• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARKADAŞLAR TEKRAR Bİ BAKIN BANA (psikolog ile ilgili)

atlatamıyorum her an ağlıyorum ölüm son care olacak galiba

Hı hı öl tabii gülüm... sonra nolcak biliyo musun?
O uğrunda diğer tüm sevdiklerini zerre düşünmeden ve önemsemeden terk-i diyar ettiğin paşa bey 2 gün üzülecek, 3. gün koluna takacak birini vur patlasın çal oynasın.
Sen de böyle toprak olduğunla kalacaksın. Süper çare gerçekten :46:

Lütfen çok acil bi psikyatriste git sen, hatta hemen yarın.
Çok açık ki sen profesyonel destek almadan tek başına kalkamayacaksın bu işin altından.

mantıklı da düşündüm 2 aydır düşünüyorum ama yok olmuyor yapamıyorum .zorluyorum kendimi dayanamıyorum

Bu yukun altindan kendin kalkamadiysan o zaman yardim alacaksin...
Bir arkadas ilk yorumlarda bir internet sitesi tavsiye etmisti, oradan icine sinen bir doktor bul ve gorus...
Unutma onlar bu konuda uzman, iki arkadasin, iki forumun yorumu ile ayni olmaz...
Faydasini gorup gormeyecegine kendin karar ver, pesin hukumlu olma, herkes icin sonuc farkli olur...
En kisa surede kendine gel, biz de guzel yorumlarini gorelim...:34:

Hı hı öl tabii gülüm... sonra nolcak biliyo musun?
O uğrunda diğer tüm sevdiklerini zerre düşünmeden ve önemsemeden terk-i diyar ettiğin paşa bey 2 gün üzülecek, 3. gün koluna takacak birini vur patlasın çal oynasın.
Sen de böyle toprak olduğunla kalacaksın. Süper çare gerçekten :46:

Lütfen çok acil bi psikyatriste git sen, hatta hemen yarın.
Çok açık ki sen profesyonel destek almadan tek başına kalkamayacaksın bu işin altından.

ben bu acıya katlanamadığım için ölmek istiyorum,ona ceza olsun diye değil.kaldıramıyorum. kaldığım yer küçük bi yer psikiyatristi bbile yoktur.ama arıyorum suan gitmem gerek dayanamıyorum şuan kendimi sıkmasam her kötülüğü yapabilirim kendime

mantıklı da düşündüm 2 aydır düşünüyorum ama yok olmuyor yapamıyorum .zorluyorum kendimi dayanamıyorum

zaman sadece zamana ihtiyacın var
sen herşeyden değerlisin unutma
içinde yaşadığın duyguları içine atma dışarı vur
mesala bi arkadaşına anlat yada buraya yazmaya devam et
en azından rahatla,sakinleş, psikoloğa gidersen sana daha çok yardımı olabilir
unutma sen değerlisin
ve bu hayata sadece bi kez geliyoruz

ben bu acıya katlanamadığım için ölmek istiyorum,ona ceza olsun diye değil.kaldıramıyorum. Kaldığım yer küçük bi yer psikiyatristi bbile yoktur.ama arıyorum suan gitmem gerek dayanamıyorum şuan kendimi sıkmasam her kötülüğü yapabilirim kendime

sakın ha öyle saçma düşünceler aklına getirme
hemen psikologa yada psikiyatrise git
hiç bir şey için ölmeye degmez
hele bi erkek için asla

Hepimiz atlattık canım benim sende atlatıcaksın ağlıycan zırlıycan uyuyamıycan kalbin paramparça olucak herkese onu anlatıcaksın çok özlüyceksin onsuz yaşayamam diceksin kimseyi düşünemiyceksin yıllarca geçmiycek acın hatta ben şiirler bile yazıyodum bunlar tamam ammaa geçicek nişan atmadım ama seni en iyi ben anlarım bırakma kendini şöyle düşün aşk güzelse acısıda güzel ne mutlu sanaki böyle sevecek kalbin var hiç aşık olmamış aşkı bilmeyen insanlar var sen sevdin yine seversin çok mutlu olursun bak örnek benim işte iyi geceler canım

Hepimiz atlattık canım benim sende atlatıcaksın ağlıycan zırlıycan uyuyamıycan kalbin paramparça olucak herkese onu anlatıcaksın çok özlüyceksin onsuz yaşayamam diceksin kimseyi düşünemiyceksin yıllarca geçmiycek acın hatta ben şiirler bile yazıyodum bunlar tamam ammaa geçicek nişan atmadım ama seni en iyi ben anlarım bırakma kendini şöyle düşün aşk güzelse acısıda güzel ne mutlu sanaki böyle sevecek kalbin var hiç aşık olmamış aşkı bilmeyen insanlar var sen sevdin yine seversin çok mutlu olursun bak örnek benim işte iyi geceler canım

anlatırmısın bana tam olarak.konuyu yaşını o zamanlar kaç yaşındaydın.o mu bıraktı seni neden ?

canım zaten bu acıları yaşayacağımı bildiğim için ölmek istiyorum ya

bence gidebilirsin . ama sana en çok sen yardım edebilirsin . ayrılıklar çok acı ... ama işte hayat deyip geçmek gerekiyor bazen . biz kendimizi parçalasak da karşı taraf unutmuş bitirmiş hayatına dönmüş oluyor . bizde üzüldüğümüzle kalıyoruz . ayrılık acısı çeken ne ilk nede son kişi olucaksın tatlım ..güçlü ol ...

ben bu acıya katlanamadığım için ölmek istiyorum,ona ceza olsun diye değil.kaldıramıyorum. kaldığım yer küçük bi yer psikiyatristi bbile yoktur.ama arıyorum suan gitmem gerek dayanamıyorum şuan kendimi sıkmasam her kötülüğü yapabilirim kendime

yaa lütfen öyle deme .. ah canım çok üzüldüm inan bana ... bir erkek için değmez .. o değerlli biri olsa sana bunları yaşatmazdı . olan senin gençliğine olur . o kişi hiç vicdan yapmaz inan bana . sorunları vardı der geçer .. ah canım ah erkekler böyledir işte .. her zaman diyorum erkeklere bu kadar anlam yüklemeyin diye . bende senin gibi yıkıldım bir kere acısı tam geçmiyor sana yalan söylemeyeyim her zaman içinde kalıyor birşeyler ama ilk günkü gibi olmuyor . acil bir yardım al .. inançlı biri misin bilmiyorum ama intihar büyük günah . hem bu dünyanı hem öbür dünyanı yakarsın . allaha sığın dua et ..

anlatırmısın bana tam olarak.konuyu yaşını o zamanlar kaç yaşındaydın.o mu bıraktı seni neden ?

canım zaten bu acıları yaşayacağımı bildiğim için ölmek istiyorum ya

18 yaşımda tanıdım onu ilk o oldu hayatımda çok sevdim 6 ay arkadaştık ben seviyodum ölüyodum söyleyemiyodum sonra o söyledi 6 ay çıktık rüya gibi geçti evlenicektik gelip istiycekti sözlenicektik benim ailem alevi babası istemedi beni sevgilim arabadan atladım dedi babamı ikna etmek için yalan doğru bilemem ama babası ikna olmadı çok direndik çok ağladık olmadı sonra ben seni bırakmam derken basit bir sebepten bir bahaneden bıraktı beni inanmadım döner diye ciddiye almadım bekledim günler geçti mesaj attım yeter artık ettiğin eziyet yetmez mi diye bıktım dedi soğudum senden dedi bırak yakamı dedi yıkıldım affedemedim onu gururum kırıldı ben bir genç kızdım onurum vardı:( çoooook acı çektim çok neler yaşadım nekadar ağladım ahhh yastığımın dili olsada anlatsa babam bile garibim işten eve annemi çağırmıştı kıza bişey oldu diye düşün artık halimi yıllarca geçmedi içimdeki acı ya evlenirse ya çocuğunu görürsem duyarsam diye öldüm öldüm bittim dayanamam evlenemem diyordum aaammma hiç ölümü düşünmedim çünkü allaha çok inancim var verdiği canı allah alır ve o allah öyle büyükki kuluna dayanamayacağı derdi vermez ve ogünlerin ödülünü de verdi şuan çok mutluyum iyiki ayrılmış benden yoksa eşim olmazdı hayatımda

18 yaşımda tanıdım onu ilk o oldu hayatımda çok sevdim 6 ay arkadaştık ben seviyodum ölüyodum söyleyemiyodum sonra o söyledi 6 ay çıktık rüya gibi geçti evlenicektik gelip istiycekti sözlenicektik benim ailem alevi babası istemedi beni sevgilim arabadan atladım dedi babamı ikna etmek için yalan doğru bilemem ama babası ikna olmadı çok direndik çok ağladık olmadı sonra ben seni bırakmam derken basit bir sebepten bir bahaneden bıraktı beni inanmadım döner diye ciddiye almadım bekledim günler geçti mesaj attım yeter artık ettiğin eziyet yetmez mi diye bıktım dedi soğudum senden dedi bırak yakamı dedi yıkıldım affedemedim onu gururum kırıldı ben bir genç kızdım onurum vardı:( çoooook acı çektim çok neler yaşadım nekadar ağladım ahhh yastığımın dili olsada anlatsa babam bile garibim işten eve annemi çağırmıştı kıza bişey oldu diye düşün artık halimi yıllarca geçmedi içimdeki acı ya evlenirse ya çocuğunu görürsem duyarsam diye öldüm öldüm bittim dayanamam evlenemem diyordum aaammma hiç ölümü düşünmedim çünkü allaha çok inancim var verdiği canı allah alır ve o allah öyle büyükki kuluna dayanamayacağı derdi vermez ve ogünlerin ödülünü de verdi şuan çok mutluyum iyiki ayrılmış benden yoksa eşim olmazdı hayatımda

yaşın küçükmüş ben 27 yaşındayım 6 yılımı verdim ona.unutabilen bi insan değilim çok önem veririm sevdiklerime.çok zayıf bi insan da değilim herşeye katlandım şimdiye kadar ama kaldıramayacağım şeylerden bir tanesi bu

Ah be güzel arkadaşım, sakın ola kendine bi şey yapmaya kalkma!! Unutulur, geçer gider hepsi bunların... Seni istemeyen bi adam için değer mi yaaa, cehennemin dibine kadar yolu var!! Özgürlüğün tadını çıkar sende, arkadaşlarınla takıl, ve sana önerebileceğim en güzel şey müziğin sesini aç danset zıpla hopla, inan o kadar iyi geliyo ki... içimden gelmiyor deme kendini zorla buna, çok faydasını görürsün emin ol..

Ah be güzel arkadaşım, sakın ola kendine bi şey yapmaya kalkma!! Unutulur, geçer gider hepsi bunların... Seni istemeyen bi adam için değer mi yaaa, cehennemin dibine kadar yolu var!! Özgürlüğün tadını çıkar sende, arkadaşlarınla takıl, ve sana önerebileceğim en güzel şey müziğin sesini aç danset zıpla hopla, inan o kadar iyi geliyo ki... içimden gelmiyor deme kendini zorla buna, çok faydasını görürsün emin ol..

bütün müzikler acı veriyor bana onu hatırlatıyor gecen her kelime.müzik açsam şuan bilerek açmıyorum çok daha kötü olurum.açayımmı düşüncesi bile fanalaştırıyor beni

ne için ayrıldı peki?

soğumuş benden benle olmak istemiyormuş

böyle yüzeysel yazma ki ona göre yorum yapalım
mesela ne yaşadınız da soğudu? neler oldu
birden soğumamıştır mutlaka vardır sebebi. daha detaylı anlatırsan yardımcı olabilir burdakiler

böyle yüzeysel yazma ki ona göre yorum yapalım
mesela ne yaşadınız da soğudu? neler oldu
birden soğumamıştır mutlaka vardır sebebi. daha detaylı anlatırsan yardımcı olabilir burdakiler

2 ay önce tarıstık güya bıraktı beni.tabi arada oluyordu böyle tartışmalar şimdi yani ıkı ay sonrada istemiyor beni asla olmaz diyor neden olarak da soğudum senden diyor başka birşey demiyor

2 ay önce tarıstık güya bıraktı beni.tabi arada oluyordu böyle tartışmalar şimdi yani ıkı ay sonrada istemiyor beni asla olmaz diyor neden olarak da soğudum senden diyor başka birşey demiyor

erkekler cok bunalmaya gelmez acaba cok mu sıktın ne bileyim cok mu ilgi bekledin veya kıskandın?
ya da baska biri mi var diyecegim de :26:
yakınsan gidip bir bakmak lazım aslında ne yapıyor diye:ssz:

erkekler cok bunalmaya gelmez acaba cok mu sıktın ne bileyim cok mu ilgi bekledin veya kıskandın?
ya da baska biri mi var diyecegim de :26:
yakınsan gidip bir bakmak lazım aslında ne yapıyor diye:ssz:

hatta son zamanlar hiç sıkmadım onu mantıklı konuştum onunla hep mutluluğumuz için.
gidicem bu hafta.sordum baskasımı var diye olmaz olamaz olmayacak da dedi.ama benim için ölmek isteyen bi adam şimdi beni bıraktıysa artık dediklerine ne kadar güvenilir bilmem

hatta son zamanlar hiç sıkmadım onu mantıklı konuştum onunla hep mutluluğumuz için.
gidicem bu hafta.sordum baskasımı var diye olmaz olamaz olmayacak da dedi.ama benim için ölmek isteyen bi adam şimdi beni bıraktıysa artık dediklerine ne kadar güvenilir bilmem

ben de aynı durumu yasadım zamanında o da aynen cok seviyordu ama bizim ayrılma sebebimiz ailevi bir durumdan oldu
sorunu çözemeyince benden soğudunu söyledi .
böyle bir durum olabilir

Back
X