adamdan ama siz öleyim, öleyim diye tutturmuşsunuz. yapmayın. Allah dağıan göre kar verir, kimseye taşıyamayacağı yük vermez.

inancım var ama dayanamıyorum ki böyle düşünüyorum.ölümden de çok korkuyorum ama çektiğim acı çok fazla .kaldıramıyorum.sizide anlıyorum herkesin dediklerini de anlıyorum ama yapamıyorum inanın yapamıyorum

inancım var ama dayanamıyorum ki böyle düşünüyorum.ölümden de çok korkuyorum ama çektiğim acı çok fazla .kaldıramıyorum.sizide anlıyorum herkesin dediklerini de anlıyorum ama yapamıyorum inanın yapamıyorum

Maddi durumun el vermiyorsa hastaneye psikiyatriye git o sana geceleri rahat uyuman için ilaç verir.

ona öyle şeyler hissettirmedim .2 aydır aramadımda hissetse kaybettiğini hissederdi.

ve madem öyle kafam karışık.hem seviyorum deyip hem senden soğudum istemiyorum seni diyor. buna bi açıklama yapın

canım geleyim konuşalım dedim,bana seni görürsem vazgeçemem diyor demiştin sanırım.
o yüzden onunla görüşmek istiyorsun dedim.

nasıl hem seviyor,hem istemiyor.
acaba sana ders vermeye mi çalışıyor?
soğuyan erkek nasıl sevmeye devam eder düşündürücü.

madem istemeyen o ailelere açıklaması gerken de o.

şu an ki ruh halin çok kötü anlıyorum ama sana bunları yaşatan değil,sen kendine ceza vermeyi düşünüyorsun.

az çok 6 yıldır tanımışsındır.
bu bir blöf mü,değil mi anlarsın.

seni bir kalemde silmeye hazırsa o eski nişanlın değil.hala o gözle görmeye devam edersen sen acı çekersin.

Bol bol dua et. Çok işe yarıyor. Geçecek merak etme. Hatta bir gün böyle kendini yıprattığın için kendine kızacaksın.

bundan 10 sene once senin hissettiklerini hissettim.
her sabah yine olmedigim icin kufrediyordum, yataktan kalkamiyor, ise gidemiyor, uyuyamiyor, yiyemiyordum. sadece bitsin istiyordum hic birsey hissetmemek icin artik yapamayacagim sey yoktu.

olme istegimden kurtaran su dusunce oldu beni, belki sana da yardimci olur. olmek secenegi cok kolay, her zaman cepte, istedigin an bitirebilirsin herseyi. sonrasi karanlik. ama yasamin vaad ettigi bir cok guzel duygu var. gunesi hissetmek, yeni bir muzik dinlemek, anne olmak, dunyayi gezmek, su an sana imkansiz gelse de yeniden asik olmak var. madem olmek bu kadar kolay artik senin icin, icinde kalmis hayallerini, yapmak istediklerini yap once. kaybedecegin hic birsey, korkacagin hic kimse yok nasilsa artik. beni kurtaran bu dusunce oldu buyuk olcude.

bunun disinda uykusuzluk ve aclik psikolojini daha da cikmaza sokar. o yuzden sadece bunu halletmek icin bile olsa psikiyatra gidip antidepresan kullanabilirsin. uykun ve istahin duzene girer, iyilesmenin yarisi da boyle baslar.

hareket planin su olsun; once kendine aci cekmek icin izin ver, hemen uyusmaya calisma, yas sureci iyilesmekte onemli bir adim. bir gece sabaha kadar otur, dusun, yaz, agla mesela, sonra gunes dogacak ve inan bu sana unuttugun bir duyguyu hatirlatacak, yani umut verecek. sonra doktora git, yemek ve uyku sorununu coz. sonra da hep yapmak isteyip bir sekilde erteledigin hayallerini gerceklestirmeye basla. gormek istedigin bir ulke, ogrenmek istedigin bir dil ne bileyim izlemedigin bir film, goremedigin uzakta bir arkadasin yok mu? bi yerden basla, zamanin ve kendinin gucune inanamayacaksin. sevgilerimle.

Sen şunu kabullenemiyorsun.......erkekler oynamayı sever seni çok iyi anlıyorum......çünkü buna benzer birşeyi evliliğimde yaşadığımda nasıl olur demiştim.....aynen senin tarif ettiğin gibi sürekli dakka başı arayan nereye gittiğimi sorgulayan sürekli beni kıskançlıktan bunaltan bu adamın tipi bile değilmişim.........bunlar evlilikte başıma geliyor benim........ne oldu boşandık.......çünkü onun için sadece eline erkek eli değmemiş iyi aile kızı işinde gücünde..........beni kendine bağlı tutmak için yaptıkları..........ama kafasındaki ilgi duyduğu kadın profili çok farklıydı
Sen ucuz kurtulmuşsun.........ya evleneydin.......hasta olur çıkardın kuzum.......o seni gerçekte sevmiyor.......yaşadım biliyorum....sen de bu defteri kapat

Back
X