Arkadaslar telefondaki gizli kisimlqri ogrenmek istiyorum

Ask35a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2020
189
44
28
Merhabalar lutfen bana yardimci olun telefona ne indirilmis neler yapilmis yani kisacasi esinizin telefonunu karistirken girdiginiz erkeklerin bilmedikleri lutfen yardm edin. acil

O telefona göre değişir de şüpheniz varsa illaki biryerde karşınıza çıkar okadar gizli yere gerek yok .

Eşimle alakalı şüphem hiç olmadı. Ama zamanında erkek arkadaşımın anasının tc sine kadar öğrenmiştim ☺️ eşimin eski instagram var kapatmaya çalışıyorum uğraşıyorum yapamıyorum. Zamanında ağır işsizmişim.
Neyse sadece hatırladığım dosyalar klasörüne girin galiba orada aradığınızı bulursunuz. Wp send yazan kısımda ben silinen resimleri hep görmüştüm

Tesekkur ederim
Eşimle alakalı şüphem hiç olmadı. Ama zamanında erkek arkadaşımın anasının tc sine kadar öğrenmiştim ☺ eşimin eski instagram var kapatmaya çalışıyorum uğraşıyorum yapamıyorum. Zamanında ağır işsizmişim.
Neyse sadece hatırladığım dosyalar klasörüne girin galiba orada aradığınızı bulursunuz. Wp send yazan kısımda ben silinen resimleri hep görmüştüm

Play storeye bak arama kısmına tikla en son ne indirilmiş görürsün.
Internetten de geçmiş kısmına bak. Arama motoruna bak.
Benden bu kadar hadi by 😆

Androidse google play’in kütüphane kısmında yüklenip kaldırılmış uygulamalar yazıyordu. Kendim önceden sildiğim bi uygulamayı tekrar yüklemek istediğimde adını unuttuysam oradan bakıyordum. İşe yarayabilir.
[/QUOT onuda biliyom canm valla biraz farkli sey ariyorum

Ee her öneriye biliyorum diyorsunuz bizden isteğiniz ne? Kocanızın peşine dedektif mi takalım?:halay:
Hahah valla canm guldum allah senide guldursun ya ben simdi bilmedigim baska biseyler varmi belki yardimci olursunuz bunlar cogunu esim bilfigi icin ben benim bilmediklerim varsa isime yaricak olur😘

Hayr sadece ogrenmek istyrm uygulamalarin gecmisi veya baska sadece birkez karsima sosyal medya kullanmiyoruz kullaniyor gibi histtedim yoksa baska bi suphem yok allaha sukur
Lütfen yardim edin diyorsunuz, acil diyorsunuz sonrada süphem yok diyorsunuz. O zaman kocaniza sorsaniza acikca

Back
X